Opfordring til hverdagsscoring: Skru op for flirten og komplimenterne!

Langt de fleste venter til de er fulde og i byen og er for generte eller glemmer helt at flirte i hverdagen. 

Men det kan du vende til en stor fordel for dig selv!

Alle elsker komplimenter, og du kan ikke fornærme nogen ved at komplimentere deres udseende eller udstråling. Men det gør vi danskere næsten aldrig!

Hvornår har du sidst tiltalt en person i et supermarked? Sagt, at hun/han ser så spændende ud, at du bare må have lov til at lære personen at kende?

Eller smilet til én i et fitnesscenter og fulgt op med, om personen har tid til en kop kaffe efter træning?

Nyd nuet som single! Du er ingen pausefisk

Flirt: Ni afslag og et ja

Det er muligt, at du også i hverdagsscoringen skal forberede dig på 9 afslag, inden der kommer et ja. Men de 9, der ikke kunne – eller ville – har alle fået en lille selvbekræftende og glad oplevelse ud af, at du har kurtiseret dem.

Og de vil omtale dig positivt for vennerne og måske være interesserede senere, når de ikke længere er i andet forhold, eller hvad nu årsagen til afslaget var.

Så det er bare om at komme i gang.

Tag kontakt og ryk ved gensidig interesse

Principielt gælder de samme grundregler for scoring i hverdagen, som når du scorer i byen. En eller anden form for kontakt – gensidig interesse – og så rykker du.

Det kan være lige fra den tiltrækkende person i bussen til den gamle skolekammerat, der pludselig vil være din facebookven.

Hav sex i det fri

Øv dig i at give komplimenter

Hvis du er meget dårlig til at give komplimenter og måske ligefrem bliver nervøs og stammende, hvis du skal kontakte en fremmede, så øv dig i din hverdag. Giv dine kollegaer komplimenter.

Ikke som scoring, men kommenter, hvis du kan se, de har taget ekstra lækkert tøj på, lige fået ny frisure eller sagt noget klogt til et møde. Fremhæv det som du godt kan lide. 

Du vil stort set altid få en positiv respons, og det vil styrke dit eget mod og din selvtillid, når du skal forføre et menneske, som du gerne vil se mere til.