Tilgiv underskudstosserne
Tilgiv underskudstosserne
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning
Hader du også at have hardcore konflikt med en hård person, der ikke kan sige undskyld eller tage ansvar for sine gerninger, men bare optrapper konflikten?

Personen stjæler din energi, dit fokus, og dit gode humør. Alt er lort, og du bliver endnu mere såret og vred.  

Men stop op og spørg dig selv:

Er personen en fjende eller bare en ’underskudstosse’.

Når et menneske behandler dig dårligt, forkert, sårende, er det som regel fordi personen er ude af sig selv, i ubalance, i underskud.

Personen har det svært (også selvom personen selv siger, at det går supergodt). Det er en person der ikke kan kommunikere og som ikke er i stand til at tage ansvar for sine handlinger, altså: i menneskeligt underskud.  

Denne person er ikke din fjende, som du skal køre krig med, det er en slags ’patient’, en underskudsperson.

Det kan hjælpe på DIN vrede og dine sårede følelser, hvis du ser på ham med de øjne. Du kan få det meget lettere og bedre ved at tilgive ham end ved at køre konflikt med ham, for helt ærligt, det er virkelig utrygt at have drama kørende med en tikkende underskudstype.

En underskudstosse kan finde på utilregnelige ting, for han/hun har ikke overskud til at have selvindsigt og kan derfor sprede rigtig meget gift og shit.

Løb væk – og giv slip i konflikten, og tilgiv personen.

SEXOLOG VED JAKOB OLRIK? TILMELD DIG ONLINE INFOMØDE 24/11 2021 OG HØR MERE 

Tilgiv konflikter 

Når du tilgiver, slipper du alt det modbydelige drama, personen har smidt over på dine skuldre. Modstanden forsvinder.

Tilgiv alt det drama personen har skabt, alt det han har gjort og sagt, som han ikke skulle have gjort eller sagt. Tilgiv alle de fejl, han har begået overfor dig. Den trøst han aldrig gav. De gaver du aldrig fik.

Tilgiv alle de opslidende konflikter og situationer. For fanden; han er i underskud! Han lever i et hæmmet, koldt fængsel, som han ikke kan slippe ud af. Stakkels ham.

Det er spild af dit krudt at bruge konflikt-krudt på ham. Tilgiv ham for alle hans fejl.

Og skynd dig så hen til nogle mennesker der tager imod dig med varme og kærlighed. Lad dramaet dø ud, vend det ryggen.

Prøv at høre, du skal være glad for at du har oplevet en underskudsperson uden selvindsigt, det vil føre dig bedre steder hen, til mere lys og varme og godhed. Mere overskud.

Det er ok alt det der er sket, for du er på vej, på din vej, med bump og huller og vandpytter og fælder. Tilgiv underskudstosserne. Slip dem og mærk at de slipper dig. De skal ikke hive dig ned.

Uden dem kan du ikke lære. Tilgiv dem for alt det shit de har budt dig. Stol på at det hele er med til at gøre dig klogere og ærligere og stærkere.

Lad dem være (i deres underskud), og giv slip på din vrede.

Mærk letheden.

Yes!


Andre læste også

Alt bliver godt, når du møder drømmemanden. Ikke? Så bliver dine behov opfyldt. Han er rig, sund, rejser meget, forstående og morsom. Hov stop – kan du mon indfri nogle af dine længsler selv? Ja da. Start i dag.

Hvorfor skal vi have perfekte kroppe for at føle os menneskelige? Mindreværdskomplekserne styrer. Vi skal tilbage til noget naturligt. Kroppen skal ikke være noget, der hæmmer os. Det er jo latterligt, at vi går mere op i, hvordan kroppen ser ud, end hvad der er indeni.

Vi har fået et problem i Danmark. Og kære mænd, kære brødre, problemet ligger hos OS! Problemet er, at vi […]

Til et foredrag møder Jakob Olrik en kvinde, der insisterer på, at de skal møde hinanden igen. Faktisk dukker hun uindbudt op og insisterer på at komme ind, for ellers … Følg den nye føljeton om Dorte den farlige drømmer.

Der er så mange brud og skilsmisser, der er unødvendigt hårde, fordi vi er utroligt bange for at såre hinanden og rædselsslagne for de store følelsesudbrud. Især hvis de er vendt mod os. I virkeligheden er de dårlige brud langt mere sårende.

Vi er en nation af vindere! Lykkelige typer. Og alt hvad der hedder svaghed skal gemmes af vejen. Angsten for svaghed er blevet en kronisk folkesygdom. Jeg må smågrine, når jeg læser en af de mange stillingsannoncer, der efterlyser en robust medarbejder. Hvorfor skal man være så robust, for at være på jeres arbejdsplads? Er det da en så forfærdelig og nedslidende arbejdsplads, at almindelig følsomme mennesker ikke vil kunne holde til at være der? Eller er det fordi, I bare ikke ønsker ansatte med for tydelige svage sider, at I nævner ordet Robust? Sådan er det nu. Det er in at være robust, og yt at være svag. Vi skal være stærke, vindere med succes

Jens søger en date. Jakob beslutter sig for at hjælpe sin ven på vej. Og det er lidt op ad bakke. Jens har et profilbillede der er helt off, og hans tekst, er ikke meget bedre. Han skriver simpelthen, at kvinden skal kunne lave mad. Det bliver ikke en let opgave. Nu som gratis lydbog.

Mange mænd oplever kvinder som uforståelige og lunefulde. Men så er det altså heller ikke mere indviklet. Her er en guide til det, der kan tænde en kvinde totalt af, og som du skal smyge dig udenom, hvis du vil erobre og beholde hendes kærlighed. Når du drikker dig for fuld

1. disciplin. Nu skal der fokus på det anale, så vi starter med massage af ballerne. Du tager godt fat i hver balle og begynder at massere dem modsat op og ned. Analsex handler meget om at kunne slappe helt af, og derfor kan du sagtens sætte 15-20 minutter af til de første 3 discipliner her.

Vi har så travlt med at dyrke kroppen i dag. Kvinder får indirekte at vide, at de skal helst se ud på en bestemt måde på Instagram – og i det vi kalder virkeligheden. Posere, lave kyssemund, have et eller andet hul mellem lårene. Men hey, det er IKKE det, der gør dig smuk og uimodståelig. Tværtimod.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind