Tantrasex

I tantraen forestiller man sig, at kroppen har 7 centre, hvor forskellige energier primært rammer os. De kaldes chakraer. Dem skal man være opmærksom på, for jo mere du kan åbne op for, at du bliver ramt af universets energistrømme, jo mere oplyst vil du blive. Hvis du forestiller dig, at du sidder i lotusstilling, hvor din front er helt lige, kan du placere dine 7 centre i en lige linje fra dit skridt og op til dit hoved.

De 7 chakraer

I tantraen forestiller man sig, at kroppen har 7 centre, hvor forskellige energier primært rammer os. De kaldes chakraer.
Dem skal man være opmærksom på, for jo mere du kan åbne op for, at du bliver ramt af universets energistrømme, jo mere oplyst vil du blive.
Hvis du forestiller dig, at du sidder i lotusstilling, hvor din front er helt lige, kan du placere dine 7 centre i en lige linje fra dit skridt og op til dit hoved.
Forneden er dit rodchakra og øverst dit kronechakra.
Det er jo meget omfattende materiale at gå ind i tan-traen for alvor, så jeg laver her blot en hurtig opridsning af, hvad de 7 chakraer er. Bliver du tændt på emnet, er der masser af litteratur og websites, der går meget dybere i tantraen, end hvad jeg kort fortæller her.
De 7 chakraer har alle sammen indiske og danske navne, ligesom de også hver for sig er forbundet med en bestemt farve.

Rodchakra/Muladhara/Rød: Helt nederst på rygsøjlen. Faktisk lige i skridtet på dig. Rodcentret handler om vores instinkter. Selvopholdelsesdriften. De stimuli vi skal bruge for at opfylde vores fysiske behov, mad drikke, varme – og sex.

Harachakra/Svadhisthana/Orange: Sidder en lille mikromy forrykket til venstre i kroppen. Lige over milten. Haracentret er et energimæssigt styringsorgan, hvis hovedfunktion er at opsamle og fordele solens vitalenergi i hele kroppen. Det er også her, vores søvn reguleres. Har du svært ved at sove, kan du prøve at lægge en hånd ved venstre ribbenskant og samtidig forestille dig farven orange flyde ud af din hånd og ind i dit harachakra. Det skulle skabe den fornødne energi til at falde i søvn.

Solar Plexus-chakra/Manipura/Gul: Ca. 4 cm over navlen. Solar plexus er en slags kickstarter eller katalysator for alle de andre centre. Det aktiveres altid, når vi forsøger bevidst at bruge vores psykiske evner i et af de andre områder.

Hjertechakra/Anahata/Grøn: Dette er vores empatiske center. Fysisk er det placeret lige over vores hjerte. Centret bruger vi, når vi skal følge en anden persons tanke- og følelsesmæssige tilstand.

Halschakra/Vishuddi/Blå: Dette er vores kommunikationscenter. Ikke bare det talte ord, men her opfanger vi al kommunikation, vi modtager. Og det er også halscentret, der styrer, hvordan vi selv kommunikerer udadtil.

Pinealchakra/Ajna /Indigo: ”Det tredje øje”, der fysisk sidder i midten en smule højere end dine to fysiske øjne. Her sidder vores psykiske evne til at ”se”. Både i clairvoyant forstand, men også tantrisk at se energistrømme, astrallegemer (spøgelser) – og de 7 chakraer. Vores psykiske evner er forskellige. Fordi man kan ”se” én slags energi, er det ikke sikkert, man kan ”se” de andre.

Kronechakra/Shagasrara/Violet: Dette chakra sidder helt oppe på toppen af hovedet. Midt på issen. Her er den store kosmiske kærlighed. Den er ikke i sig selv forbundet med psykiske evner, men får strømninger fra pinealchakraet og er centret for vores åndelige evner – vores intuition og vores kosmiske bevidsthed. Kronechakraet kan aldrig misbruges, fordi vi først får egentlig adgang til det, når vi igennem de andre chakraer har åbnet os helt op og udviklet os, så vi kan rumme og være ubetinget kærlighed.

Hvis du forestiller dig dine 7 centre med energistrømninger, der cirkulerer rundt i din krop, kan du måske bedre frigøre dig fra den lidt låste idé, vi i Vesten har om, hvordan sex handler om bestemte punkter i form af de erogene zoner: skridt, bryst og mund. I tantra foregår sex i hele kroppen. Fra rodchakra til kronechakra og tilbage igen. Du kan tænke på det som en bølgende vibration i din krop, og hvis du har sex med en partner, kan det blive en fællesbølge, hvor I ved simultanorgasme vil opleve en uendelighed, hvor I bliver ét med universet, med hinanden og med jer selv. En fælles fuldkropsorgasme.
Her er det vigtigt at pointere, at orgasme ikke bare handler om at få udløsning. Man kan som mand sagtens få orgasme uden at sprøjte. Man kan faktisk få orgasme uden at have erektion!
Det, du skal opnå, er at udnytte dit seksuelle potentiale fuldt ud. Du kan som mand se det, som at du er på ”bjergbestigning” i dit sexliv – og nu skal i gang med at nå de ultimative tinder. Hidtil har du forført en kvinde. I har haft sex. Sikkert skønt og langt, og du når ”toppen”, når du sprøjter ind i eller ud over hende. Så ser du dig forpustet og træt omkring og opdager, at du står på en lille bakke, der ikke er højere end Himmelbjerget – og dér lige ved siden af ligger Mount Everest. Øv.
Du kommer kun op på de højeste tinder, hvis du lærer at styre din orgasme. Får kontrol over din udløsning. Personligt mener jeg nærmest, det burde være en del af folkeskolen seksualundervisnings grundmateriale, så man allerede som 15-16-årig kan begynde at øve sig.
Wow! Vi ville blive en nation af superelskere.
Når vi får udløsning – orgasme – udskiller hjernen stoffet dopamin. Det er forløsningsstoffet, der giver den meget korte lystfølelse i hele kroppen. Men derefter har dopamin faktisk en lidt negativ virkning. Vi ændrer sindstilstand. Bliver trætte og vil gerne trække os lidt ind i os selv. I tantraen betragter man lidt dopamin som det narkotikum, junkien konstant jagter, men som i sidste ende er skidt for ham.
Ved ikke at frigøre dopamin – at holde sin udløsning tilbage – opbygger man den seksuelle energi i sin krop. Det forstørrer din lyst og vil gøre det meget lettere for dig at bevæge dig rundt i de lettere luftlag, når du skal bestige det helt store bjerg: Mount Everest.

Hold din udløsning tilbage
Du kan træne, hvordan du holder udløsningen tilbage, når du har samleje, ved at øve dig, mens du onanerer.
Lige før du får udløsning, kan du mærke en sammentrækning af den muskel, der hedder ”pubococcygeus”. Når den trækker sig sammen, skal man stoppe helt. Lidt som når man skal tisse helt vildt og alligevel er i stand til at holde igen og stoppe det. Sådan skal du også stoppe udløsningen.
Du kan undersøge dig selv og hvor musklen, jeg taler om, sidder, ved at presse to fingre op i mellemkødet mellem testikler og numsehul. Her kan du fysisk mærke, hvordan pubococcygeusmusklen trækker sig sammen, og dermed, hvornår du skal stoppe. Du kan også holde udløsningen tilbage ved at presse enormt hårdt på samme punkt. Hvis du gør det, vil du få et fornyet kendskab til, hvordan dit klokkeværk fungerer, fordi du vil kunne mærke, hvordan du holder sæden tilbage inde i din krop.
Når du bliver fortrolig med, præcis hvornår du bliver nødt til at stoppe, kan du, hvis du er i gang med at øve tantra, under samleje sige til din partner, at når du siger stop – så mener du det. Og så skal hun også holde igen.
Altså, er det ikke lidt fantastisk? Så simpel en lille træning kan virkelig forbedre dit sexliv!
Hvis du gør det en hel måned, vil det være helt revolutionerende for dig. Og jeg lover dig, at bare efter en uge vil du mærke en effekt, der kan forbedre din seksuelle udvikling.
En uge!
Og det her gælder altså alle, uanset om du normalt kommer for tidligt, for sent, har rejsningsproblemer, slet ikke kan få udløsning eller i øvrigt har et ganske ”normalt” sexliv.
Når du har trænet lidt på at holde din udløsning tilbage, både i onani og når du har samleje, er du ved at være klar til små øvelser inden for tantrasex med din kvinde (ja, det er lidt uretfærdigt, at kvinder bare kan gå lige til det, men det skyldes, at mange kvinder i forvejen har en mere tantrisk
tilgang til deres seksualitet i form af en større følelse af helhed i sexakten, hvor orgasme blot er én af gevinsterne).
I de følgende øvelser må jeg først understrege et vigtigt element: ØJENKONTAKT. Hele tiden øjenkontakt. I tantra slukker vi ikke lyset og kravler under dynen. Vi se hinanden – og se hinanden i øjnene!
Og VEJRTRÆKNING. Her kan med fordel tænkes lidt i yogaregi. Enormt dybe vejrtrækninger, der når helt ned i mellemgulvet, nærmest helt ud i din pik. I skal begge trække vejret ind med næsen og puste ud med munden. Især når I puster ud, skal I overdrive, i forhold til hvordan I plejer at trække vejret. Tøm lige den allersidste rest af luft fra lungerne, før du trækker vejret ind igen. På den måde ilter man sit blod, og det er supergodt, for det giver energi, som vi bruger meget af – også og måske især når vi skal have sex. Så overdriv. Også gerne med lyde. Dybe ”aaah”-lyde er i denne sammenhæng gode, og helt optimalt bliver det, hvis I kan synkronisere det, så den ene puster ud, når den anden ånder ind.

