Elsk dig- ONLINE

31. august 2020 20:00 - 21:00 FOREGÅR I EN LUKKET FACEBOOKGRUPPE. DELTAGERE VIL MODTAGE LINK VIA MAIL TIL GRUPPEN PÅ SELVE DAGEN

For at opretholde et selvbillede af at være god nok, dyrker vi kroppen, udseendet, kost og tøj, og den dyrkelse fjerner os i sidste ende fra nydelsen. 

For hey, det handler jo ikke om at DYRKE livet, det handler om at NYDE livet.

Det er derfor jeg gerne vil slå et slag for, at vi alle siger: Fuck idealerne!

Hvordan lærer vi i stedet at elske os selv som vi er, nyde os selv, bære os selv og give det videre til andre omkring os?

Et online kursus i 2 dele.

Hvor og hvornår?

De to online foredrag finder sted den 31/8 og 1/9 kl. 20.00 – 21.00 i en lukket Facebookgruppe.

Har du ikke mulighed for at være med når Jakob Olrik går online, kan du stadig gå ind og se videoerne på gruppen efterfølgende. Du vil på dagen for foredraget modtage link på din mail til gruppen og blive lukket ind inden foredragets start. 

*HUSK AT TJEKKE SPAMFILTER 

 

Ticket Type Price Cart
Elsk dig - ONLINE 199 DKK

Tilføj til kurv

Donation

Det koster ikke noget at læse mine indlæg, men hvis du føler, at det du lige har læst, har inspireret, belært eller blot underholdt dig. Så vil jeg sætte utrolig meget pris på en donation. Det er helt op til dig, hvor meget du vil donere.

MOBILEPAY: 736078

Processing ...
DKK
Del

C’est ainsi que d’autres raisons ont été à l’origine de quelque 50 décès dus à une utilisation intensive du viagra sans ordonnance au cours des premiers mois de sa publication.