Svesken på disken

Læs om mine stalkere, kærlighedssøgende ven og eget kærlighedsliv.
Føg med når Iris indleder et parforhold der ikke er gensidigt, og udvikler sig til en turbulent og nervepirrende periode. Eller Dorte, en varmblodig, sjov, alenemor til tre, der ønsker et passioneret parforhold. Hun glemmer bare at spørge om jeg er med på at realisere drømmen. Eller min ven Jens, der kaster sig ud på datingmarkedet, med blandet succes. Følg med i en række dramatiske, lærerige, gribende, grumme og humoristiske føljetoner om dating, parforhold og store lidenskaber.

Dorte, den farlige drømmer: Afsnit 1

Der er en ufattelig stor kærlighedslængsel derude, har jeg erfaret igen og igen på mine foredragsturneer. Indimellem undrer det mig, at det kan være så svært at gribe fat i kærligheden til hinanden. Men måske er en af grundene, at mange farer vild i deres…

Læs mere

Iris, min stalker: Afsnit 1

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har…

Læs mere

Manden, der ikke vil have børn: Afsnit 1

Så snart Michael kommer ind ad døren, kan jeg se, at min gamle ven igen har kvindeproblemer. Der noget over måden, håret stritter på, hans rynkede pande og stive kropsholdning, som skriger det ud til verden. Siden han blev skilt for fem år siden, har han ikke…

Læs mere