Tema: Analsex 2 - De Olympiske Numselege

De Olympiske Numselege

1. disciplin. Nu skal der fokus på det anale, så vi starter med massage af ballerne. Du tager godt fat i hver balle og begynder at massere dem modsat op og ned. Analsex handler meget om at kunne slappe helt af, og derfor kan du sagtens sætte 15-20 minutter af til de første 3 discipliner her. Ballerne frem og tilbage. Kilde lidt, bokse blidt, eventuelt klø lidt med dine negle. Allerede nu fedtes hendes numse ind i olier eller glidecreme. Det, hun skal gøre her, er selvsagt at slappe af. Men derudover er det en rigtig god ide, hvis hun overdriver sin vejrtrækning en smule. Og trækker vejret dybt ind og ud. På den måde kan du nemlig høre, hvad hun godt kan lide, og hun får selv endnu mere ud af massagen. Når du kan mærke på muskelstrukturen i numseområdet, at hun begynder at slappe af, går du videre til næste disciplin.

2. disciplin. Nu kan du begynde at massere og trække ballerne lidt opad. Op og ned. Og efterhånden også lidt fra hinanden, så du får åbnet op til numsen. Stadig mens hun trækker vejret dybt og slapper helt af.

3. disciplin. Så skal der graves lidt i ballerne. Sæt igen en hånd på hver balle, og grav så nedad mod numsehullet med begge hænder. Først kan du bruge fingrene til at grave og bagefter knoerne. Du skal helt ind til numsehullet – men ikke røre endnu. Stadig: masser af fedtstof og dybe vejrtrækninger.

Hvis du har brugt mindst 15 minutter på de første tre disci-pliner, er hun garanteret helt afslappet nu. Hun er ikke nødvendigvis spor liderlig, men hun har det skønt. Så kan I gå videre til …

4. disciplin. Nu går du i gang med selve numsehullet. Du skal stadig ikke ind, men med de to tommelfingre massere rundt om ringmusklen. Det er meget pirrende og stimulerende. Nu vil du også begynde at kunne se, om hun slapper rigtigt af. Hvis det stadig ligner en hønserøv, er hun slet ikke klar endnu – men som regel vil hun slappe så meget af, at du faktisk i denne disciplin kan se, at hendes ringmuskel slapper af, og hendes numsehul begynder at åbne sig. Hvis det er helt galt, må du tilbage til massagedisciplinerne.

5. disciplin. Her skal du trykke på hendes numsehul direkte, som om det var en slags dørklokke. Både små, hurtige tryk, bløde tryk og lidt hårdere tryk. Stadig uden at trænge ind. Men på et tidspunkt vil numsehullet begynde at åbne sig helt af sig selv. Numsehullet kan helt naturligt åbne sig mellem 5 og 10 cm! Det sidste dog kun i bestemte stillinger.

6. disciplin. Det her er en variant, der ofte er foretrukket, hvis det er manden, der er modtager i jeres Olympiske Numselege. Han skal typisk om at ligge på ryggen og så have en pude under lænden. Her skal kvinden lave dørklokke på hans numsehul, samtidig med at hun gnider hele sin underarm meget hårdt op og ned ad hans brystkasse. Det vil manden elske! For det første er vi overraskende følsomme på vores brystkasse, og for det andet oplever vi meget sjældent at blive stimuleret der. Og sker det, samtidig med at vores numsehul bliver berørt, er det helt sensationelt!

7. disciplin hører sammen med 6., fordi det stadig primært er til manden, der ligger på ryggen med puden under lænden. Nu skal kvinden putte hele tommelfingeren ind i hans numse. Godt 3-4 cm oppe sidder hans prostatakirtel – ud mod pikken – og hvis hun med tommelfingeren trykker blidt og stimulerende på det punkt og samtidig bruger den anden hånd eller munden på hans pik, så har kvinden ultimativt styr på manden! Her må man som mand bare give sig hen. Kvinden kan både sutte, give handjob eller bruge sin underarm på brystkassen.

Hvis I har aftalt, at han godt må komme i denne stilling, så vær forberedt på, at det kan blive en voldsom ejakulation. Og bagefter vil hans behov for søvn være større end normalt, ligesom han vil være hypersensitiv et godt stykke tid efter.

8. disciplin. Penetrering. Hvis hun i 5. disciplin har åbnet sig nok til, at du uden problemer kan stikke en finger ind i numsen på hende, så er hun ved at være klar til selve penetreringen. Og husk endnu en gang: Man kan IKKE bruge for meget fedtstof. Kun for lidt – og så kan det gøre meget ondt på hende. Så vælt det ind over hende.

Her starter du ikke med at mase dig fullsize ind i hende. Nej, du pirker med pikken på hendes anus, og så masserer du rundt i ringmusklen med din pik.

Det er nu, tryghed er alfa og omega. Hvis hendes angst for analsex har handlet om, at det pludselig gjorde vildt ondt, sidst hun prøvede, og hun nu ligger og frygter, at hun skal opleve det samme, så sig til hende, at hun selv skal skubbe numsen bagud mod din pik. På den måde kommer hun til at styre penetreringen og behøver ikke at være nervøs for pludselig smerte. Og lad det tage den tid, det tager, før hun har styret sig frem til, hvornår, hvor meget og hvor hurtigt du kan trænge ind.

Og husk så på, at når I er færdige, skal I begge to vaskes, før I kan fortsætte med sexlege i andre kropsåbninger!

Hurtige tips til analsex:

– Brug lavement, så I er sikre på, der ikke kommer afføring ud.

– Brug fedtstoffer i overdrevne mængder!

– Lad kvinden penetrere dig, så hun kan se, at du godt ”tør” – og at du kan lide det.

– Gå i bad sammen – slik røv på hinanden!

– Brug 15-20 minutter på at massere hendes baller først.

– Masser derefter numsehullet, også med prikkende bevægelser.

– Først når hun selv er så åben, at du kan stikke en finger ind, er hun klar til penetrering.

– Lad hende selv styre penetreringen, så hun skubber numsen bagud mod din pik. Så undgår hun pludselige oplevelser af, at det kan gøre ondt.

– Nyd det intensive samvær og den ekstra intimitet, I begge vil føle, når I har haft analsex!

God fornøjelse!

Læs også første del: Analsex- Sådan kommer I igang