Svesken på disken

Læs om mine stalkere, kærlighedssøgende ven og eget kærlighedsliv.
Føg med når Iris indleder et parforhold der ikke er gensidigt, og udvikler sig til en turbulent og nervepirrende periode. Eller Dorte, en varmblodig, sjov, alenemor til tre, der ønsker et passioneret parforhold. Hun glemmer bare at spørge om jeg er med på at realisere drømmen. Eller min ven Jens, der kaster sig ud på datingmarkedet, med blandet succes. Følg med i en række dramatiske, lærerige, gribende, grumme og humoristiske føljetoner om dating, parforhold og store lidenskaber.

kærlighedslængsel

Dorte, den farlige drømmer #1 – Jakobs Julekalender

Til et foredrag møder Jakob Olrik en kvinde, der insisterer på, at de skal møde hinanden igen. Faktisk dukker hun uindbudt op og insisterer på at komme ind, for ellers ... Følg den nye føljeton om Dorte den farlige drømmer.

Læs mere

frækt besøg

Dorte, den farlige drømmer #2 – Jakobs julekalender

Jakob Olrik får uanmeldt frækt besøg af en meget insisterende og impulsiv kvinde. Først er han irriteret. Men der er noget over hende. Hun kan få ham til at grine og er god til at fortælle historier. Blandt andet.

Læs mere

Ny kæreste

Dorte, den farlige drømmer #13 – Jakobs Julekalender

Dorte har fundet en ny kæreste. Jakob er meget lettet, men da han møder sin ven i supermarkedet, kan han mærke irritationen over ikke at blive forstået.

Læs mere

fuld og fredelig

Dorte, den farlige drømmer #12 – Jakobs Julekalender

Jakob stormede ud i gangen efter et grænseoverskridende møde med Dorte. Værten løb efter ham. Det var et særligt syn, der mødte Jakob, da han kiggede tilbage i stuen. Hans rolle var uden tvivl tildelt.

Læs mere

fast forhold

Dorte, den farlige drømmer #4 – Jakobs Julekalender

Efter et pænt nej tak og besked om ikke at være til faste forhold, er Jakob holdt op med at svare på de uendelig mange beskeder, som Dorte skriver til ham. Hendes følelser er ikke gengældt. En føljeton.

Læs mere

afklædt

Dorte, den farlige drømmer #11 – Jakobs Julekalender

Dorte hun kommer tættere på og vil ikke give slip. Hun er overbevist om, at hun er kæreste med Jakob og udefra ligner det en lidenskabelig parringsdans.

Læs mere

længes efter kærlighed

Dorte, den farlige drømmer #3 – Jakobs julekalender

Jakob har haft besøg af en kvinde, han har mødt til et foredrag. Hun kom uanmeldt. De endte sammen, og nu skriver hun til ham i et væk. En føljeton.

Læs mere

Dorte, den farlige drømmer #10 – Jakobs Julekalender

Jakob er til samme fest som Dorte, og hun flirter og taler med en anden mand, og han kunne ikke være mere lettet. Men så sker der noget!

Læs mere

farlige drømmer

Dorte, den farlige drømmer #9 – Jakobs Julekalender

Det er ikke sådan lige at få Dorte og hendes børn til at forstå, at hun og Jakob ikke er kærester. Nu er han begyndt at blive skidt tilpas. Hvordan får han hende ud - på en god måde?

Læs mere

elskede

Dorte, den farlige drømmer #5 – Jakobs Julekalender

Jakob er på bar med sin ven Michael, og pludselig dukker Dorte op. De har ikke set hinanden siden den der nat for nogle måneder siden, og alligevel kalder hun sig Jakobs elskede. Læs føljetonen fra det virkelige liv.

Læs mere

Kærlighedskrig

Dorte, den farlige drømmer #8 – Jakobs Julekalender

Dorte er i sommerhuset med sine børn, men da hun vil op i sengen til Jakob, og han afviser hende med at han har kvalme, gør hun noget uventet. Læs med her.

Læs mere

dumt svin

Dorte, den farlige drømmer #16 – Jakobs Julekalender

Jakob står igen med skjorten flået op af Dorte. Men denne gang er han ligeglad med, hvad folk tænker. Han er rasende! Folk stirrer ...

Læs mere

kram

Dorte, den farlige drømmer #15 – Jakobs Julekalender

Jakob er til fest. Han kysser med en flamme, og Dorte er der heldigvis med sin nye kæreste. Det går godt, indtil han får et kram bagfra.

Læs mere

Dorte, den farlige drømmer #7 – Jakobs Julekalender

Dorte er i Jakobs sommerhus. Hun har taget børnene med, og hun lever i sin egen verden. Hvorfor smider Jakob ikke dem ud? Det er som om, at grænserne skrider.

Læs mere

udfordrende

Dorte, den farlige drømmer #14 – Jakobs Julekalender

Jakob får et postkort fra Madrid, og Dorte dukker op til hans fest senere med sin nye kæreste. Som Jakob kender lidt for godt.

Læs mere

Dorte, den farlige drømmer #6 – Jakobs Julekalender

Jakob er i sommerhuset med sin datter. Det regner voldsomt, og pludselig får han øje på en bil, der stopper foran huset. Han tror ikke sine egne øjne, da Dorte stiger ud - med nogle børn!

Læs mere

Forsoning

Dorte, den farlige drømmer #17 – Jakobs Julekalender

Forsoning. Jakob hører aldrig fra Dorte igen. Men han hører fra sin ven, der sidst kaldte ham et dumt svin. De mødes og taler ærligt om Dorte, den farlige drømmer.

Læs mere

Det frække julebanko

Tag veninderne, familien eller kæresten under armen til en festlig og vanvittig sjov aften, når Jakob Olrik præsenterer: DET FRÆKKE JULEBANKO

Læs mere

planlagt faderskab

Jens skal være far: “Jeg har lavet et aktivitetsdiagram!”

Jakob Olrik bliver inviteret hjem til Jens og skal møde den gravide Nanna. Det viser sig, at Jens har planlagt en del i forhold til det kommende faderskab. Der er styr på det ... En føljeton om dating.

Læs mere

skal være far

Jens skal være far: “Hvordan kommer man igennem de søvnløse nætter?”

Jens skal være far. Det med faderskabet var ikke lige planlagt, og ham og Nanna ved ikke, om de skal være sammen. Jens går på bar med sin ven Jakob Olrik. En føljeton om dating.

Læs mere

faderskab

Jens som far? “Hun glæder sig til at blive mor”

Jens har mødt Nanna, men nu er hun gravid, og det var ikke lige det, han havde tænkt sig. Han er ikke begejstret, men heller ikke afvisende. En føljeton.

Læs mere

Jens har gjort en kvinde gravid: “Jeg vil ikke være far”

Nanna er gravid, men Jens mener slet ikke, at han egner sig til at være far. Han ved ikke, hvordan han skal forklare det. En føljeton.

Læs mere

abort

Jens: “Kan man overtale sin kvinde til en abort?”

Jens og jeg sidder og taler om, hvordan han kan overbevise Nanna om at få foretaget en abort. Er hans allergi mon svaret? Kan man overhovedet overtale en kvinde til en abort, og hvad er konsekvensen? En føljeton.

Læs mere

gravid

Jens: “Hun er gravid! Hvad fanden gør jeg?”

Jens er helt bleg og med skægstubbe, da jeg ser ham igen. Nanna er gravid, og barnet skal vide, hvem faren er. Men er han klar? Og er han faren? En føljeton.

Læs mere

løst forhold

Forelsket Jens: “Hun har sagt ja til et løst forhold!”

Jens er forelsket. Men det gik lige vel stærkt. Nu har han overtalt Nanna til et mere løst forhold. Og det er hun gået med til. Men spiller han for højt spil? En føljeton.

Læs mere

single forventninger

Forelsket Jens: “Hun fylder alt! Det giver mig kvælningsfornemmelser”

Jens er forelsket. Det eneste problem er, at hun fylder alt i hans tanker. Og han får kvælningsfornemmelser. Nå ja, og så er der det med forventningerne. Hun vil gerne have tre børn, han vil helst ingen have. En føljeton.

Læs mere

Forelsket

Forelsket Jens: “Vi skal være sammen resten af vores liv!”

Forelsket. Jens er meget forelsket i Nanna. Selvom han ikke selv ville bruge det ord, så stråler det ud af ham. Det her og denne kvinde er noget helt særligt, mener han. En føljeton.

