Tema: Analsex- Sådan kommer I igang

Analsex har jo været en seriøs del af menneskets seksualitet i stort set alle kulturer og gennem hele historien. I det gamle Rom havde enhver overklasseromer med respekt for sig selv en tableboy, han kunne lege med. Og for kvinderne var det en 100% sikker måde ikke at blive gravid på.

Mange mænd er lidt skrækslagne for at modtage analsex, fordi det fremkalder en bøsseangst hos os.

Selvom vi kender det fra mandekulturer som kostskolen, omklædningsrummet, militæret og ikke mindst fængslerne, så er det et gigantisk tabu … og det gør analsex til noget lidt forbudt.

Og det er jo netop det!

Alt, hvad der er seksuelt forbudt, ryger jo lige ned i vores pik som noget spændende og pirrende.

Og ja, det er strammere! Og det er maskulint at tage sin kvinde – ikke bare bagfra, men i røven! Det vil vi bare have lov til at prøve. Men vi får næsten altid nej.

Og det handler ofte om en helt basal ting: Når vi mænd bliver penetreret bagfra eller bare får en tommelfinger op, så sidder vores prostatakirtel en 3-4 cm. inde i endetarmen.

Den er en slags mændenes g-punkt, og vi kan få ekstreme orgasmer, når den bliver stimuleret.

Har man prøvet det som mand, kan man hurtigt få den tanke, at det også må være skønt for kvinden.

Men nej, kvinden har ingen erogene zoner i endetarmen. Hun er, som manden, meget følsom i selve ringmusklen, og den kan man stimulere og lege med som andre erogene zoner på hendes krop.

Det er som regel væsentlig lettere at overtale en kvinde til, at hun stikker fingeren eller andet op i dig – men det kan sagtens lade sig gøre også at få lov til at penetrere hende i ”det forbudte hul”.

Og sådan er vi mænd altså. Vi vil gerne fylde alle huller ud på kvinden. Tunge i øret, pik i munden, kussen – og naturligvis også: op i numsen!

Analsex er en følelse

Men analsex er meget mere end at ”pille numse”.

Det er en følelse, der skal være i hele kroppen, hvor man slapper helt af – også i hjernen. Det kan være utrolig sårbart både for mænd og for kvinder.

Meget mere intenst end når man dyrker konventionel sex. Det skal man værne om – og det skal man bruge det til!

Hvis du skal overtale din kvinde til analsex, bliver du først nødt til at bearbejde din egen bøsseangst og lære at modtage analsex.

Det kan være en motivationsfaktor for hende, at du selv gerne vil have det – og at du nyder det.

Og det er svært. For det er tabuiseret.

Vi kan jo sagtens stå der i omklædningsrummet med kammesjukkerne og prale af, at vi tog hende bagfra – men det er godt nok sjældent, man hører en mand prale med, at han blev taget bagfra. Også selvom det er af en kvinde.

Det kan hun sagtens.

En strap-on kan købes i de fleste sexbutikker eller på nettet. Bliver det for mærkeligt eller besværligt, er en gulerod glimrende i størrelsen (og bliver I helt vilde med det her, kan du jo altid gå størrelsen op til agurk senere).

Men lad hende se, at det vil du godt – og det kan du godt lide.

Og ærlig talt: Hvis du ikke kan klare tanken om en gulerod i røven, hvordan kan du så forvente, at hun skal have hele kalorius op i sin?

Det er muligt, du slet ikke har lyst til penetration, men så få hende dog til at undersøge, hvor din prostatakirtel sidder, så hun i samlejet kan eksperimentere med at stikke en tommelfinger op i din numse og stimulere din prostatakirtel.

Hvis du ikke prøver det, så nægter du dig selv en meget stor nydelse.

Prostatakirtlen sidder en 3-4 cm inde – netop designet, så en kvindes tommelfinger som regel vil ramme den. Hvis du er godt varmet op, kan det være en skøn variant til, hvad I plejer. Og hun kan jo stadig bruge munden til et blowjob eller den anden hånd til handjob.

Det er som regel ikke svært at overtale en kvinde til at give dig analsex, det er den anden vej, det kniber med.

Hvordan får jeg lov?

Kvinder har ofte mange grunde til, at vi ikke må tage dem i numsen.

En af dem kan være, at de faktisk har prøvet det før, og at det gjorde ondt og var ubehageligt. Det er absolut et argument, du skal tage seriøst, for hvis hun ikke er varmet ordentligt op, så kan det gøre vanvittig ondt på hende.

Og som sagt har hun ikke selv nogen stor seksuel nydelse ud af penetrationen. Men her kan modargumentet så være, at hun naturligvis skal være med på, hvad der foregår, og at du lover ikke at trænge ind, før hun er helt klar.

Et andet argument er, at det er ulækkert.

Og ja, hvis man skal på toilettet en smule, så er analsex absolut ikke nogen god ide. Men hvis man har vasket sig ordentligt, så sidder selve afføringen meget længere oppe i tarmen, så sandsynligheden for, at det bliver noget griseri, er meget lille.

