Jens på date: “Hvor er du bare god!” Afsnit 10
Jens på date: “Hvor er du bare god!” Afsnit 10
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Single Jens. Afsnit 10

Jens er på date med Sissel og klar over, at tiden går, og at det snart er tid for hans næste date.

Men hvad skal han gøre?

Sissels computerproblem, som hun klart forventer, han kan løse i et snuptag, viser sig at være et, han aldrig har oplevet før. Han bøjer sig desperat over laptoppen og prøver først det ene, så det andet.

“Sådan en som dig!”

Sissel sætter sig over ved siden af ham, aer ham på skulderen og rykker tættere på. Han kan lugte hendes parfume og kaffen i hendes ånde.

– Det må du undskylde. Jeg troede, det var a piece of cake for sådan en som dig, siger hun tæt på hans øre.

Det gør ham endnu mere nervøs. Han famler rundt, søger på nettet efter løsninger og glemmer tiden.

Ros og øl

Sissel bestiller et par øl og gør sit bedste for at holde ham til ilden ved at rose hans viden og stædighed.

– Det der ville jeg aldrig have fundet på at prøve selv, siger hun flere gange.

For fanden, det er håbløst. Han begynder at spekulere på, om den powerpoint nogensinde har eksisteret.

Ups

Pludselig er der en, der prikker ham på skulderen.

Både han og Sissel kigger op.

– Hvad sker der egentlig her? Var det ikke meningen, at jeg skulle møde dig til en kaffedate nu, spørger en fremmed kvindestemme og et par brune øje kigger undersøgende på dem omkranset af  kruset, lyst år.

Følg med

Andre læste også

Dobbeltdate. Jens er på date med Sissel, men de glemmer tiden og pludselig står hans næste Tinder date der. Han har virkelig klokket i den. En føljeton.

Når vi ser en granvoksen mand sidde på en café og kyssemøsse med en ung pige, der næsten kunne være hans egen datter, tænker vi næsten alle: Dén mand han er uligevægtig, dén mand tør ikke tage en kvinde på sin egen alder. Og det er vel højst sandsynligt rigtigt. Han er ejendomsmægler, finansmand, medieperson, og har sikkert brugt lidt for mange år i et lidt for kedeligt trummerum-ægteskab med al for mange pligter og skænderier. Nu vil han føle sig fri. Fri og vild!

Vi skal turde blotte os Det vigtigste i et forhold er intimiteten, og her mener jeg ikke bare sex og nøgenhed, men den følelsesmæssige intimitet.

Ligesom alle andre danskere har jeg de sidste uger haft svært ved at slippe Ubådssagen. Den er svær ikke at blive draget af. Tag bare de to hovedpersoner, der er som taget ud af et eventyr: Den ene en mandlig, kreativ, dygtig, kontroversiel opfinder, den anden en kvindelig selvstændig, vovelysten journalist, der havde rejst verden rundt og var på vej til at bosætte sig i Kina.

Den eneste ene? Hvordan tiltrækker du den rette partner. Gennem dit udseende, din moral og intuition eller måske er du en eminent historiefortæller? Der er mange virkemidler, men de har alle deres bagsider, hvis de bliver det eneste fokus.

Børn og unge i dag skal blive til noget, de skal klare sig godt og blive til superborgere med stor nytteværdi for vores land. Jo, vi ligger i hård konkurrence med Kina om hvilke børn, der klarer sig bedst i skolen. Så vi justerer på skolereformen og strammer op, for der skal dæleme fyldes ressourcer på vores unger. De skal lære flere sprog, mere matematik, mere samfundsorientering og så videre og så videre.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. […]

[vc_row row_height_percent=”0″ back_color=”color-801764″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column column_width_use_pixel=”yes” align_horizontal=”align_center” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”2″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ width=”1/1″ column_width_pixel=”850″][vc_custom_heading […]

Det er i stillingerne, vi virkelig udtrykker vores seksualitet. Stillinger er vores seksuelle kropssprog. Og det er utrolig vigtigt, at vi lærer at tale kropssprog, når vi har sex. At vi kan læse og kommunikere med hinanden. Helt simpelt ved mænd udemærket, at stikker kvinden røven struttende og indbydende i vejret, betyder det, at hun gerne vil have sex. Gerne vil penetreres.

Flirt IRL! Tør du gå uindbudt over til den dejlige mand eller kvinde på cafeen og skåle i sodavand eller kaffe? Hvornår har du sidst ladet mobilen blevet i tasken og sendt en fremmed et smil i metroen eller i supermarkedet? Opråb til at møde hinanden – ædru og ‘nøgen’!

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind