Mand: Sådan bliver du en bedre forfører

 

Kære Mand,

Ja det er ikke let. Det med kærlighed og kvinder. Men det er heller ikke umuligt. Og faktisk er det ret sjovt, hvis du sætter dig for at blive bedre til at forføre og få fat i den kvinde, der er rigtig for dig.

Her er 10 trin. Sådan bliver du en bedre forfører:

1. Lad dit tøj fortælle noget om dig

Vi udtrykker ofte en del af vores livssyn gennem vores påklædning. Er du i Wall Street-businesstøj, stemmer du sandsynligvis til højre politisk og har en livsmission, der også indbefatter, at du vil tjene penge.

Er du i hjemmefarvet busseronne og har farvet håret rødt, signalerer du, at du stemmer til venstre for midten, og at der er chance for, at du gerne vil tale om dit stjernetegn.

Har du et stort rygmærke med bogstaverne HA – ja, så er signalet også temmelig tydeligt!

Opfordring til hverdagsscoring

2. Afslør dit livssyn: Forarget eller underholdt?

Det er vigtigt, at du har noget tilfælles med hende, du vil forføre. Er der sympati for hinandens holdninger og livssyn?

I behøver absolut ikke at være enige i alt, men man skal have en nysgerrighed og interesse i det, den anden står for.

Derfor er det vigtigt, at du er god til at give udtryk for dit livssyn, især hvis du er efter et længerevarende forhold. For når hun (eller du selv) først opdager, at I slet ikke matcher eller har forståelse for hinandens livssyn, så slutter det med det samme.

Der er (heller) ikke i flirten ikke en opskrift på, hvad der er rigtigt eller forkert.

Forestil dig f.eks., at du står i en bus. En lille hidsig dame står med sine poser i midtergangen, da bussen bremser hårdt op, og hun falder. En mand og en kvinde kommer spontant til at fnise og fanger i samme øjeblik hinandens blikke.

Her er opstået en basis for en flirt. Et andet sted i bussen ser en anden mand og en anden kvinde, der heller ikke kender hinanden, forarget på de to, der står og fniser.

De to forargede fanger også hinandens blikke. Her er der også basis for flirt og forførelse. Det ene par deler et livssyn om, hvad der er morsomt – det andet om, hvad der er forargeligt.

Er han den rette? Grin over jeres paradoksale forventninger

2. Brug dit kropssprog

Den måde, du bevæger dig på, går på – ja, hele dit kropssprog – fortæller også en masse om dit livssyn. Tænk bare på, hvor forskelligt en professionel atlet vil bevæge sig i sammenligning med en computerklog IT-fyr, måske med et godt lille mavebælte af cola og slik.

Begge dele er livssyn, der bliver flashet. Og her er det rigtig vigtigt, at du er god til at sende præcis dit signal. Dels vidner det om, at du er en mand, der står ved, hvad han tror på – og dels vil du også appellere til de kvinder, du dybest set er mest interesseret i.

Igen ikke overspille kortet. Så kan du virke alt for skråsikker og dermed som en mand med skyklapper, der slet ikke er interesseret i udfordring – her i form af flirt og forførelse.

Er du omvendt dårlig til at bruge dit livssyn i flirten, kan du (og hun) få nogle ubehagelige overraskelser, når det går op for dig, at hun er kæmpe tilhænger af Trump, og du demonstrerer mod hans i dine øjne fremmedfjendske – tiltag!

4. Lad være med at fake

Er du meget åben for at høre andres meninger og holdninger, samtidig med at du ingen problemer har med at fortælle om dine egne ditto, så er du god til livssyn. Og det kan være rigtig godt at flirte med!  

Du kan øve dig i at blive bedre til at bruge dit livssyn også i forførelsen, både ved at tænke over, hvilket tøj du har taget på, og ved at diskutere mere med venner og familie, hvor du er åben i samtalen, men holder fast i, hvad du mener.

Hvis du ”faker” et livssyn, vil det helt sikkert give bagslag.

Hvis hende, du har forført, er vegetar, og du bilder hende ind, at det er du også, så får du et stort forklaringsproblem, hvis I skal have et længevarende forhold. For hvad har du ellers løjet om?

Single – du er ingen pausefisk

5. Husk at lege – at flirte skal være sjovt

Hvor god er du til at være til stede i nuet? At være impulsiv? Sørge for, at forførelsen/flirten frem for alt bliver sjov? Der skal være humor i en flirt! Selv det før omtalte forargede par i bussen vil have en fælles underholdning ud af at være forargede.

Du skal kunne lege med kvinden. Hun skal grine, du skal grine. Du skal gøre det let for hende at være med i hele forførelsen – om det er timer eller flere måneder, vi taler om.

