Ret din mand i sengen på den gode måde

Bliver din partner såret, hvis du kritiserer ham i sengen?

Nu ligger han der igen og pumper løs, mens du grubler over, om du huskede at melde dig til salsa på onsdag.

Sidste gang du prøvede at fortælle ham, at han burde sætte rytmen ned eller slikke på en mindre propel-agtig måde, så trak han sig væk.

Hvorfor i alverden tror han, det her er sagen?

Men hånden på hjertet – hvordan kan han vide bedre, når du i starten af jeres forhold lå og vred dig og hylede som en sirene ved alt, I foretog jer i sengen?

Du kom måske oveni købet til at simulere en orgasme eller to, så han lykkeligt troede, at I kom samtidigt.

Nu er det svært at trække i land og fortælle, hvad der kan forbedres.

Men det er aldrig for sent, og det er vigtigt, at du gør det. For jer begge.

DU KAN STADIG NÅ MED, NÅR JAKOB OLRIK GÆSTER DIN BY 


Han elsker din nydelse

Mange kvinder skal langt op i voksenlivet, før de holder op med at se deres seksualitet som en belønning til manden, som han skal gøre sig fortjent til.

Når han så har gjort sig værdig, så træder en del ud ad deres egen krop og gør det, som der skal til for at opnå det, han ønsker: Nemlig en udløsning.

Men hvis det var alt, hvad han ville, så kunne han fremtrylle det resultat på egen hånd på under et minut.

Han kan bare gå ud på toilettet, lukke øjnene og se et par gyngende bryster for sig og få det indfriet.

Når man sætter det op imod, hvor besværligt det er med dig, at skulle mødes, spise middag, have forspil og afklæde sig, så er det tydeligt, at det er noget andet, der trækker.

Det manden i virkeligheden er interesseret i, det er sin effekt på dig. Det er derfor, han rører ved dine bryster og skæver til dig – reagerer du?

Han undersøger din krop, drejer ved brystvorten, som var det en radiofrekvens, og han prøver at finde den rigtige kanal.

Så går han længere ned, modellerer maven og oplever dens bevægelser. I det hele taget opfører han sig som en geolog, der skal kravle ind og finde en bestemt skat et eller andet sted. Hans formåen bliver udtrykt og materialiseret igennem din nydelse.

Det er her, at han ser sig selv og sin egen storhed.

I hans effekt på dig – når du pludselig bliver ekstatisk og dyrisk på grund af hans formåen, tilstedeværelse og måde, han rører ved dig på. Det er det, han søger.

Han elsker din nydelse og at udforske din seksualitet. Han tænder på at observere sin effekt på dig.

Medmindre, at han er den nekrofile eller listepik-typen, der tænder på en søstjerne kvinde, der ligger uden bevægelighed og reaktion, så vil hans mission altid være at gå på opdagelse i, hvad der virker for dig.

Så derfor er det en bjørnetjeneste ikke at guide ham til det, der i virkeligheden får din indre nattergal til at synge.

Lær ham op og tag ansvar for din seksualitet

Men hvad gør du, hvis det er svært at få det sagt på en måde, der ikke sårer ham?

Kvinder har det med at være for søde og medgørlige overfor deres mænd, fordi de har oplevet, at selvom de udadtil er store og stærke, så kan de ikke kan tåle nogen som helst form for kritik.

Måske du tidligere har tænkt ”Hvad fanden? Skulle man give ham en GPS?”, fordi der er for langt til målet i forhold til mængden af benzin.

Men hvis du så i frustration har udbrudt, at han simpelthen er på vildspor og elendig, går bilen først helt i stå eller kører galt.

Du kan korrigere ham på en helt anden og mere subtil måde.

Det handler om at vise ham, når han gør det særligt godt.

Lad ham ikke nogensinde være i tvivl. Lad din krop tale ved sine bevægelser, lav frække lyde og sig måske ”Ja, mere”, ”Og ja der”, ”Du er så god”.

Hvis han ændrer teknik eller strategi til noget, der ikke virker så kan du med fordele lave søstjernen – lig bomstille med armene og benene spredt ud.

Her vil den opmærksomme mand hurtigt lære at gøre det, som giver bedst effekt.

Det seksuelle sprog og begær

Det seksuelle sprog består af kropssprog, blik, lyde, nærvær og de måder, vi bevæger os og er på, når vi er erotiske sammen.

Dette sprog taler meget tydeligt, når vi ikke faker nydelse eller lukker af. Når vi tager ansvar for vores nydelse og signalerer, hvad der virker for os, så bliver det en mere intens og oprigtig oplevelse.

Kvinden søger også sin effekt på manden.

Når du står og strutter med dine bryster, og attributter, og du kan mærke hans dyriskhed, som han næsten ikke kan styre på grund af dig, så bliver du tændt.

Når det er tydeligt, at han må temperere sig selv for at blive ved med at være den noble herre og næsten ikke kan holde sin indre King Kong tilbage …

Inviter geologen i sengen

Selvfølgelig kan I også tale sammen om, hvad der virker, og spørger manden dig direkte, så er det en fin anledning til at tage den verbalt.

Men det kan være svært at forklare, og nogle gange ved man det ikke præcis selv og låser sig fast i bestemte fantasier eller stillinger, man kun kan komme i, så gå i udforsknings-mentalitet sammen, tag geologen med på lagenrejse og prøv jer frem.

God ekspedition!