DATE MED HJERTET- ONLINE

10. august 2020 20:00 - 21:00 ONLINE I LUKKET FACEBOOKGRUPPE - DELTAGERE VIL MODTAGE LINK PÅ DAGEN

Er du træt af at swipe dig igennem datingmarkedet, og bruge tid på useriøse dates?

– Kom på ONLINE dating foredrag med Jakob Olrik. 

Over to gange online, forklarer og fortæller Jakob Olrik mere om vejen til den succesfulde date!

Mange singler kender i dag til Tinder og lignende apps, der er med til at definere en tilsyneladende filtreret og overfladisk dating kultur, hvor det ofte kan virke som om at ægte kriterier er ikke-eksisterende.

Ikke desto mindre, er online-fladen en udemærket adgang til at møde nye mennesker. For når det kommer til at skabe en god date, har begge parter et ansvar.

Hvordan repræsenterer du egentlig dig selv på en date? Formår du at gøre indtryk og skabe et spændende og enestående møde?

På online foredraget lærer du ikke kun at finpudse egne dating-egenskaber, men også mere om hvordan du møder din date med et åbent og nyesgerrigt sind.

Det handler om kropssprog, flirt, åbenhed, kemi, lidenskab og kærlighed når Jakob Olrik slår dørene op og fortæller mere om, hvordan vi mennesker forelsker os i mødet med hinanden. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Jakob Olrik under sessionerne.

Hvor og hvornår?

De to online foredrag finder sted den 10/8 og 11/8 kl. 20.00 – 21.00 i en lukket Facebookgruppe. Har du ikke mulighed for at være med når Jakob Olrik går online, kan du stadig gå ind og se videoerne på gruppen efterfølgende. Du vil på dagen for foredraget modtage link på din mail til gruppen og blive lukket ind inden foredragets start. 

*HUSK AT TJEKKE SPAMFILTER 

 

 

Ticket Type Price Cart
DATE MED HJERTET - ONLINE 199 DKK

Tilføj til kurv