Tantrasex #2

De 7 chakraer:
I tantraen forestiller man sig, at kroppen har 7 centre, hvor forskellige energier primært rammer os. De kaldes chakraer.

Dem skal man være opmærksom på, for jo mere du kan åbne op for, at du bliver ramt af universets energistrømme, jo mere oplyst vil du blive.

Hvis du forestiller dig, at du sidder i lotusstilling, hvor din front er helt lige, kan du placere dine 7 centre i en lige linje fra dit skridt og op til dit hoved.

Forneden er dit rodchakra og øverst dit kronechakra.

Det er jo meget omfattende materiale at gå ind i tantraen for alvor, så jeg laver her blot en hurtig opridsning af, hvad de 7 chakraer er. Bliver du tændt på emnet, er der masser af litteratur og websites, der går meget dybere i tantraen, end hvad jeg kort fortæller her.

De 7 chakraer har alle sammen indiske og danske navne, ligesom de også hver for sig er forbundet med en bestemt farve.

Rodchakra/Muladhara/Rød: Helt nederst på rygsøjlen. Faktisk lige i skridtet på dig. Rodcentret handler om vores instinkter. Selvopholdelsesdriften. De stimuli vi skal bruge for at opfylde vores fysiske behov, mad drikke, varme – og sex.

Harachakra/Svadhisthana/Orange: Sidder en lille mikromy forrykket til venstre i kroppen. Lige over milten. Haracentret er et energimæssigt styringsorgan, hvis hovedfunktion er at opsamle og fordele solens vitalenergi i hele kroppen. Det er også her, vores søvn reguleres. Har du svært ved at sove, kan du prøve at lægge en hånd ved venstre ribbenskant og samtidig forestille dig farven orange flyde ud af din hånd og ind i dit harachakra. Det skulle skabe den fornødne energi til at falde i søvn.

Solar Plexus-chakra/Manipura/Gul: Ca. 4 cm over navlen. Solar plexus er en slags kickstarter eller katalysator for alle de andre centre. Det aktiveres altid, når vi forsøger bevidst at bruge vores psykiske evner i et af de andre områder.

Hjertechakra/Anahata/Grøn: Dette er vores empatiske center. Fysisk er det placeret lige over vores hjerte. Centret bruger vi, når vi skal følge en anden persons tanke- og følelsesmæssige tilstand.

Halschakra/Vishuddi/Blå: Dette er vores kommunikationscenter. Ikke bare det talte ord, men her opfanger vi al kommunikation, vi modtager. Og det er også halscentret, der styrer, hvordan vi selv kommunikerer udadtil.

Pinealchakra/Ajna /Indigo: ”Det tredje øje”, der fysisk sidder i midten en smule højere end dine to fysiske øjne. Her sidder vores psykiske evne til at ”se”. Både i clairvoyant forstand, men også tantrisk at se energistrømme, astrallegemer (spøgelser) – og de 7 chakraer. Vores psykiske evner er forskellige. Fordi man kan ”se” én slags energi, er det ikke sikkert, man kan ”se” de andre.

Kronechakra/Shagasrara/Violet: Dette chakra sidder helt oppe på toppen af hovedet. Midt på issen. Her er den store kosmiske kærlighed. Den er ikke i sig selv forbundet med psykiske evner, men får strømninger fra pinealchakraet og er centret for vores åndelige evner – vores intuition og vores kosmiske bevidsthed. Kronechakraet kan aldrig misbruges, fordi vi først får egentlig adgang til det, når vi igennem de andre chakraer har åbnet os helt op og udviklet os, så vi kan rumme og være ubetinget kærlighed.

Hvis du forestiller dig dine 7 centre med energistrømninger, der cirkulerer rundt i din krop, kan du måske bedre frigøre dig fra den lidt låste idé, vi i Vesten har om, hvordan sex handler om bestemte punkter i form af de erogene zoner: skridt, bryst og mund. I tantra foregår sex i hele kroppen. Fra rodchakra til kronechakra og tilbage igen. Du kan tænke på det som en bølgende vibration i din krop, og hvis du har sex med en partner, kan det blive en fællesbølge, hvor I ved simultanorgasme vil opleve en uendelighed, hvor I bliver ét med universet, med hinanden og med jer selv. En fælles fuldkropsorgasme.

Her er det vigtigt at pointere, at orgasme ikke bare handler om at få udløsning. Man kan som mand sagtens få orgasme uden at sprøjte. Man kan faktisk få orgasme uden at have erektion!

