Radio: Om magtanvendelse, kønnenes kamp og mit forhold til sexrobotten Samantha
Radio: Om magtanvendelse, kønnenes kamp og mit forhold til sexrobotten Samantha
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Radio24syvs vært Iben Maria Zeuthen og debattøren Iben Thranholm har dækket #MeToo-kampagnen med en dagligt udkommende podcast ‘Stille før optagelse’. 

Jeg var gæst og blev interviewet af Iben Tranholm.

Sexrobot og seksuel adfærd

Vi taler blandt andet om, hvad jeg oplevede, da jeg havde en sexrobot boende hos mig. Det var Samantha med de blå øjne, blonde hår og smalle talje. Hør blandt andet om:

8.30 minutter: Kvinders reaktion, når de mødte Samantha i mit hjem

14 minutter: Sex med en dukke har intet med sex at gøre – det er onani!

19 minutter: Hvis man udøver vold mod en sexrobot, har man så en voldelig adfærd mod kvinder?

Goddag til dyriskheden

26 minutter: Hvad er forskellen på en kvinde og en sexrobot? 

40 minutter: Sadisme og masokisme 

48 minutter: Hvorfor er kvinder så optagede af ‘tidens mand’? 

53 minutter: Frihed fra regler – og den nødvendige dyriskhed

Andre læste også

”Elsk dig selv – og bliv lykkelig på 5 uger”, ”Find dig selv”, ”Bliv stærk og sund i sjælen”. Der har godt nok aldrig været så mange tilbud indenfor personlig udvikling som i dag. Selvudviklingsbøgerne lover bedre selvværd på 14 dage, og kurserne tilbyder et sundt og lykkeligt liv – oven i købet med certifikat!

Kvinders vilde seksualitet har altid gennem historien skræmt mænd fra vid os sans. Man har brændt kvinderne på bål, man har tvunget kvinder til at dække sig til, så deres seksuelle udstråling ikke skulle skabe kaos (og det gør man jo stadig), ja og nu kommer det sidste nye: I England har man lavet en lov, der forbyder sprøjteorgasmen i pornofilm. Den er simpelthen forbudt, den skal censureres væk!

Dating. Vi må ikke glemme, at date er et rollespil og forførelseskunst. I dag er der en tendens til, at kvinderne selv betaler, når de er på date. Men lad endelig manden tage pungen frem.

Hold da op, hvor er jeg træt af at se på og høre om Kim Kardashians store rumpe. Jo, den ser da sjov og unaturlig ud, men alle går jo i selvsving over den bagdel. Jeg er personligt blevet ringet op af omkring 8 journalister fra både tv, aviser og magasiner, som vil have mig til at sige, at den store røv er det nye kropsideal. Hvorfor skal jeg dog sige det?

Det er ikke sådan lige at få Dorte og hendes børn til at forstå, at hun og Jakob ikke er kærester. Nu er han begyndt at blive skidt tilpas. Hvordan får han hende ud – på en god måde?

Hvis der er noget, vi alle sammen kan være enige om, så er det, at det ikke må være særlig sjovt at være misbruger, altså spritterbums eller junkie. De stakler er åbenlys svage, hænger ud på bænke ved stationer eller indkøbscentre, er ødelagte og har det tydeligvis skidt med deres misbrug. Men det lille hygge-misbrug, altså det misbrug der ikke er til at se, lugte, genkende, det lever i bedste velgående og er næsten beundringsværdigt, for vi lever i en tid der hylder, at vi løber væk fra os selv.

Det er ikke sjovt at skulle skilles, og det gør ondt at give slip på drømmen om tosomhed til, man bliver gamle sammen. Men vi har kun et liv, og kærligheden er som årstiderne, og det bliver forår igen. Det er vigtigt at huske, når man har kæmpet og må give slip på ‘burde’.

Lad mig kaste den første snebold, og håbe der kommer en viral effekt som med den vigtige #metoo – hvis du som mand har været ude for overgreb så skriv #mantoo….og lad os få fut i en debat om ingen mennesker -ligegyldigt køn – skal leve med overgreb.

Lige om lidt kan vi få robotter til det hele, også til at elske med og give os bekræftelse, trøst og ømhed. Kan de ende med at gøre os mindre villige til at gide knytte os til andre og i sidste ende gøre os mere ensomme?

Vi burde faktisk fejre vores ekskærester! Takke hinanden for den ømhed, vi udviser hinanden igen og igen ved at holde sammen. Takke for den viden, vi indeholder om hinanden, en slags visdom, den er meningsfuld. Vi har brug for hinanden! Vi er slet ikke færdige med hinanden.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind