Tantrasex #3

Tantrastillinger
Igen skal jeg understrege, at der ikke er tale om akrobatik. Det essentielle er, at man kan se hinanden i øjnene – så må man forsøge at tillempe stillingerne, så man fysisk kan være med.

Yab-Yum: Her skal manden i den traditionelle version sidde i lotusstillingen, mens kvinden sidder overskrævs og rider ham. Det kræver en rimelig elastisk og stærk krop, men man kan sagtens gøre det på en stol også. Fordelen er, at kvinden kan bevæge sit underliv, og dermed bliver hun den styrende.

En anden meget populær tantrastilling er den, hvor kvinden ligger på ryggen, så det er manden, der styrer. Hun har sine ben over hans skulder. Og igen: Er det for besværligt, så lav den variant, I har det godt med. Så længe I har front mod hinanden og kan mærke hinandens nærvær.

Tantrascenografi
Tantra er jo en slags religion. Et ritual, vi udfører for at udvide vores oplysning og i sidste ende blive ét med kosmos. Derfor er det vigtigt, at man skaber et rum, der også har en rituel betydning.

Og PS: Her er der igen bonus til mændene. Indretter du et rum, scorer du mange point hos en kvinde – selv med de enkleste hjælpemidler.

Der skal dufte godt. Bruger I normalt glidecreme, så skift det ud med et udvalg af lækre og velduftende æteriske olier. Du kan også bruge røgelsespinde, hvilket jeg vil mene, man skal gøre med omtanke, for det kan blive ret vammelt, hvis det er et lille rum. Der findes også duftlys og duftolier, dog med samme lille advarsel tilknyttet. Test dem, så I ikke pludselig får kvalme og opkastnings- eller kvælningsfornemmelser under seancen.

Og husk lys. Vi skal se hinanden! Og det skal være hyggebelysning. Et væld af stearinlys er altid meget romantisk, men et rødt tørklæde over sengebordslampen kan også gøre det.

Blomster. Sæt blomster overalt. Og brug dem i akten. Man kan kildre, kæle og stimulere fantastisk med en velduftende blomst.

Du skal skabe et rum, der er unikt. Meget gerne med lidt tanke på 1001 nats eventyr. Det behøver absolut ikke at være soveværelset. Det kan være overalt i huset – og endda i naturen. F.eks. en tantraskovtur, hvor du har sørget for et flot mønstret tæppe, store lækre puder, en kæmpe frugtkurv og champagne, frugtjuice eller urtete – eller hvad I nu er til.

Eksotisk dans
En sidste ting, jeg vil fremhæve, når man skal eksperimentere med tantrasex, er, at I danser for hinanden. Her skal man virkelig forsøge at finde sine indre energier. Er du en meget maskulin mand 80/20, så dans maskulint med et drys af femininitet. Er du en 60/40, så vis hende det. Og hun skal omvendt danse erotisk, mens hun løsner op for sine indre energier.

I dansen fremmer vi en energi, der i tantraen kaldes kundalini. Når den vækkes, stiger den fra rodchakraet op gennem kroppen til hovedchakraet og aktiverer på vejen alle vores centre, så vi får en helhedsfornemmelse af vores krop. Den samme helstøbthed, vi skal mærke, hvis vi skal opnå fuldkropsorgasme.

Hvor meget eller hvor lidt du har lyst til at eksperimentere med tantra, er selvsagt op til dit eget temperament. Men jeg vil varmt anbefale, at du prøver, for tantra er om noget nogle teknikker, der virkelig kan få dig til at udnytte dit fulde seksuelle potentiale.

6 hurtige tips til tantra
1.  Øv dig i at styre din udløsning – og hold den tilbage.

2. Hav altid øjenkontakt med din partner.

3. Træn jeres åndedræt sammen.

4. Lær at mærke kroppens 7 chakraer – både på dig selv og på hinanden.

5. Opbyg din seksuelle energi ved at undgå sædafgang så længe som muligt.

6. Skab et rituelt rum til jeres seksuelle udfoldelser.