Den første øvelse i Tantrasex
Sæt jer over for hinanden. Gerne i skrædderstilling, men hvis det er for besværligt, så find en behagelig position, hvor I sidder helt tæt og i front med hinanden. Kig hinanden dybt i øjnene.
Herefter skal I på skift lokalisere de forskellige chakracentre på hinanden. Du sætter hånden i hendes rodchakra, prøver at mærke hendes energi. Så gør hun det samme på dig. Op til harachakraet (det ved milten) og så fremdeles.
I skal tage jer rigtig god tid og under hele forløbet være meget opmærksomme på, at I også bruger jeres åndedræt.
Når I har været gennem centrene, tager I med den ene hånd fat i den andens rodchakra og med den anden i hans/hendes hjertechakra. Det skal være modsat, så I krydser armene.
Bliv ved med de dybe vejrtrækninger og forsøg nu at forestille jer, hvordan manden sender energi direkte ned i kvindens rodcenter, mens hun forestiller sig, at energien fra hendes rodcenter går op til hendes hjertecenter og over i mandens hjertecenter, hvor han forestiller sig, at energistrømmen inde i ham går fra hjertet ned til skridtet og derfra over til kvindens skridt.
På den måde skaber i en cirkel af energier, der strømmer gennem jer begge to. Det her er slet ikke en øvelse, der nødvendigvis giver stådreng eller våd kusse, men efter en 10 minutter vil I begge mærke en varme, der breder sig i hele kroppen. En ny form for samvær.

3 ugers tantra for par
Det er muligt, at I ikke kan gennemføre forløbet her i præcis 3 uger – og det er heller ikke så vigtigt. Måske forsøger I og synes, det var skønt, selvom det kun tog otte dage, og så får I blod på tanden til at prøve 3 uger næste gang. Så lad være med at se alt for rigidt på de tidsangivelser, jeg skriver. Det er en model, der virker, hvis man kan holde det i 3 uger.

Uge 1: Ingen sex! De første tre dage skal I til gengæld give hinanden 10 minutters erotisk massage hver. Uden dog at røre kønsdelene. De sidste fire dage går I op til 20 minutter hver. Allerede efter en uge vil I begge være helt syge for at blive rørt på kønsdelene. Men forsøg at holde igen.

Uge 2: Stadig ingen konventionel sex! Men her må I gerne kæle, kysse og kramme hinanden. Og meget gerne tale sammen, mens I gør det. Erotisk snak. Komplimenter. Nyd hinanden – også verbalt. Og ja, det bliver meget vådt i skridtregionen hos kvinden, ligesom manden sikkert vil få næsten fysisk smerte af at have så hård en rejsning. Men prøv stadig at undgå penetrationssex, udløsning og orgasme.

Uge 3: Her må I så have samleje. De første tre dage dog kun i 10 minutter! Aaaargh. Ja, det er måske ikke nok til at opnå orgasme. Men I stopper alligevel. Og hvis det overhovedet kan lade sig gøre, bliver det helt optimalt, hvis manden stadig kan kontrollere og stoppe sin udløsning.
I vil begge to på det her tidspunkt opleve en afsindig mængde opsparet seksuel energi. Manden kan få rejsning, bare han tænker på sin kone. Og er han i nærheden af hende og kan dufte hende, og hun måske endda let berører ham – f.eks. bare ved simpel fælles opvask – kan det være helt uudholdeligt. Men også ekstremt pirrende.
Resten af ugen kan I så gå til den, så tosset I vil. Hvis manden har lyst, kan han eksperimentere med fortsat at holde sin udløsning tilbage. Ellers står den på fuldstændig så meget, så vildt, så vådt, så energisk sex, som I lyster.

En bonus ved denne øvelse for par er, at når man ikke lukker dopamin ud i sin krop, får det stof, der hedder oxytocin, lov til at vokse i mængde. Og det er det stof, der får os til at føle kærlighed. Så i forløbet – om det er 3 uger, 8 dage, eller I avancerer det op til 2 måneder – vil jeres kærlighed til hinanden vokse, og I kan ende med at blive helt nyforelskede.
Hvis det var sjovt med de 3 uger, og I gerne vil udvide jeres eksperimenteren med tantra, så prøv at lave en regel om, at når I vågner om morgenen, skal i bruge 5-10 minutter på at ligge fladt oven på hinanden og bare se hinanden i øjnene. Det vil i endnu højere grad styrke jeres forhold og jeres kærlighed til hinanden.

Tantrastillinger
Igen skal jeg understrege, at der ikke er tale om akrobatik. Det essentielle er, at man kan se hinanden i øjnene – så må man forsøge at tillempe stillingerne, så man fysisk kan være med.

Yab-Yum: Her skal manden i den traditionelle version sidde i lotusstillingen, mens kvinden sidder overskrævs og rider ham. Det kræver en rimelig elastisk og stærk krop, men man kan sagtens gøre det på en stol også. Fordelen er, at kvinden kan bevæge sit underliv, og dermed bliver hun den styrende.

En anden meget populær tantrastilling er den, hvor kvinden ligger på ryggen, så det er manden, der styrer. Hun har sine ben over hans skulder. Og igen: Er det for besværligt, så lav den variant, I har det godt med. Så længe I har front mod hinanden og kan mærke hinandens nærvær.

Tantrascenografi
Tantra er jo en slags religion. Et ritual, vi udfører for at udvide vores oplysning og i sidste ende blive ét med kosmos. Derfor er det vigtigt, at man skaber et rum, der også har en rituel betydning.
Og PS: Her er der igen bonus til mændene. Indretter du et rum, scorer du mange point hos en kvinde – selv med de enkleste hjælpemidler.
Der skal dufte godt. Bruger I normalt glidecreme, så skift det ud med et udvalg af lækre og velduftende æteriske olier. Du kan også bruge røgelsespinde, hvilket jeg vil mene, man skal gøre med omtanke, for det kan blive ret vammelt, hvis det er et lille rum. Der findes også duftlys og duftolier, dog med samme lille advarsel tilknyttet. Test dem, så I ikke pludselig får kvalme og opkastnings- eller kvælningsfornemmelser under seancen.
Og husk lys. Vi skal se hinanden! Og det skal være hyggebelysning. Et væld af stearinlys er altid meget romantisk, men et rødt tørklæde over sengebordslampen kan også gøre det.
Blomster. Sæt blomster overalt. Og brug dem i akten. Man kan kildre, kæle og stimulere fantastisk med en velduftende blomst.
Du skal skabe et rum, der er unikt. Meget gerne med lidt tanke på 1001 nats eventyr. Det behøver absolut ikke at være soveværelset. Det kan være overalt i huset – og endda i naturen. F.eks. en tantraskovtur, hvor du har sørget for et flot mønstret tæppe, store lækre puder, en kæmpe frugtkurv og champagne, frugtjuice eller urtete – eller hvad I nu er til.

Eksotisk dans
En sidste ting, jeg vil fremhæve, når man skal eksperimentere med tantrasex, er, at I danser for hinanden. Her skal man virkelig forsøge at finde sine indre energier. Er du en meget maskulin mand 80/20, så dans maskulint med et drys af femininitet. Er du en 60/40, så vis hende det. Og hun skal omvendt danse erotisk, mens hun løsner op for sine indre energier.
I dansen fremmer vi en energi, der i tantraen kaldes kundalini. Når den vækkes, stiger den fra rodchakraet op gennem kroppen til hovedchakraet og aktiverer på vejen alle vores centre, så vi får en helhedsfornemmelse af vores krop. Den samme helstøbthed, vi skal mærke, hvis vi skal opnå fuldkropsorgasme.
Hvor meget eller hvor lidt du har lyst til at eksperimentere med tantra, er selvsagt op til dit eget temperament. Men jeg vil varmt anbefale, at du prøver, for tantra er om noget nogle teknikker, der virkelig kan få dig til at udnytte dit fulde seksuelle potentiale.

Øv dig i at styre din udløsning – og hold den tilbage.

Hav altid øjenkontakt med din partner.

Træn jeres åndedræt sammen.

Lær at mærke kroppens 7 chakraer – både på dig selv og på hinanden.

Opbyg din seksuelle energi ved at undgå sæd-
afgang så længe som muligt.

Skab et rituelt rum til jeres seksuelle udfoldelser.

Lad det lige være sagt fra starten: Ingen tricks, strategi, opskrift eller bog kan gøre dig bedre til at score. Det kan kun du selv!
Hvis du tror, du kan spille dig igennem en erobring, så undervurderer du fuldstændig kvinden! Hun gennemskuer dig lige med det samme.
Og glem for alt i verden konceptet om, at en scoring er et point. Hvis du skal score med succes, skal du hele tiden tænke ”forførelse af kvinden”. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvad vennerne tænker. Det er kun vigtigt, hvad HUN tænker!
Du er den store Don Juan – hele tiden. Casanova, der altid nyder synet og oplevelsen af det skønne modsatte køn. Du er et sensuelt væsen, der skal ud at møde kvindelige sensuelle væsner.
Det handler slet ikke om påklædning eller udseende, men du skal udstråle, at du er stolt af det, du kan tilbyde. Du har en gave til den kvinde, du vælger: Du er en fantastisk elsker, og det stråler ud af dig!
Kvinder tænder vildt på autenticitet! At du tør være, som du er, og har det godt med det. Hvordan du bliver god til at forføre, kan kun være din egen opskrift. Så brug mine erfaringer til at skabe den scoringsmetode, der passer til lige præcis, hvem DU er.
Vis, at du ved, hvad du vil have, og at du tør gå efter det! Og frem for alt: Vær dig selv!

Allerførst vil jeg starte med at fjerne en helt forkert indstilling, vi danske mænd kan have til at score kvinder.
Da jeg var stor teenager, var jeg med vennerne til en Thomas Helmig-koncert. Og ja, jeg kunne faktisk godt lide ham, selvom det dengang blev betragtet som meget piget, og jeg holdt det da også for mig selv. Sjovt nok er han siden hen blevet helt acceptabel også hos mænd, efter at han giftede sig med en lækker fotomodel. Men dengang var vi der naturligvis ikke for at høre hans musik, men fordi vi skulle score piger! Eller som nu drenge omkring de 13 år gør. Vi havde en helt regulær aftale: 1 point for et kys og 2 for at snave. Og så gik jagten i gang. Man sagde hej til en pige, skyndte sig at trække hende hen til sig. Så kyssede man hende, og hvis man var vildt modig, stak man tungen ind og kunne lægge 2 point til scorekontoen. Når vi så stødte ind i hinanden til koncerten, lød det: ”5 point!” Og tilbage: ”4 herfra!” Og pokkers; så var man et point bagud!
Den indstilling kommer til at forfølge mænd længe, fordi vi er så konkurrencebetonede. Det ligger dybt i os, at vi skal hakke nitter i bæltet for de fleste, bedste og mest spidsfindige scoringer. Jagten på kvinderne bliver til bedrifter – en bedriftsjagt!
Men dybest set vil vi jo have fuldstændig det samme som kvinderne: Vi vil have nærvær, samhørighed og i sidste ende … kærlighed.
Ordet ”score” har vi lånt fra engelsk, og det handler om at få point, så det var som sådan en helt naturlig leg, jeg havde med vennerne til koncerten. Men det var også alt, hvad det var. En leg mellem drengene, som pigerne ikke var en del af, andet end at de fysisk og ret tit lidt ufrivilligt lagde mund til. Det havde intet at gøre med at flirte, intet at gøre med forførelse.
Så hvis man gerne vil score en kvinde, skal man glemme alt om pointene, bedriftsjagten, og hvad vennerne synes.
Hvis du fortsætter med at gøre det til bedrifter, er det slet ikke den strategi, du faktisk får scoret mest på. Og da slet, slet ikke, hvis kvinden opdager, at hun er blevet en bedriftshistorie mellem vennerne – et trofæ. Det fortæller hende, at hun ikke har nogen værdi som menneske – ingen status, blot et point. Hun er blevet en pointkusse.
Så visk pointtavlen ren og start din indstilling til at score med, at du vil score en kvinde. Et menneske. Og den kvinde, du vil have, skal forføres. Du skal få hende til at overgive sig. Og senere hengive sig – til dig.
I flirten og forførelsen står hun med alle mulige forsvarsmekanismer. En masse forestillinger om, hvordan den rette mand skal være (legende, sexet, handlekraftig, succesrig osv.). Her kan du tjekke dine egne scorekort ud (se afsnittet om scorekort) og finde frem til den måde, du bryder hendes barrierer ned på – i det omfang, du kan! Du skal forføre hende ved at overbevise hende om, at det er hende, du bare MÅ have. Må kysse. Må finde ud af mere om.
Det er hende, du er interesseret i. Ikke pointet.
Det andet, der gør ideen om pointjagten dårlig, er, at vi ofte tænker scoring som noget, der er afgrænset til et bestemt tidsrum. Vi går i ”scoremode”. Typisk en fredag eller lørdag aften, hvor vi skal i byen med drengene med en plan om at få ”scoret” et sted mellem klokken 22 og 02. Også helt forkert.
Ikke at du ikke kan score en kvinde i det tidsrum, men din indre forfører, din casanova, bliver slet ikke udviklet, hvis du tror, du kan tænde og slukke for ham i så afgrænset en periode. Nej, han skal hele tiden være der!
Det kan jo være, at kvinden i dit liv tilfældigt sidder ved siden af dig i en bus? Eller måske er hun mor til et af de andre børn i vuggestuen? Eller hun kan være en kollega fra dit arbejde?
Og hvis du tænker dig i ”scoringsmode”, i en tidsafgrænsning, så misser du måske den eneste ene.
Så er det, du tænker: Det kan man jo ikke! Stå der og bage på en forælder nede på Blå Stue. Det er da upassende. Eller på en tilfældig i bussen? Eller hende den lækre i fitness-
centret, hvor vi ved, der er en eller anden uskreven kvinderegel om, at der må man ikke flirte.
Lige med hensyn til fitnesscentret bliver jeg altså nødt til at komme med en lille opsang, der også gælder joggepigerne. Hvad er problemet med, at vi mænd kigger og flirter, når vi ser jer svedige og med halsende åndedræt i så kropsnært tøj, at vi kan se størrelsen på jeres kønslæber? Helt ærligt, det kan nærmest ikke være mere sexet. Og I har jo brugt formuer på træningstøjet, sikkert mere end på det dress, I har på, når I går i byen lørdag aften! Ja, jeg fatter ikke, hvorfor jeg gang på gang får fornærmede tilråb tilbage, når jeg ikke kan dy mig for glad at hilse og komplimentere jer, når I render forbi mig på en tur rundt om søerne i København.

