Stillinger #1
Stillinger #1
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Helt simpelt ved mænd udemærket, at stikker kvinden røven struttende og indbydende i vejret, betyder det, at hun gerne vil have sex. Gerne vil penetreres. Mens hvis hun bukker numsen væk fra os og krummer ryggen, så har hun slet ikke lyst – eller er i hvert fald ikke klar til penetrering endnu.

Og det behøver slet ikke at blive akrobatisk for at være interessant. Vi nyder hinandens kropssprog og stillinger på to forskellige niveauer.

Det ene er det visuelle. Hvor det er synet af kvinden og også manden, der øger den seksuelle ophidselse. Og det andet er det kinæstetiske, hvor stillingen skaber større nærvær, samvær og kærlighed.

Og lad os nu bare være ærlige: Vi mænd er meget visuelle! Derfor er det ikke uden grund, at langt de fleste af os har Hunden, også kaldet ”doggy style”, som en af vores absolutte favoritter. Vi kan bare godt lide det, vi ser! En herlig røv, der strutter op i vores hoveder, og en kvinde, der er helt åben, hengivende og klar! Men sådan opfatter kvinder slet ikke den stilling. Især fordi ingen kvinde har set sig selv i det perspektiv, vi ser, når vi tager hende bagfra!

Men de fleste – både mænd og kvinder – kan sandelig også lide missionærstillingen, der dog slet ikke er visuel på samme måde, men som skaber en følelse af stort nærvær og fællesskab, hvor kroppene flettes sammen. Mund mod mund, kind mod kind, bryst – mave – lår. På den måde fremkalder forskellige stillinger forskellige følelser.

Der findes næsten ikke noget værre end dårlige stillinger. Tænk bare at komme hjem med den værste type kvinde af alle: søstjernen. Hun lægger sig helt fladt på sengen med arme og ben ud til siden og bevæger sig slet ikke. Det bedste, du opnår her, er måske et lille grynt – og det kun, hvis du er heldig. Hun viser intet kropssprog og ingen nydelse og er dybest set ganske forfærdelig at være sammen med.

Så søstjernepige: Øv dig på kropssprog. Bevæg din krop, bevæg dit underliv. Lav lyde! Støn, skrig, træk vejret så højt, at vi kan høre, hvad du kan lide. Det er det, vi mænd gerne vil have! Vi trykker spændt forskellige steder på kvindekroppen, og så ser vi, hvad der sker! Jo mere der sker, jo mere hun vrider sig, stønner, skriger, jo dejligere er det for os.

Sex er ikke en graciøs og perfektionistisk ballet-opvisning. Sex skal være pustende, stønnende, svedigt og vådt og frem for alt hengivende, varmt og dejligt.

Så kære søstjernepige: Start de indre jungletrommer og slip underlivet løs!

Helt tilbage i det gamle Indien levede der en mand, Mallanaga Vatsyayana, der gennem hele sit liv eksperimenterede med stillinger med sin kone og en del andre kvinder. Formålet var med særlig fokus på den kvindelige seksuelle nydelse at opnå et højere åndeligt stadie.

Vatsyayanas teori var, at man gennem den meget kropslige sexakt, nydelse og orgasme, ville kunne opnå en ekstase, der ophøjede mennesket til et næsten åndeligt væsen.

Vatsyayana opfandt både dildoer, bollegynger, stole specielt designet til forskellige sexakter og stillinger, puder, madrasser – ja, stort set alt, hvad vi i dag kan se i pikante film og sexforretninger. Alt sammen for at fremme den seksuelle nydelse og dermed nå hans kosmiske vision.

Det kom der et værk ud af. En slags sexstillingernes bibel – Kama Sutra.

Der findes over 600 forskellige stillinger beskrevet og illustreret i Kama Sutraen. Det er en ny stilling hver dag i 2 år, hvis man skulle få lyst til at eksperimentere med det!

Kama Sutraen er i dag oversat og fortolket i tusindvis af udgaver, og mange af os tror, det er en slags uopnåelig akrobatiksex. Men fortvivl ej…

… i virkeligheden findes der kun 6 stillinger. Alle andre er varianter, kombinationer eller afskygninger af disse:

1. Mand øverst
2. Kvinde øverst
3. Bagfra
4. På siden
5. Siddende
6. Stående

Inden for de 6 kategorier kan du som sagt indtage mindst 600 stillinger – så det er bare med at komme i gang med at eksperimentere!

