Mer’ og bedre SEX webinar

9. januar 2020 8:23

Sex er grundforudsætningen for et lykkeligt liv.

MER’ og bedre SEX- sexskole med Jakob Olrik, er alt det du ikke vidste, du gerne ville vide om sex!

Et online forløb, der er spækket med konkret info, udførlige manualer og lettilgængelige tips om alt, hvad der vedrører sexteknikker, parforhold og forførelse.

MER’ og bedre SEX er en inspiration til alle, der gerne vil have et bedre sexliv og ad den vej optimere deres lykke og succes på alle planer i livet.

Over sex gange afholder Jakob Olrik sit intensiverende sexkursus online, hvor han via videoer præsenterer deltagerne for emner som onani, orgasmer, kropssprog, blowjobs, sprøjteorgasmer, teknikker, sexstillinger og meget meget mere.

Du vil under hele forløbet have adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor sessionerne finder sted. Det betyder at du har mulighed for løbende at stille spørgsmål til både Jakob Olrik og de andre deltagere, og samtidig også har adgang til alle videoer. Du kan altså altid gense en video eller se den på et andet tidspunkt, hvis ikke du har mulighed for at være med, når den sendes.

Efter tilmelding vil du modtage en mail med link til gruppen, hvor du inden forløbets start vil blive accepteret. Du vil desuden modtage en påmindelse på mail hver uge, inden Jakob Olriks video kommer op.

*Husk at tjekke din spam mail

 

Videoer sende ud på Facebook kl. 20.00. De 6 datoer for sessionerne er:

X– X – X – X– X – X 

Køb nu og få hele forløbet til intropris 349,-

*normalpris 949,-