Sex stillinger til hende

For længe, længe siden boede der i Indien en mand der hed Mallanaga Vatsyayana.

Han elskede sin kone meget højt og ønskede derfor, at han kunne tilfredsstille hende seksuelt.

Derfor (og skam kun af disse noble årsager!) eksperimenterede han med alle mulige stillinger, for at finde den ypperste tilfredsstillelse for sin elskede. Til det formål rekvirerede han en to- trehundrede andre kvinder (de gode gamle dage …. man savner dem lidt!) og efter intense studier med diverse akrobatiske udfoldelser skrev han sexstillingernes bibel: Kama Sutraen.

Her er 600 stillinger tegnet og beskrevet. Så hvis man har lyst til at afprøve det, er der en ny til hver dag i næsten to år.

Det er nok i den lidt ekstreme afdeling, men kama sutraen er utroligt inspirerende – også i dag næsten 2000 år senere.

Der sker nemlig meget ofte det i parforholdet, at vi finder en stilling, der virker for begge to. Typisk missionær eller skeen. Så kører vi 5 minutter missionær, så slik 2 min, så bagfra 3 minutter og så finalen.

Samlejet er reduceret til noget praktisk, der kan overståes på et kvarters tid – hvis det går vildt til.

Men vi mister intensiteten, det erotisk overraskende og det pikante der skal pirre vores følsomhed. Det bliver mekanisk, forudsigeligt og kedeligt.

Så skynd jer ind på nettet eller ned i boghandleren og tjek Kama sutraen ud. Man skal ikke blive forskrækket over de enormt mange stillinger, for i virkeligheden dækker de over 6 grundstillinger: Mand øverst, kvinde øverst, stående, siddende, bagfra og fra siden.

Så drop ’plejer’ og kast jer ud i lidt eksperimenter med andre stillinger. Og husk – sex skal være sjovt! Så det er helt ok, at man får grineflip over en eller anden akavet stilling!

SIDSTE CHANCE! Tilbud udløber i dag