Læs mere

Dobbeltdate

Jens og hans dobbeltdate: “Du er en nar!

Dobbeltdate. Jens er på date med Sissel, men de glemmer tiden og pludselig står hans næste Tinder date der. Han har virkelig klokket i den. En føljeton.

Læs mere

Jens på date: “Hvor er du bare god!” Afsnit 10

Jens leder efter kærligheden. Han er endelig på en fantastisk date. Kvinden er intelligent og lidenskabelig. Men der opstår et problem, som handler om mere end hendes forsvundne powerpoint. En føljeton.

Læs mere

drømmedate

Jens’ drømmedate: Intelligens, lidenskab og computerproblemer!

Jens leder efter kærligheden. Han er på date med en kvinde, som han synes er helt fantastisk. Hun virker både intelligent og passioneret. Det er næsten for godt til at være sandt. En føljeton.

Læs mere

to dates

Single Jens: To dates på en dag! Afsnit 8

Jens leder efter kærligheden. Og nu skal han ud med to kvinder på en dag. Endda på samme cafe. Jakob Olrik er lidt skeptisk, men er da glad for at hans ven er begyndt at date. En føljeton.

Læs mere

Daten

Single Jens: Daten der har planlagt fremtiden. Afsnit 7

Jens skal på date. Det er aften. Han er meget nervøs og ikke så vant til dating. Og det hjælper ikke, at kvinden er på fastekur og et a-menneske. En føljeton.

Læs mere

date dating

Single Jens: På date med yoga-udøveren. Afsnit 6

Jens skal på date. Det er aften. Han er meget nervøs og ikke så vant til dating. Og det hjælper ikke, at kvinden er på fastekur og et a-menneske. En føljeton.

Læs mere

Dating

Single Jens: “Jeg har skrevet kvinderne ind i et skema!” Afsnit 5

Dating! Jens har faktisk haft succes med det nye billede og sætning på Tinder. Der er flere interesserede, men han står nu i et dilemma, for hvem skal han vælge at gå på date med? En føljeton.

Læs mere

Tinder profiltekst

Single Jens: “Er du god til madlavning?” Tinder profiltekst. Afsnit 4

Hvordan pokker skriver man en fængende dating profiltekst, når man kun har en linje? Jens har startet ud med at spørge til kvinders evne i et køkken. Det kan kun blive bedre. En føljeton.

Læs mere

Tinder portræt

Single Jens: Hvordan tager man det det perfekte Tinder-portræt? Afsnit 3

Jens er i ufrivilligt cølibat. Han er single og Jakob Olriks ven. Han vil gerne hjælpe ham lidt på vej. Men det bliver en større opgave, end han lige havde regnet med. Føljeton.

Læs mere

Tinder

Single Jens: “Er der kloge kvinder på Tinder?” Afsnit 2

Jens er i ufrivilligt cølibat. Han er single og Jakob Olriks ven. Han vil gerne hjælpe ham lidt på vej. Men det bliver en større opgave, end han lige havde regnet med. Føljeton.

Læs mere

Jens cølibat føljeton

Jens: I ufrivilligt cølibat – igen. Afsnit 1

Jens er i ufrivilligt cølibat. Det har altid undret mig, at der ikke er flere kvinder, som falder for denne intelligente og hjælpsomme mand. Ifølge ham selv er han håbløs til at flirte og siger, hvad han mener. Også selv om han kommer til at træde nogen over…

Læs mere

Iris, min stalker: Lad mig være #15

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Lad os mødes #14

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Opløsning #13

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Velkommen på Dating #12

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Sommerhuset #11

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Angsten overtager #10

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: “Du er i avisen!” #9

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: You’ve got mail #8

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Stilhed før storm #7

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Forlovelsen #6

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: En fri mand? #5

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Min forlovede i Toronto? #4

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Skræmmende opringning fra ambassaden. #3

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: “Jeg finder mig aldrig i at blive vraget”. #2

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Iris, min stalker: Mødet med en tiltrækkende kvinde #1

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Dorte, den farlige drømmer: Afsnit 1

Der er en ufattelig stor kærlighedslængsel derude, har jeg erfaret igen og igen på mine foredragsturneer. Indimellem undrer det mig, at det kan være så svært at gribe fat i kærligheden til hinanden. Men måske er en af grundene, at mange farer vild i deres…

Læs mere