Det, du skal opnå, er at udnytte dit seksuelle potentiale fuldt ud. Du kan som mand se det, som at du er på ”bjergbestigning” i dit sexliv – og nu skal i gang med at nå de ultimative tinder. Hidtil har du forført en kvinde. I har haft sex. Sikkert skønt og langt, og du når ”toppen”, når du sprøjter ind i eller ud over hende. Så ser du dig forpustet og træt omkring og opdager, at du står på en lille bakke, der ikke er højere end Himmelbjerget – og dér lige ved siden af ligger Mount Everest. Øv.

Du kommer kun op på de højeste tinder, hvis du lærer at styre din orgasme. Får kontrol over din udløsning. Personligt mener jeg nærmest, det burde være en del af folkeskolen seksualundervisnings grundmateriale, så man allerede som 15-16-årig kan begynde at øve sig.

Wow! Vi ville blive en nation af superelskere.

Når vi får udløsning – orgasme – udskiller hjernen stoffet dopamin. Det er forløsningsstoffet, der giver den meget korte lystfølelse i hele kroppen. Men derefter har dopamin faktisk en lidt negativ virkning. Vi ændrer sindstilstand. Bliver trætte og vil gerne trække os lidt ind i os selv. I tantraen betragter man lidt dopamin som det narkotikum, junkien konstant jagter, men som i sidste ende er skidt for ham.

Ved ikke at frigøre dopamin – at holde sin udløsning tilbage – opbygger man den seksuelle energi i sin krop. Det forstørrer din lyst og vil gøre det meget lettere for dig at bevæge dig rundt i de lettere luftlag, når du skal bestige det helt store bjerg: Mount Everest.

Hold din udløsning tilbage
Du kan træne, hvordan du holder udløsningen tilbage, når du har samleje, ved at øve dig, mens du onanerer.

Lige før du får udløsning, kan du mærke en sammentrækning af den muskel, der hedder ”pubococcygeus”. Når den trækker sig sammen, skal man stoppe helt. Lidt som når man skal tisse helt vildt og alligevel er i stand til at holde igen og stoppe det. Sådan skal du også stoppe udløsningen.

Du kan undersøge dig selv og hvor musklen, jeg taler om, sidder, ved at presse to fingre op i mellemkødet mellem testikler og numsehul. Her kan du fysisk mærke, hvordan pubococcygeusmusklen trækker sig sammen, og dermed, hvornår du skal stoppe. Du kan også holde udløsningen tilbage ved at presse enormt hårdt på samme punkt. Hvis du gør det, vil du få et fornyet kendskab til, hvordan dit klokkeværk fungerer, fordi du vil kunne mærke, hvordan du holder sæden tilbage inde i din krop.

Når du bliver fortrolig med, præcis hvornår du bliver nødt til at stoppe, kan du, hvis du er i gang med at øve tantra, under samleje sige til din partner, at når du siger stop – så mener du det. Og så skal hun også holde igen.

Altså, er det ikke lidt fantastisk? Så simpel en lille træning kan virkelig forbedre dit sexliv!

Hvis du gør det en hel måned, vil det være helt revolutionerende for dig. Og jeg lover dig, at bare efter en uge vil du mærke en effekt, der kan forbedre din seksuelle udvikling.

En uge!

Og det her gælder altså alle, uanset om du normalt kommer for tidligt, for sent, har rejsningsproblemer, slet ikke kan få udløsning eller i øvrigt har et ganske ”normalt” sexliv.

Når du har trænet lidt på at holde din udløsning tilbage, både i onani og når du har samleje, er du ved at være klar til små øvelser inden for tantrasex med din kvinde (ja, det er lidt uretfærdigt, at kvinder bare kan gå lige til det, men det skyldes, at mange kvinder i forvejen har en mere tantrisk tilgang til deres seksualitet i form af en større følelse af helhed i sexakten, hvor orgasme blot er én af gevinsterne).

I de følgende øvelser må jeg først understrege et vigtigt element: ØJENKONTAKT. Hele tiden øjenkontakt. I tantra slukker vi ikke lyset og kravler under dynen. Vi se hinanden – og se hinanden i øjnene!

Og VEJRTRÆKNING. Her kan med fordel tænkes lidt i yogaregi. Enormt dybe vejrtrækninger, der når helt ned i mellemgulvet, nærmest helt ud i din pik. I skal begge trække vejret ind med næsen og puste ud med munden. Især når I puster ud, skal I overdrive, i forhold til hvordan I plejer at trække vejret. Tøm lige den allersidste rest af luft fra lungerne, før du trækker vejret ind igen. På den måde ilter man sit blod, og det er supergodt, for det giver energi, som vi bruger meget af – også og måske især når vi skal have sex. Så overdriv. Også gerne med lyde. Dybe ”aaah”-lyde er i denne sammenhæng gode, og helt optimalt bliver det, hvis I kan synkronisere det, så den ene puster ud, når den anden ånder ind.

