Single efter Jakobs Sofa: "Jeg har slettet min Scor-profil” 

 

Jakob Olrik havde en anonym kvinde inde i Jakobs Sofa. Hun ville gerne have en kæreste.  

Hvordan er det gået med gæsten, der søgte varig kærlighed på Scor.dk?

Jakob Olrik anbefalede hende at dyrke sine egne interesser og søge efter kærligheden nye steder. Vi har taget fat i hende.

Hør samtalen: “Jeg vil gerne have hed sex – og en varig kæreste”

Andet fokus end at få en kæreste

Hun fortæller:

”Mit møde med Jakob er noget, jeg ser tilbage på med glæde. Han var utrolig sød og behagelig at snakke med. Og rådene, han gav mig, gav rigtig god mening. Allerede på vej hjem i bussen, slettede jeg min Scor profil og har ikke fortrudt det.”

Kvinden har dog ikke fået oprettet en profil andre steder, da hun har været indlagt med en nyopdaget diabetes.

”Min diabetes har jeg lært at leve med. Jeg har skiftet livsstil og har foreløbig tabt 12 kg, så det går rigtig godt. Så jeg har haft et andet fokus end at finde en kæreste.”

Når forelskelsen har lagt sig

Har det godt

”Jeg er også blevet mere afklaret med, at jeg måske ikke skal ha en kæreste igen. Jeg har det jo egentlig godt med mine børn og børnebørn, rigtig gode og tætte veninder og et arbejde, jeg er glad for.”

“Men selvfølgelig savner jeg den nærhed og tosomhed, som et kæresteforhold kan give, det skal ikke være nogen hemmelighed. Men kommer det, så kommer det. Og gør det ikke, så er det sådan det må være. Samtalen med Jakob tænker jeg tilbage på med glæde. Det var rart at se på tingene på en ny måde.”