Vil du ha’ en kæreste?

Der er mange muligheder for at finde kærligheden nu til dags. Her får du lige et par gode råd med på vejen, til at komme godt i gang.

Aldrig har det været mere tilgengeligt at møde hinanden på diverse platforme. Aldrig har der været så mange eksperter og match-makere.

Mulighederne bugner på alle hylder i det store dating-supermarked.

Men alligevel er det svært for mange at finde en kæreste, de kan kaste sig ud i livets oplevelser med, og holde i hånden.

Tilbuddene er mange, og det kan være svært at navigere rundt i.

Hvad vil vedkommende, hvad vil jeg selv?

Her kommer en guide-line du kan bruge til at styre i det store dating-katalog

1.

Start med at dele dine mach op i 2 grupper: Der er de mænd der gerne vil have en kæreste. Og der er de mænd der er vilde med at have turpas til samtlige forlystelser i ”Tivoli”.

Du kan hurtigt finde ud af.

Måden han er tilstede på, når I mødes, sidder han og glor rundt efter andre.

Hvad spørger han dig om? Hvad er han interesseret i at høre om dig. Vil han bygge og bo, eller vil han over i kyssebåden skråstreg handicaptoiletet?

Aflæs det på hans profil, stil ham spørgsmål (direkte eller indirekte), fortæl en historie om en anden og se hvordan han reagerer, og du vil kunne fornemme det, du vil hurtigt finde ud af om personen er en tur-pas-æst, eller en person der har et oprigtigt ønske om at finde en kæreste.
2.

 

Date kun en ad gangen, indtil den kommunikation er udvandet, i stedet for at have gang i mange gryder, så lav en ret ad gangen og spis den, smag på den, nyd den, og se hvad den gør ved dig.

Ved at date mange bliver det overfladisk. Du lukker dig ikke op på samme måde.

Ligesom med venner, kan du ses med flere, men det er rart at der er én ven der gider komme med yougurt når du er syg, og ses med dig flere gange om ugen, så I er mere tætte og støttende i hinandens liv.

Etablerer dybere bånd, ved at sætte fokus på et sted.

Du lukker dig mere op for én person, knytter dig mere, er mere fortrolig, viser dig i flere situationer, end hvis du har gang i 5 dates.

3.

Når forelskelsen viser sig, følelserne kommer, så lad være med at blive bange.

Når vi er lidenskabelige overfor hinanden bliver vi også sårbare; vi kan jo miste hinanden. Vi kan blive forladt. Svigtet.

Uh, hjertet kender til de blå ømme mærker. Så, ja, det er følsomt, sårbart, hjertet bliver bange, jaloux.

Når vi oplever frygt, kan vi have tildens til at tænke: ”Det er forkert dét her, lad mig komme væk!” Men. Bliv! Bliv ved.

For kærlighedens flammer kan brænde og svitse, men det er jo bare fordi der er følelser.

Lad være med at slukke flammen, fordi du bliver bange. Snak hellere med din elskede om sårbarheden. Støt hinanden. Hold om hinanden. Det er naturligt at kærlighed er både drama og blomster.

SIDSTE CHANCE- OPLEV JAKOB OLRIK LIVE

KØB I DAG & SPAR 30%

 

 

 

 

 

 

Held og lykke!