Spring ud i sommervarmen og hav sex i det fri

Sol, strand og sommer. Du ligger ved siden af partneren, svedig og afslappet. I hjælper med at smøre hinanden ind i solcreme og pludselig opstår lysten hos jer begge. Men I kan ikke gøre noget lige her.

For der er folk overalt. I er ude i det fri – men uden at være frie!

Så bliver det aften. I er kommet hjem, og du er helt udmattet af at tænkte på gamle fysiklærere, momsregnskaber, og hvad du ellers har brugt for at kontrollere den rejsning, der har været på vej hele dagen.

Nu griber du fat i din kvinde, og samtidigt med at hun skriger det, mærker du det selv; ”Av, av. Jeg er fuldstændig skoldet!”
Og du er endnu mere forbrændt, for du fik selvfølgelig ikke solcreme på.

Som to søstjerner med spredte ben og arme falder I i søvn i dobbeltsengen til lugten af branket kød.

Læs også: Vi elsker hinanden men lysten mangler

Drømmer om sex i det fri

Du drømmer om sex.

Sex på stranden, i vandet, i skoven, i regnen, under nattehimlen. Sex der er en lille smule forbudt – får det gør man ikke. Men jo – det gør man – og ja, det skal man.

For det er skønt at følge sine lyster – lige når de er der, og ikke i et forpint drømmeland, hvor hver bevægelse hæmmes af at huden har trukket sig rødglødende sammen.

Og det er slet ikke forbudt i Danmark.

Så længe man overholde loven om blufærdighedskrænkelse – må man principielt have sex, hvor og hvornår man vil. Så spring ud i sommervarmen og nyd det!

 

OPLEV JAKOB OLRIK LIVE MED ‘KVINDE, KEND DIN MAND’ – I AFTEN KL. 20:00