DATING WEBINAR

Gå sommeren i møde med masser af gåpåmod, nye tips og tricks og lad 2020 blive året, hvor du får en kæreste!

Er du træt af ligegyldige og useriøse dates, og føler at du spilder tiden? Synes du at det er svært at få etableret en date og finde ud af hvad du skal tale om, når mødet endelig finder sted? Måske er du blevet skilt efter et længere forhold, og datingmarkedet virker pludselig som en skræmmende krigszone, du ikke ved hvordan du skal forholde dig til? Kort og godt, vil du gerne finde en kæreste?

SÅ ER JAKOB OLRIKS DATING WEBINAR NOGET FOR DIG

Over fem gange afholder Jakob Olrik sit intensiverende datingkursus online, hvor han live snakker med deltagerne om, hvad man har med i kærligheds rygsækken, de første dates, mødet og samtalen, hvordan man kommer tilbage til dating og hvordan vi som menneske lever og elsker, med et åbent hjerte.

Du vil under hele forløbet have adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor sessionerne finder sted LIVE. Det betyder at du har mulighed for løbende at stille spørgsmål til både Jakob Olrik og de andre deltagere, og samtidig også har adgang til alle videoer. Du kan altså gense en video eller se den på et andet tidspunkt, hvis ikke du har mulighed for at være med, når Jakob Olrik går live en gang om ugen. Efter tilmelding vil du modtage en mail med link til gruppen, hvor du inden forløbets start vil blive accepteret. Du vil desuden modtage en påmindelse på mail hver uge, inden Jakob Olrik går live. *Husk at tjekke din spam mail

Sessionen foregår på Facebook og er altid kl. 20.00-21.00. De 5 datoer for live sessionerne er:

MANDAG 17. februar - MANDAG 24. februar - TORSDAG 5. marts - TORSDAG 12. marts - TORSDAG 19. marts

Køb nu og få hele forløbet til intropris 349,-

*normalpris 949,-