Forførelse overalt
Og jo, man kan sagtens flirte hvor som helst. I det hele taget er der alt for lidt flirt i det offentlige rum i Danmark.
Et lille eksempel:
Forestil dig, at du sidder på en cafe alene og får øje på den smukkeste, sødeste og tilmed lækreste kvinde, du nogensinde har set. Hun sidder også alene ved et bord og får øje på dig. I smiler kort til hinanden. Du har etableret en kontakt. Så kommer en mand ind og sætter sig ved hendes bord. Hun ser lidt overrasket og måske irriteret ud, og du sidder så tæt på dem, at du kan høre, hun siger: ”Helt ærligt, Henrik – følger du efter mig?”
Hvad gør du nu?
Mit forslag vil være, at du rejser dig og går hen til deres bord. Her ser du kun på hende og siger: ”Du er ganske enkelt den mest tiltrækkende kvinde, jeg nogensinde har set!”
Det er bare sådan noget, vi danske mænd aldrig kunne finde på. Men hvorfor ikke?
Der er selvfølgelig en perifer chance for, at Henrik rejser sig og klapper dig en. Hvis det skulle ske, kan du næsten være sikker på, at hun vil skælde ham ud og kaste sig ned på gulvet til dig. Og så har du faktisk scoret – omend din næse eller kæbe er lidt øm.
Meget mere sandsynligt er det, at han spørger, hvem du er, og beder dig om at blande dig udenom. Eller at hun pænt afviser dig ved at sige, at de lige sidder og snakker. Det er lige meget. Du ville bare komplimentere hende og så ellers gå videre med dit dagsprogram.
Men du kan være 100% sikker på, at hun husker dig – og at du har gjort hende glad.
Hvis den samme situation fandt sted i Italien, ville det være fuldstændig normalt og acceptabelt – det må man gerne i Italien.
Så selv i en situation, hvor de fleste ville vælge at blande sig langt udenom, kan man komme utrolig langt med en flirt eller i det her tilfælde en kompliment. Uanset hvordan Henrik reagerer, vil hans surmuleri, vrede eller måske voldelighed komme til at arbejde til din fordel, fordi han mister kontrol og respekt – og du får den!
Det er det, den evige forførelse handler om. At være til stede i nuet og så lige tænke to minutter frem. Du ser kvinden i præcis den situation, hun er i lige nu. Og så handler du!
Det er en meget sundere måde at opføre sig på end den, hvor vi som neandertalere tror, at når vi først har en kvinde, så kan vi gemme hende væk i hulen, så hun altid vil være vores. Sådan skal du ikke tænke! Kvinderne skal op på en piedestal. Og hvis du ikke er i stand til at gøre hende glad, skal du være forberedt på, at så kommer der en anden og gør det.
Vi mænd skal hele tiden være på dupperne – også selvom vi er sammen med en fast partner. Hende skal vi også flirte med og forføre, og det bliver man altså bedst til, hvis man også flirter i sin dagligdag og ikke kun de afsatte 4 timer, man skal i byen med drengene for at ”score”!
Tænk på verdens kvinder som et gigantisk hav, hvor du er solen, der varmer dem op. Og hvis du varmer rigtig meget op, så vil det øverste vand fordampe så hurtigt, at der ryger fiskeæg op i de lavthængende skyer. Og så vil det regne med fisk! Det er den magi, du skal have med dig – hele tiden.
Du er en fantastisk mand, der har noget helt unikt at tilbyde en kvinde. Du er en casanova, en Don Juan, en sol!
Forfør dig selv, forfør livet og – ikke mindst – forfør kvinden!

Indgangsreplikker
Jeg tror ikke på, at der findes standardreplikker, der kan bruges til at indlede en samtale med. Overhovedet. Det er vidt forskelligt fra situation til situation og fra kvinde til kvinde, hvordan man starter en dialog.
Så hvis du indtil nu har kørt din strategi på pointkusser og bedriftsjagten, og du til det formål har et arsenal af indgangsreplikker – så glem dem. Og glem ikke mindst din bedriftsjagt. Ryst ideen om et lille hak i bæltet af dig og start dit nye liv med tanken om, at du skal flirte og forføre.
Når du først har fået øjenkontakt og måske endda et lille smil, så er kontakten til kvinden etableret, og du kan gå over til hende.
Her lægger enormt mange mænd så ud med at introducere sig selv gennem deres status.
Det kan være Alex, der kækt går op i baren til kvinden, han vil score, og tager hendes hånd, hvorefter han siger: ”Hej, jeg hedder Alex.” Så holder han fast i hendes hånd og tilføjer lidt melodramatisk: ”Alex von Hermann.” Hun ser lidt overrasket på ham, nikker måske og siger lidt tøvende: ”Okay …?”
”Jeg er i gang med jurastudiet,” fortsætter Alex: ”Og bagefter skal jeg ind i min fars virksomhed.” Han griner lidt for sig selv, hvilket er indstuderet: ”Men jeg har da fået min første sportsvogn. Mercedes Coupé.”
På det her tidspunkt har alle kvinder totalt mistet interessen for Alex – selv dem, du møder på jetsetstederne. Ikke fordi det er uinteressant, hvad han laver, hvem han er i familie med, eller at han har en sportsvogn. Men fordi HAN er uinteressant. Han fremstår som en usikker non-person, der gemmer sig bag en masse identiteter. Og allermest fordi Alex tror, mødet handler om ham og hans ide om sin egen identitet.
Vi mænd elsker statussymboler: biler, Rolex-ure, tykke tegnebøger, smarte job – og vi har helt misforstået, hvad det er, kvinder finder attraktivt hos os.
Kvinderne er da fløjtende ligeglade.
Det, de i virkeligheden finder attraktivt hos en mand, er, at han er selvsikker. At han ikke pakker sig ind og læner sig op ad statusidentiteter, men bare er sig selv. Og at han er oprigtigt interesseret i kvinden.
Langt hellere skulle Alex have spurgt kvinden om, hvad hun hedder, og derefter introduceret sig. Næste skridt kunne være at byde på en drink og derefter spørge, hvad hun laver.
Samtalen og mødet skal handle om hende. Hun skal vide, at du er interesseret i at lære hende at kende.
Når kvinden i baren senere opdager, at Alex er af fin familie, læser jura og kører i sportsvogn – så bliver det til bonus. Så er det plusser på hans konto, netop fordi han IKKE behøvede at fremhæve den del af sig selv med det samme. Fordi han er så sikker på sit værd som mand, at han sagtens kan tale med en kvinde og bare være sig selv.
Dybest set er det nemlig meget enkelt at forføre. Du kan tænke på, hvordan man får gode karakterer i folkeskolen, og så oversætte det til scoringen. I skolen ganske som i forførelsen handler det nemlig ikke om at være bedst, klogest eller mest dygtig – det er faktisk et helt andet sæt spilleregler, som alle kan lære:

Hold øjenkontakt Hold øjenkontakt med læreren (kvinden).

Vær indlevende Når læreren siger noget, så smiler og nikker du forstående (ditto kvinden).

Vis interesse Før og efter timen spørger du interesseret til noget i lærerens privatliv (du skal under hele forførelsen få kvinden til at fortælle så meget som muligt om sig selv).
Find lærerens svage punkt Det kan typisk være, at det er svært at få ro i klassen. Når de andre så larmer, siger du: ”Ej, gider I ikke godt være stille.” Eminent måde at tilegne sig positiv opmærksomhed på (når du i forførelsen finder kvindens svage punkt, kan du bruge det til at støtte hende, hjælpe hende eller tilbyde hende noget).

Få støtter til at tale godt om dig Til forældremødet får du dine forældre til at sige, at du arbejder enormt hårdt på at få bedre karakterer (få dine venner til at tale om dine bedste sider over for kvinden: fx at du er loyal, troværdig – og deres bedste ven).

Hvis du har meget svært ved at få en samtale i gang, kan du bruge et lille journalisttrick: Stil altid ”hv”-spørgsmål. Hvad hedder du? Hvad laver du? Hvorfor har du valgt det job? Hvor længe har du været single? Hvorfor gik I fra hinanden? Det er næsten umuligt blot at svare ”ja” eller ”nej” til et ”hv” spørgsmål. Kvinden bliver nødt til at uddybe, hvad hun mener. Når samtalen så kommer lidt i gang, kan du udvide med flere spørgsmål i stil med ”kan du ikke forklare mig, hvorfor/hvordan/hvornår etc. …” Så kan hun fortælle og forklare om sig selv – og det kan kvinder ganske ligesom vi mænd godt lide!
Og bare rolig: Hvis alt går godt, skal hun nok opdage alle de statussymboler, du nu måtte have – og så bliver hun glad og overrasket!

ØVELSE GØR MESTER
Her en lille øvelse, der er en virkelig god måde at gå ud at forføre på – uanset om det er på en tur i byen, i fitnesscentret eller på arbejdspladsen. Den kan i øvrigt sagtens fungere, hvis du er i et parforhold og vil peppe tingene lidt op – eller bare overraske den kvinde, du har.

Du skal vælge to af sexteknikkerne til at forbedre dit sexliv, f.eks. Tour de France, handjob og stødteknikken Spurven og Hvalen (eller en slikkeøvelse kombineret med et blowjob eller en stødteknik). Det er underordnet, hvilke du vælger, bare det er noget, DU har lyst til.

Så visualiserer du de to teknikker. Ser for dig, hvor skønt det bliver for din kvinde. Hvordan hun vil få orgasme og nyde at være sammen med dig. Fordi du kan det her! Fordi du oser af, at du er en passioneret elsker!

Så ser du dig i spejlet og siger til dig selv: Jeg er en sexet, lækker mand, der kan give min kvinde en formidabel oplevelse i sengen.

Nu er du klar til at score, flirte og forføre – eller glæde den kvinde, du allerede har!

For uden at du på nogen måde skal fortælle, hvad du kan, så skal du bare tænke det – og det er noget, kvinder både kan mærke og godt kan lide!

At turde få et afslag = at være modig

Det er en gigantisk misforståelse, at vi danske mænd ser på afslag som et nederlag. I virkeligheden er det at få et afslag en sejr!
Du fik naturligvis ikke lige den kvinde, du havde udset dig denne gang, men du viste hende, verden og ikke mindst dig selv, at du besidder den måske største kvalitet hos en rigtig mand: Du er modig!
Du tør tage et valg – og gå efter det.
Vi mænd har en latent frygt for at blive afvist.
En frygt for ikke at blive elsket nok. Ikke at være værd at elske.
At være en lille lort, der ikke fortjener nogens kærlighed.
Den frygt kan være så stor, at man slet ikke tør invitere en kvinde ud eller med hjem. Og lader man sig styre af frygten, så får man ingen kvinde!
Derfor er grundregel nummer 1 i forførelsen, at man er modig.

Om Jakob Olrik

Jakob Olrik
Jakob Olrik
Få indsigt i dig selv

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere
Online Kurser
Gå til kassen
kr. 0,-
Betalingskort
Swipe op for detaljer
Indkøbskurv
Indkøbskurv er tom
Online Kurser Bøger Blog

Online Kurser

Bøger