Kendetegnende for legen er jo, at vi glemmer, hvor vi er i tid og sted. Som børnene, der bliver optaget af legoklodserne, der pludselig er et rigtigt slot, hvor rigtige og farlige robotter angriber. Vi voksne leger godt nok med kønsdele i stedet for legoklodser, men legen er derudover temmelig ens. Vi morer os. Vi finder på. Vi griner, er spændte, udfordrer, udforsker.

Hvis du er dårlig til leg, kan du hurtigt komme til at virke for alvorlig, og kvinden vil savne din indre drengerøv. Det virker også aseksuelt.

Hvornår går du amok? Er det til fodbold med drengene? Er det, når du spiller computerspil på nettet? Er det, når du er på jagt? Vi leger alle sammen på et eller andet plan. Hvis du ikke er god til det i forførelsen, så prøv at overføre den stemning og det, du føler og gør, når du leger, til andre sammenhænge.

Du kan også blive for god til at lege i forførelsen. Hvis du har en tendens til at klovne, skal du dog passe på, at du ikke kommer til at virke for fjollet. Scoringen går op i hat og briller. Hun synes, du er supersjov, men alt for useriøs til, at hun tænder på dig.  

 

6. Afsæt tid og hav situationsfornemmelse 

Enhver flirt og forførelse har en tidsafgrænsning.  Er det værd at bruge flere år på at få fat i lige hende? Eller drejer det sig om et par timers forsøg? Eller måske et par måneder? Hvis du har styr på det, kan du bedre beregne, hvordan og især hvornår du skal spille dine kort. At være god til tid er at have en god timing!

Hvis du ikke timer din flirt rigtigt, så kan du tabe alt på gulvet. Kører du for længe på livssynskortet, kan du virke moraliserende; for længe på legekortet, så er du for fjollet. For længe på handlekortet, så kan hun springe fra, fordi det går for hurtigt. Osv.  

Der findes ingen manual for timing, når man flirter. Så det handler om at have en god situationsfornemmelse. En ”gut feeling” for, hvornår du skal skifte taktik med lige netop denne kvinde.

7. Prøv noget nyt – eller giv slip 

Hvis din timing er dårlig, så kan du træne din situationsfornemmelse i forførelsen op ved at være meget bevidst om dit rationale, din tidshorisont og dine styrker og svagheder.

Hvis du ikke har forført hende efter første tidsinterval, så bytter du simpelthen helt bevidst dine kort om og prøver noget af det, du ikke har gjort så meget endnu. Ser, om det virker bedre på hende. Overrasker hende ved hele tiden at gøre noget andet.

Du skal også huske, at der findes kvinder, du ganske enkelt ikke kan score. Det kan der være tusind årsager til. Hun har måske en kæreste, eller jeres kemi matcher ikke (synes hun), eller hvad ved jeg.

Og hvis det er tilfældet, er det rart, hvis du allerede på forhånd ved, hvor meget tid du har sat af til lige hende, så du kan give slip, når du føler, at det her kommer ingen vegne.

 

8. Vis din kærlighed  

Vi vil alle sammen gerne elske, og vi vil også gerne blive elsket. Med flirtens kærlighedskort giver vi udtryk for, hvor kærlige og imødekommende væsener vi er.

Kærlighedskortet er kropssprog, øjenkontakt – gensidig kemi. Du viser hende fysisk, at der er en grund til, at du prøver at score lige netop hende.

Du lader din hånd glide ned ad hendes ryg. Du klemmer hende lidt ekstra tid, når du skal ind på pladsen ved siden af hende. Men det er også vigtigt, at du viser, at du er kærlig over for andre, der er til stede – uanset om du er en tur i byen eller scorer på din arbejdsplads.

At du er kærlig, viser, at du har overskud. Du har selvtillid. Det er et plus hos kvinderne.

Selvtillid er jo ikke at skræmme alle andre mænd væk. Det er at omfavne dem. Vise storsind.

Er du rigtig god til at vise kærlighed, vil det i sidste ende ofte være det, der gør kvinden forelsket i dig. Her er så også en faldgrube, fordi du, hvis du er god til kærlighed, skal gøre dig klart, hvordan dit rationale ser ud i forhold til kvinden, du ønsker at forføre. Hvis hun bare skal være en lille affære eller måske ligefrem et engangsknald, så er det tarveligt, hvis du gør hende forelsket.

Kvæl ensomheden gennem sammenhold

Øv dig i at vise kærlighed

Er du dårlig til kærlighed, så kan du øve dig i små teknikker. Du kan f.eks. købe den der fjollede blomst, den lille sigøjnerkone står med – bare for at vise din kærlighed til kvinden.

