Jalousiens magt

2. juni 2020 - 4. juni 2020 20:00 LIVE I LUKKET FACEBOOKGRUPPE. DELTAGERE VIL MODTAGE LINK TIL GRUPPEN SENEST PÅ DAGEN FOR AFVIKLING

Godt 40 procent af danskerne har taget deres kæreste eller ægtefælle med snuden begravet i deres private sms’er, mails, breve eller billeder. Hver tredje adspurgte indrømmer, at de har forsøgt at snage i kærestens private sager. 

Vi stiller høje krav til os selv om at fremstå som stærke personligheder med succes i livet. Vi deler derfor helst ikke ud af vores sårbare erfaringer fra tidligere forhold. Undersøgelsen afspejler, at mange danskere bag facaderne blot er bange for at miste deres kærester, og de er dårlige til at fortælle om deres usikkerhed. 

Alligevel er snagerri eller mistro ikke vejen frem. Det ødelægger mere end det gavner kærligheden og romantikken i et forhold. 

Jalousi er en mærkelig størrelse, og den kan være ekstremt svær at slippe, når først det grønne monster har fat i os. 

Jalousi kan betyde enden på jeres parforhold, eller gøre at en ny relation aldrig når at udvikle sig til mere. Det er så ærgerligt. 

Online foredraget ‘Jalousiens magt’ hjælper dig/jer til at lære og forstå hvorfor de svære følelser opstår, hvornår de gør det og hvad man kan gøre for at lære at håndtere dem på en ordentlig måde

Både for din egen og din partners skyld.

Hvor og hvornår?

‘Jalousiens magt’ foregår over to gange og finder sted LIVE den 2/6 og 4/6 kl. 20.00 – 20.45 i en lukket Facebookgruppe.

 Har du ikke mulighed for at være med når Jakob Olrik går LIVE, kan du stadig gå ind og se videoerne på gruppen efterfølgende. Du vil på dagen for foredraget modtage link på din mail til gruppen og blive lukket ind inden foredragets start. Billetten gælder til både del 1 og 2.*HUSK AT TJEKKE SPAMFILTER 

 

 

Ticket Type Price Cart
Jalousiens magt 199 DKK 159 DKK

Tilføj til kurv

Donation

Det koster ikke noget at læse mine indlæg, men hvis du føler, at det du lige har læst, har inspireret, belært eller blot underholdt dig. Så vil jeg sætte utrolig meget pris på en donation. Det er helt op til dig, hvor meget du vil donere.

Processing ...
DKK
Del

C’est ainsi que d’autres raisons ont été à l’origine de quelque 50 décès dus à une utilisation intensive du viagra sans ordonnance au cours des premiers mois de sa publication.

Følg Jakob