Scor hende #3

ØVELSE GØR MESTER
Her en lille øvelse, der er en virkelig god måde at gå ud at forføre på – uanset om det er på en tur i byen, i fitnesscentret eller på arbejdspladsen. Den kan i øvrigt sagtens fungere, hvis du er i et parforhold og vil peppe tingene lidt op – eller bare overraske den kvinde, du har.

Du skal vælge to af sexteknikkerne til at forbedre dit sexliv, f.eks. Tour de France, handjob og stødteknikken Spurven og Hvalen (eller en slikkeøvelse kombineret med et blowjob eller en stødteknik). Det er underordnet, hvilke du vælger, bare det er noget, DU har lyst til.

Så visualiserer du de to teknikker. Ser for dig, hvor skønt det bliver for din kvinde. Hvordan hun vil få orgasme og nyde at være sammen med dig. Fordi du kan det her! Fordi du oser af, at du er en passioneret elsker!

Så ser du dig i spejlet og siger til dig selv: Jeg er en sexet, lækker mand, der kan give min kvinde en formidabel oplevelse i sengen.

Nu er du klar til at score, flirte og forføre – eller glæde den kvinde, du allerede har!

For uden at du på nogen måde skal fortælle, hvad du kan, så skal du bare tænke det – og det er noget, kvinder både kan mærke og godt kan lide!

At turde få et afslag = at være modig
Det er en gigantisk misforståelse, at vi danske mænd ser på afslag som et nederlag. I virkeligheden er det at få et afslag en sejr!

Du fik naturligvis ikke lige den kvinde, du havde udset dig denne gang, men du viste hende, verden og ikke mindst dig selv, at du besidder den måske største kvalitet hos en rigtig mand: Du er modig! Du tør tage et valg – og gå efter det. Vi mænd har en latent frygt for at blive afvist. En frygt for ikke at blive elsket nok. Ikke at være værd at elske. At være en lille lort, der ikke fortjener nogens kærlighed. Den frygt kan være så stor, at man slet ikke tør invitere en kvinde ud eller med hjem. Og lader man sig styre af frygten, så får man ingen kvinde! Derfor er grundregel nummer 1 i forførelsen, at man er modig.

Mod har slet ikke noget at gøre med at kaste sig ud i noget farligt. Nej, mod handler om at gøre noget, man ikke umiddelbart tør.

Og i forførelsen SKAL man gøre det, man ikke turde.

Man skal turde få et afslag. Nej, ikke ét afslag, men ti afslag, hvis det er det, der skal til, før der er bid!

Det er mod!

Glem dit indre fiaskoleksikon over alle de fejl, du har, alle de afvisninger, du husker, alt det, du tror, du ikke kan. Og sig til dig selv:

Et afslag er hverken en fiasko eller en fejl – det er en sejr.

Kun hvis du IKKE prøver, kan du være sikker på, at du aldrig finder en kvinde og aldrig får hverken sex eller den store kærlighed!

Bare det, at du har talt til kvinden, er et pluspoint. Fordi du viste, at du turde. At du har mod. Siger hun oven i købet ja, så er der to pluspoint.

Og lad os lige få en ting på det rene: ALLE kvinder elsker komplimenter.

Det er faktisk fuldstændig ligegyldigt, hvordan du ser ud. Det handler om, hvordan du positivt kommenterer, hvordan HUN ser ud.

Tænk på de mange timer, kvinderne har brugt på tøj og makeup, den aften eller dag du møder dem. Eller de lange dage i fitnesscentret, de kolde morgener på joggingture, de utallige slankekure – alt det, kvinder gør for at se så godt ud som muligt. Den indsats vil de meget gerne belønnes for. De vil gerne have, at du har lagt mærke til det, og at du tør sige det til dem.

Er du selv nogensinde blevet vred, fornærmet eller forarget over en kompliment?

Og det foranlediger mig lige til en lille anden pointe om forførelse og afvisninger: Du må aldrig stoppe en flirt.

Heller ikke hvis den kvinde, der forsøger at score dig, slet, slet ikke er din type.

Aldrig stoppe flirten.

Flirt er livsglæde! Flirten fortæller noget om vores libido. Hvis jeg får et tilbud, jeg ikke vil have, så sender jeg det videre!

Måske har du en ven med, som er interesseret. Så præsenter ham sjovt og humoristisk.

Lad for alt i verden ikke kvinden føle, at hun er latterlig. Vis, at du er smigret over tilbuddet, hold hendes flirt i kog og send hende videre til en anden mand!

Det viser, du har overskud. At du er et sympatisk og helt menneske, der både kan finde ud af at tage imod og at give.

Du er en mand, der har mod!

Kvinder kan ikke lide mænd, der ikke tør, og mænd, der er nærige – ikke bare med penge, men også med komplimenter.

Forførelsen handler om at få hende til at blomstre og også at få dig selv til at blomstre. Fordi du er modig. Fordi du tør!