Den første øvelse i Tantrasex
Sæt jer over for hinanden. Gerne i skrædderstilling, men hvis det er for besværligt, så find en behagelig position, hvor I sidder helt tæt og i front med hinanden. Kig hinanden dybt i øjnene.

Herefter skal I på skift lokalisere de forskellige chakracentre på hinanden. Du sætter hånden i hendes rodchakra, prøver at mærke hendes energi. Så gør hun det samme på dig. Op til harachakraet (det ved milten) og så fremdeles.

I skal tage jer rigtig god tid og under hele forløbet være meget opmærksomme på, at I også bruger jeres åndedræt.

Når I har været gennem centrene, tager I med den ene hånd fat i den andens rodchakra og med den anden i hans/hendes hjertechakra. Det skal være modsat, så I krydser armene.

Bliv ved med de dybe vejrtrækninger og forsøg nu at forestille jer, hvordan manden sender energi direkte ned i kvindens rodcenter, mens hun forestiller sig, at energien fra hendes rodcenter går op til hendes hjertecenter og over i mandens hjertecenter, hvor han forestiller sig, at energistrømmen inde i ham går fra hjertet ned til skridtet og derfra over til kvindens skridt.

På den måde skaber i en cirkel af energier, der strømmer gennem jer begge to. Det her er slet ikke en øvelse, der nødvendigvis giver stådreng eller våd kusse, men efter en 10 minutter vil I begge mærke en varme, der breder sig i hele kroppen. En ny form for samvær.

3 ugers tantra for par
Det er muligt, at I ikke kan gennemføre forløbet her i præcis 3 uger – og det er heller ikke så vigtigt. Måske forsøger I og synes, det var skønt, selvom det kun tog otte dage, og så får I blod på tanden til at prøve 3 uger næste gang. Så lad være med at se alt for rigidt på de tidsangivelser, jeg skriver. Det er en model, der virker, hvis man kan holde det i 3 uger.

Uge 1: Ingen sex! De første tre dage skal I til gengæld give hinanden 10 minutters erotisk massage hver. Uden dog at røre kønsdelene. De sidste fire dage går I op til 20 minutter hver. Allerede efter en uge vil I begge være helt syge for at blive rørt på kønsdelene. Men forsøg at holde igen.

Uge 2: Stadig ingen konventionel sex! Men her må I gerne kæle, kysse og kramme hinanden. Og meget gerne tale sammen, mens I gør det. Erotisk snak. Komplimenter. Nyd hinanden – også verbalt. Og ja, det bliver meget vådt i skridtregionen hos kvinden, ligesom manden sikkert vil få næsten fysisk smerte af at have så hård en rejsning. Men prøv stadig at undgå penetrationssex, udløsning og orgasme.

Uge 3: Her må I så have samleje. De første tre dage dog kun i 10 minutter! Aaaargh. Ja, det er måske ikke nok til at opnå orgasme. Men I stopper alligevel. Og hvis det overhovedet kan lade sig gøre, bliver det helt optimalt, hvis manden stadig kan kontrollere og stoppe sin udløsning.

I vil begge to på det her tidspunkt opleve en afsindig mængde opsparet seksuel energi. Manden kan få rejsning, bare han tænker på sin kone. Og er han i nærheden af hende og kan dufte hende, og hun måske endda let berører ham – f.eks. bare ved simpel fælles opvask – kan det være helt uudholdeligt. Men også ekstremt pirrende.

Resten af ugen kan I så gå til den, så tosset I vil. Hvis manden har lyst, kan han eksperimentere med fortsat at holde sin udløsning tilbage. Ellers står den på fuldstændig så meget, så vildt, så vådt, så energisk sex, som I lyster.

En bonus ved denne øvelse for par er, at når man ikke lukker dopamin ud i sin krop, får det stof, der hedder oxytocin, lov til at vokse i mængde. Og det er det stof, der får os til at føle kærlighed. Så i forløbet – om det er 3 uger, 8 dage, eller I avancerer det op til 2 måneder – vil jeres kærlighed til hinanden vokse, og I kan ende med at blive helt nyforelskede.

Hvis det var sjovt med de 3 uger, og I gerne vil udvide jeres eksperimenteren med tantra, så prøv at lave en regel om, at når I vågner om morgenen, skal i bruge 5-10 minutter på at ligge fladt oven på hinanden og bare se hinanden i øjnene. Det vil i endnu højere grad styrke jeres forhold og jeres kærlighed til hinanden.