Og igen kan modargumentet være, at hvis I skal have analsex, skal I naturligvis forberede jer ordentligt. Det kommer jeg tilbage til.

Et tredje argument er, at kvinden ikke forstår, hvorfor du vil bruge numsen, når hun nu har en skede lige ved siden af.

Hun kan ligefrem blive såret ved tanken om, at hun ikke er stram nok i skeden. Og ja, numsehullet ER strammere. Men det er i virkeligheden ikke det, der er hovedgrunden til, at vi gerne vil ind der.

Det er bare vores trang til at fylde hende ud – overalt. Og præcis fordi numsehullet – ”det forbudte hul” – sidder lige der ved siden af, hvor vi gerne må, så kan vi ikke lade være med at få uimodståelig lyst til også at prøve det af.

Det fjerde argument kan være, at ”det vil du da heller ikke selv!”

Og det kan du som nævnt lynhurtigt affeje ved at lade hende bolle dig i røven eller i hvert fald penetrere dig med sin tommelfinger.

Det, du skal overbevise hende om, er, at analsex er et fælles projekt, som I begge vil få en oplevelse ud af. Og da du er helt orienteret om, hvad hendes skepsis handler om, er du naturligvis fuldstændig med på, at det skal foregå på en måde, hun også har det godt med.

Men før vi går i gang med De Olympiske Numselege, er der et par gyldne regler, som I skal overholde, når I dyrker analsex.

Hygiejne og renlighed

Det er et absolut NO-GO at bevæge sig fra numsehullet til andre åbninger på kroppen.

Så er der nærmest garanti for, at I inden for et døgn får mystiske svampeinfektioner, som I helst er fri for!

Så skal man naturligvis have vasket sig grundigt i numsen, gerne med en finger lidt oppe, så der er helt rent.

Hvis I er meget hysteriske om, at der kan komme afføring ud, så tag et lavement!

En lavementpose er billig og kan fås på apoteket. Hvis dit apotek ikke har det, så kan de bestille dem hjem.

Posen fylder du og/eller hun op med en halv kop 37 grader varm kaffe. Så lægger man sig på badeværelsesgulvet, hænger posen på dørhåndtaget, eller hvor den nu kan være, og så putter man den medfølgende slange i numsen og venter en 10-15 minutter. Så skal du på toilettet. Og det meget hurtigt!

Derfor er det en god ide at tage lavementet på badeværelsesgulvet. En lille bonus ved at tage lavement med kaffegrums er, at du bliver fuldstændig speedet af det.

Det handler om, at de små fimrehår i tarmsystemet dels bliver renset af kaffegrumset, men åbenbart også kan optage koffeinen mere direkte i kroppen, end når du drikker det.

Men har I taget lavement, kommer der helt sikkert intet med ud, når I skal lege De Olympiske Numselege.

En tredje gylden regel er fedtstoffer.

Der er ingen naturlige sekretafsondringer i endetarmen, så I skal bruge overdrevent meget fedtstof. Det kan være en vandbaseret glidecreme fra apoteket, men olivenolie, mandelolie eller andre fedtstoffer, I kan lide at bruge, er nøjagtig lige så effektive.

Der skal bare være rigeligt af det.

Hvis det er første gang, I skal prøve analsex, vil jeg virkelig anbefale, at I starter med at gå i bad sammen. Optimalt er badekarret.

Har I ikke selv badekar, kan I måske låne en vens bolig med et en aften/nat, og ellers kan man også sagtens hygge i en brusekabine.

Det gode ved at gå i badekar sammen er, at I bliver dejlig afslappede af det varme vand. Dernæst er man efter nogle minutter i badekar lige så ren om ringmusklen og i numsehullet som ethvert andet sted på kroppen.

Her kan I så starte med at berøre og kæle lidt for hinandens numsehuller.

Og så vil jeg foreslå noget, som jeg ved, mange vil stejle vildt over, alene fordi det lyder så grænseoverskridende. Men jeg lover, at I ikke fortryder det.

Nu skal I nemlig slikke røv på hinanden!

Man sætter tungen mellem balderne og kilder rundt om ringmuskelen. Fordi I er i badekarret, er det hygiejnisk nok. Og både for ham OG for hende er det den vildeste oplevelse.

Man vil virkelig opleve, hvor mange nerver der er i numsehullet, og hvor afsindig følsomt det er. Tænk bare på, hvor dejligt det kan være at gå på toilettet. Det kan jo være helt befriende.

At slikke røv og få slikket røv er tusind gange bedre!

Igen: Hvis hun er lidt tilbageholdende her, så slik hendes fisse først.

Nu er I klar til De Olympiske Numselege! For det første er der ingen problemer med renligheden.

For det andet har I, hvis I har slikket røv, bevæget jer milevidt forbi tidligere tabuer om numsehullet. For det tredje har kvinden også nu en forståelse for, at det altså kan være rigtig interessant.

ORGASMENS HEMMELIGHEDER: FOR HAM, HENDE OG JER