Snak om din klitoris!

Mange mænd har ikke forstået, hvor vigtig klitoris er. De tror, kvinden skal fyldes ud med en penis, så er hendes lykke gjort. Det er en STOR misforståelse!

De fleste mænd tror, at kvindens tilfredsstillelse ligger i at blive fyldt ud i skeden af en stiv penis. Gerne så dybt så muligt. Så kommer hun igen og igen.

Manden elsker jo at fylde kvinden ud, helst i alle huller og kropsåbninger på én gang. Så føler han, at han virkelig giver hende noget. Så er han en stor brølende macho-han der tilfredsstiller sin kvinde!

Men når sandheden skal frem, så får kvinden slet ikke den optimale nydelse ved rendyrket penetration. Det er klitoris-orgasmen der sender hende af sted til månen! 

Kom med på Jakob Olriks nye online kursus: Orgasmens hemmeligheder

Klitoris er det mest følsomme sted.

Klitoris er kvindens gyldne guldknap. Selvfølgelig er der velbehag og nydelse og liderlighed ved at manden penetrerer hende. Følelsen af at blive fyldt ud, taget hårdt, og opfyldt af pik-energi, er vild vigtig, men.

For at få den kraftige klitoris-orgasme, skal klitoris berøres. Og dét er der desværre rigtig mange mænd, der ikke helt har forstået, da de jo bare ønsker at være store stærke løver.

Umiddelbart får manden ikke selv nogen nydelse ud af at stimulere klitoris, hvis han ikke har de rigtige teknikker. Han kan stimulere med hånden eller oralt.

Men ved at bruge de rette stød-teknikker, kan det hele gå op i en højere enhed: I stedet for at køre penis ind og ud, skal han mase sig ind, og holdetrykket mod klitoris mens han kører penis rundt indeni hende, eller mase sig ind, ind, ind. På den måde kan kvinden selv presse sin klitoris op mod mandens krop, og få friktion … til hun eksploderer.

Snak om din klitoris!

En klitoris er ikke bare en klitoris, ligesom penisser er forskellige, er det forskelligt hvor følsom en kvindes klitoris er, og hvordan kvinden kan lide at blive stimuleret på den. Blødt, hårdt, rundt, eller op og ned? 

Det må man lige tage en snak om. I det hele taget: Snak om jeres klitoris, kære kvinder! Det er virkelig mange mænd, der er misinformeret, og tror at den ikke er særlig vigtig. Så snak om din klitoris.

Og lad nu være med at fake en orgasme. Mandes store glæde ligger i at tilfredsstille sin kvinde og få hende til at skrige af nydelse. Og hvis han oplever at hun kramper rundt i en (fake) orgasme, så bliver han så glad over at han har den effekt på hende, at han tror, han gør det rigtige.

Hvis det ikke er dét, så vis det ved at være slap. Vær ærlig. Skrig af nydelse, når du mener det, så han lærer hvad der virker på dig. Og vis ham din glæde når han berører klitoris, vis ham det med hele din krop. Sådan lærer han at blive en fantastisk elsker, sådan guider du ham.

Vær ærligt i dit udtryk. Og god tur til månen!

KOM MED TIL JAKOB OLRIKS NYE FOREDRAG ‘KÆRLIGHEDSKOMPASSET’ 

KØB NU & SPAR 25%

 

 

Donation

Det koster ikke noget at læse mine indlæg, men hvis du føler, at det du lige har læst, har inspireret, belært eller blot underholdt dig. Så vil jeg sætte utrolig meget pris på en donation. Det er helt op til dig, hvor meget du vil donere.

MOBILEPAY: 736078

[/vc_column_inner]
[/vc_row_inner]Del