Du kan køre kærlige komplimenter af på hende. Hendes hår, der er unaturligt blødt. Hvor skønt du har det med at sidde sammen med netop hende. Hvis du her anstrenger dig lidt, vil du snart opdage, at små komplimenter, små gaver eller en anden form for lille betænksomhed vil gøre kvinden utrolig glad. Og det vil du jo gerne gøre for hende.

Så selvom du, hvis du er dårlig til at vise kærlighed, må ’fake it till you make it’, så vil du helt sikkert ende med at blive bedre til at vise kærlighed, fordi det dybest set er noget, du gerne vil vise din potentielle partner.

9. Vær sød ved veninderne

Der var en gang en mand på en bar, der forsøgte at forføre den ene af to veninder. Det gik rigtig godt. Så kom den anden veninde og satte sig, hvortil han sagde: ”Vi sidder altså lige og snakker!” Rationelt og fornuftigt nok.

Men uhøfligt og ukærligt. Begge veninder forlod ham med det samme – og så var den scoring forbi. I stedet for skulle han have givet den nye veninde en kompliment og en drink, så var hun helt sikkert gået af sig selv for at give sin veninde fred med den spændende og kærlige mand.

Hvis du virker ukærlig, vil kvinder nemt oversætte det til, at du også er hård og uempatisk i sengen. En dum skid! Det er der selvfølgelig nogle få kvinder, der ligefrem tænder på, meeeen … er det det, du leder efter?

Når I taler om børn og familie, kan du være utrolig interesseret og snakke varmt med, alt imens du skruer ned for din passion for bilmotorer og hardcore pornofilm.

 

10. Hav visioner  

Hvad er dit mål med dig selv og dit liv? Hvilke af dine drømme er blevet til konkrete missioner? Hvor er du på vej hen i livet?

En mand uden mål er en mand i krise. Så medmindre du skal score en socialpædagog eller en psykolog, så er det ikke noget, der tænder kvinder generelt. Og så taber du!

At du har en vision om, hvem du er, og især hvem du er som mand – det er maskulint! Ikke bare i de store penselstrøg, men også i de små detaljer.

Der er næsten ikke noget værre for en kvinde end at møde en mand, der dybest set ikke ved, hvorfor han står op om morgenen. Han virker lallet, useriøs og doven – og sådan vil han nok også være i sengen!

Visioner er dragende hos en forfører

En mand, der har visioner, ambitioner og missioner, er derimod fascinerende. Det er forførerisk, dragende og beundringsværdigt.

Selv det, at kvinden tydeligt mærker, at du også har et mål eller en vision om, hvordan din forførelse af hende skal forløbe (og gerne ende), er noget, du vil få point for. Du gør det let for hende at lege med, fordi hun er tryg ved, at du nok skal sørge for, det ender godt!

Det gør dig til en spændende mand, at du er visionær. Kvinder gider som regel ikke høre om dit arbejde, men de vil gerne høre om dine visioner – om det, du drømmer om. Hvis du er skrothandler og forsøger at underholde med, hvordan din hverdag forløber, så gaaab … er hun skredet.

Men hvis du fortæller, hvordan du drømmer om at samle alle de gamle biler og så sende dem til Afrika, hvor de stadig kan bruges et par år endnu og måske ændre levevilkårene dernede – så bliver du interessant.

Hvis du bor i garagen hos dine forældre, er det nok heller ikke jordens bedste konversationsemne. Men er du ved at spare op til en cykeltur Asien rundt og bor derfor hos dine forældre, så er du visionær og spændende!

Spring ud i sommeren: Hav sex i det fri

Opsummering: Sådan bliver du en bedre forfører

Selve øvelsen, jeg vil anbefale, hvis du gerne vil blive bedre til at forføre, er, at du:

  • Gør dit rationale op. Hvad leder du efter hos den kvinde, du vil score?
  • Find ud af hvad det er, du er rigtig god til, og hvad er du rigtig skidt til (hvor bør du forbedre dig)
  • Luk øjnene og prøv at visualisere, hvordan denne scoring bliver helt perfekt. Fantaser om det perfekte forløb. Hvad hun gør, og ikke mindst hvad du selv gør. Hvordan ser drømmekampen ud, hvor du ender med at få det afgørende mål?

Og så er det bare om at gøre det!

Og ja, det lyder kompliceret, og der er frygtelig mange ting, man skal forholde sig til.

Men tænk blot på dengang, du var teenager, og du godt gad cykle 3 km efter en bus, hvor jordens dejligste pige sad, bare for at få hendes navn og nummer ved hendes stoppested!

Det er den energi, du skal have, når du skal forføre en kvinde. Uanset om det er kvinden i dit liv eller den lækre sild i baren til et one-night stand!