Stødteknikker #1

Det er i særdeleshed vigtigt for danske mænd, at de lærer nogle stødteknikker. Vi har ikke nogen kulturel opdragelse, der naturligt lærer os at bruge vores underliv rytmisk.

Basalt set kan danske mænd deles op i to grupper: skælveren og pumperen. Hvis du ikke decideret er en af dem, kan du garanteret godt genkende dig selv i en yngre udgave. Skælveren er ham, der næsten kommer, før han er gået i gang, fordi han ikke kan styre sin ophidselse. Og pumperen er ham, der pumper løs, hårdere og hårdere, med kun det ene mål at få udløsning.

Sagt på en anden måde: skælveren, der er for optaget af kvinden, han er sammen med, og pumperen, der er for optaget af sig selv i sexakten.

Men det handler jo om at lægge sjæl i det! Din pik er en tryllestav! Den støder energi ind i hende – og det er en gave, der vil gøre hende helt eksalteret. Og hvis du bruger den med indlevelse – som en trylle-kunstner – så vil du ikke alene få en meget bedre orgasme selv, du vil også få kvindens totale hengivelse.

Vi danske mænd er ikke opdraget til at danse latinamerikansk, hvor man tidligt og naturligt lærer at svinge hoften i ottetaller som til salsa eller rytmisk skyde hoften frem, mens man danser rundt om et bål, som afrikanske drenge lærer. Vi danskere er stive i underlivet, og derfor er det utrolig vigtigt, at vi lærer nogle stødteknikker, så både vi selv og kvinden får mere ud af samlejet.

Missionærstillingen er glimrende til alle de følgende stødteknikker, og hvis du begynder at mestre et par stykker, kan du selv lave den variant, der passer bedst til dit temperament samt til din piks størrelse og gørelse. Du vil helt sikkert opdage, at der er én eller flere, der bedst egner sig til dig og den kvinde, du er sammen med, alt efter om du er stor, lang, bøjet eller drejet venstre eller højre om.

Et godt lille trick, hvis du skal øve dine stødteknikker, og du har en kvinde, der gerne vil være forsøgskanin, er at gøre det hen over et bord. Hvis det er for drastisk, så smut en pude ind under hendes baller inde i dobbeltsengen. På den måde kommer hendes kusse lidt højere op, og du kan bedre støde varieret. Det skal du absolut ikke gøre, hvis du har en filur på over 20 centimeter, for så bliver det for dybt – og det kan ligefrem gøre ondt på kvinden!

Hvis din pik er almindelig (13-18 cm) som min egen, eller endda lille eller ret tynd, kan du med stort held give både dig selv og kvinden ekstra nydelse ved at trykke ned lige over hendes skamben, når du støder ind i hende. På den måde presser du hendes skede sammen udefra, og det giver en bedre fornemmelse for, hvad der sker for jer begge to. Hvor hårdt du skal presse, kommer an på kvinden, du er sammen med.

Den lidt mere avancerede metode til samme formål er, at du stikker en finger op i hendes anus og presser skeden sammen bagfra. Ved det trick vil du også ramme erogene zoner inde i kussen, der kan være helt fantastisk dejlige for hende.

Er du en skælver, vil jeg virkelig anbefale, at du sætter dig rigtigt ind i, hvordan du kysser, bruger fingeren og slikker fisse, før du træner stødteknikker.

Du skal gøre hende så varm og liderlig, at hun tigger om din pik. Det er fint, hvis hun har fået orgasme, før du selv går i gang. Og når du så støder ind i hende, gør det slet ikke noget, at du kommer hurtigt – for så kan I måske komme samtidig. Et samleje, hvor du først har givet en oral orgasme og bagefter har drillet og næsten pint hende til at tigge om din pik, og I så efterfølgende kommer samtidig, vil være så stor en oplevelse for hende, at hun måske ligefrem vil fortælle alle veninderne om det bagefter!

Når du bliver lidt bedre til at styre din ophidselse, kan du med stort held drille kvinden med stødteknikker, så hun slet ikke får kalorius, før du føler, at nu bliver du nødt til at give hende den på fuld styrke.

Er du en pumper, skal du simpelthen gøre dig selv og din kvinde den tjeneste, at du lærer at variere dine stød. Hvis en stilling eller teknik synes kedsommelig, så skift stødteknik i stedet for bare at pumpe hårdere og hårdere. Det bliver langt bedre sex – også for dig selv!

De teknikker, jeg vil beskrive, er enormt forskellige, men grundlæggende er det vigtigt, at du varierer dine stød. Gå pludselig i slowmotion midt i samlejet, så vildt hurtigt, så almindeligt, så slow igen. Og hele tiden gælder det: Find din egen rytme.

Og husk på, at du skal drille kvinden. Hun skal ikke kunne gætte sig til, hvad dit næste stød bliver … bare håbe!