Jeg har her valgt at beskrive et par af de mindre konventionelle stillinger som inspiration.

I Kama Sutraen har mange af stillingerne navne. Dem forholder jeg mig ikke til. Jeg har selv fundet på, hvad jeg kalder nedenstående stillinger, men er et eller andet sted sikker på, at hr. Vatsyayana ville acceptere det, da han også selv har fundet mange af sine stillingsbetegnelser fra dyreverdenen.

Der vil altid være favoritstillinger med bestemte kvinder. Men de kan sagtens variere og udvikle sig, efterhånden som vi bliver ældre, og parforholdet udvikler sig. Banalt set vil jeg mene, at 9 ud af 10 mænd foretrækker bagfra, mens 9 ud af 10 kvinder kan lide at sidde øverst. For mændenes vedkommende handler det om det visuelle, vi ser i bagfra-positionerne, og for kvindernes vedkommende om, at de i ridestillingen kan gnubbe klitoris på os – skabe friktion – og dermed lettere få orgasme.

Andre læste også

Vil du gerne have et godt sexliv? Så lad os starte med at kigge på onani. For at få et godt sexliv og ikke mindst for kvinders vedkommende for overhovedet at få en orgasme, så skal du være i stand til at tilfredsstille dig selv.

Jens er i ufrivilligt cølibat. Han er single og Jakob Olriks ven. Han vil gerne hjælpe ham lidt på vej. Men det bliver en større opgave, end han lige havde regnet med. Føljeton.

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har med mig fra fortiden, lige så meget lort er der også i min bagage.

Der er mange myter om pikken. En af dem er, at Gud har skabt manden med 2 hoveder, men ikke med blod nok til, at vi kan bruge begge to på én gang. En anden er, at den skal være stiv og hård hele tiden, hvis vi dyrker sex. Kvinder kan blive helt skrækslagne, hvis den pludselig bliver lidt slappere, fordi de tror, de gør noget forkert – og det kan næsten sætte alting i stå i dobbeltsengen. Men nej, nej, piger – det er tid til, at I lærer, hvordan det fungerer med et af vores vigtigste redskaber. Pikken skal ikke være hård og stiv hele tiden, den kan sagtens blive lidt blødere eller endda helt slap. Derfor er sex stadig skønt, for den er lige så følsom, som når den er totalt oprejst og stiv.

Er din forelskelse i Berlin blevet lidt træt? Så snup en flirt med Hamborg. Byen er langt fra så farlig at færdes i, som den plejede at være. Og så summer den af musik og gode oplevelser til overkommelige priser. Tidligere var St. Pauli-kvarteret i Europas næststørste havneby Hamborg kendt for sit rå prostitutionsmiljø. Især omkring den berømte ludergade Reeperbahn vrimlede det med sømænd, der kom for at besøge prostituerede, som højlydt faldbød sig selv. Sådan er det ikke mere. I dag er det lyden af musik fra de mange cool klubber, der møder en, når man går rundt.

Lad det lige være sagt fra starten: Ingen tricks, strategi, opskrift eller blog kan gøre dig bedre til at score. Det kan kun du selv! Hvis du tror, du kan spille dig igennem en erobring, så undervurderer du fuldstændig kvinden! Hun gennemskuer dig lige med det samme.

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har med mig fra fortiden, lige så meget lort er der også i min bagage.

Hader du også at have hardcore konflikt med en hård person, der ikke kan sige undskyld eller tage ansvar for sine gerninger, men bare optrapper konflikten? Personen stjæler din energi, dit fokus, og dit gode humør. Alt er lort, og du bliver endnu mere såret og vred.

Både mænd og kvinder har meget forskellige måder at opføre sig på i bestemte situationer. Vi kan sagtens spille én rolle i arbejdsmæssig henseende og en helt anden, hvis vi en aften er i byen og gerne vil møde repræsentanter fra det andet køn.

Kender du det med, at du bliver vildt tiltrukket af et andet menneske, men at tingene langsomt begynder at skride? Det har Jakob Olrik i den grad prøvet. Nu kan du lytte til den populære historie om Iris som lydbog i Jakobs Sofa.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind