Orgasmer #4

Sprøjteorgasme
Det lyder en smule ulækkert. Men på den fede måde. Det er urkvinden, der kommer ud af hulen! Det skal man ikke starte en sexseance med. Slet ikke hvis du lige har fået søde Lise-Lotte fra arbejde med hjem i dobbeltsengen første gang. Det går simpelthen ikke! Kvinden skal have 100% tillid til dig, før du skal prøve. Og går det ikke første gang, så slap af og prøv igen eller vent til en anden gang.

Mange kvinder tror lige før en sprøjteorgasme, at de skal tisse. Hvis hun siger det, så stop, hvad du har gang i – for så fungerer det ikke.

Der findes faktisk kvinder, for hvem sprøjteorgasme er helt naturligt. Hvor det stort set sker, hver eneste gang de har sex.

Jeg mødte engang en kvinde, der kunne give sig selv sprøjteorgasme alene ved tankens kraft!

For de kvinder, der får det så nemt, kan det gå hen at blive et helt problem, for alting bliver vådt. Rigtig vådt. Jeg ved ikke præcis, hvor meget der kommer ud – utrolig meget mere end vores udløsning – måske en hel deciliter. Men jeg ved, at det bliver vådt. Næsten som om der er tisset i sengen.

Der er ikke noget magisk ved sprøjteorgasme. Det er en teknik, man kan lære.

Det første, det er vigtigt at vide, er, at hun skal være fuldstændig med på den – og at hun skal give sig fuldstændig hen til dig.

Så laver du en håndstilling lidt som et satantegn. Du stritter med pegefinger og lillefinger. Langemand og ringfinger skal du have op i hendes skede. På den måde bliver pege- og lillefinger dem, du styrer din bevægelse med, fordi de er placeret godt inde i lysken på kvinden.

Varm hende lidt op på den måde. Hvis du sidder ved siden af hende eller står op, kan du nu svinge hendes ene ben rundt om dig, så kussen er helt åben og tilgængelig.

Du fortsætter med fingrene og vil sikkert mærke, hvordan hun bliver mere og mere liderlig. Hun bliver vådere og vådere, og du kan selv føle, hvordan kirtlerne, g-punktet og a-punktet (der sidder lige før g-punktet) begynder at svulme lidt op.

Så sætter du turbo på din hånd. Her kan det virke godt simpelthen at løfte hende op med din hånd, mens du kører hurtigere og hurtigere.

Turbo, turbo, turbo – lidt som når du selv onanerer. Vildere og vildere. Måske 30 sekunder. Hårdt.

Så sprøjter hun!

I forskellige kulturer gennem historien er den kvindelige ejakulation blevet tilbedt som noget næsten guddommeligt. Desværre har vi i vores kultur gennem alt for mange år gjort det til noget fordækt – næsten skamfuldt. Det er faktisk først gennem Freud, at der kommer fokus på kvindernes seksualitet, og først med den seksuelle revolution i 1960’erne, at det er blevet helt aftabuiseret og anerkendt, at kvinder får orgasmer – og at kvinder også kan ejakulere!

Brystorgasme
Endnu en gang skal jeg understrege, at det er meget få kvinder, der kan få orgasme alene gennem stimulering af brysterne og brystvorterne. Men de fleste er hypersensitive i det område. Især brystvorterne. Og her løber der en direkte forbindelse ned til hendes fisse. Så selvom hun ikke får decideret brystorgasme, skal du endelig ikke holde dig tilbage.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for mange mænd. Vi er også utrolig følsomme på vores brystvorter. Jeg kender ikke mænd, der decideret har fået orgasme på brystvorterne, men det er meget få, der ikke kan lide at blive rørt og slikket der.

Mundorgasme
På samme måde er der en forbindelse fra læberne og ned i underlivet. Læberne er jo enormt følsomme. Jeg har ikke selv prøvet at give en kvinde orgasme direkte via munden, men kender flere mænd (og kvinder), der siger, at det har de oplevet. Og jeg kan da klart sætte mig ind i det, for jeg har ofte kysset så meget, at det har været lige før.

Som et lille eksempel kan du prøve at tænke på din yndlingsret. Noget mad, du rigtig godt kan lide. Jo mere du forestiller dig, at du har det lige foran dig, næsten kan dufte det og om lidt skal smage det … jo mere mundvand får du. Det er dine kirtler fra halsåbningen, der helt automatisk åbner op og i virkeligheden giver dig en lille mundorgasme! En proces, der overholder kriterierne fra de andre orgasmer.

Læs også: Kys problemerne væk

Øjenorgasme
Den her er lidt mere abstrakt – og nej, det handler ikke om at slikke hinanden i øjet. Det er meget mere sensuelt og helt fantastisk, hvis det lykkes.

I skal sætte jer over for hinanden og kigge hinanden i øjnene – uden at blinke!

Hele tiden skal I kun have fokus på at kigge den anden i øjnene. Se ind i hinanden.

Forestil dig, at du sender en stråle, der kommer fra dit hjerte og ud af dit øje, og som rammer hende i hendes øjne.

Og bliv ved. Måske 10-15 minutter.

Hele tiden uden at blinke. Uden at kigge væk og uden at miste fokus.

Hvis det lykkes, vil du på et tidspunkt opleve et næsten hvidt blink, og pludselig kan du kun se et stort øje foran dig – og i den oplevelse kan der være en fænomenal orgasme.

Selvom det ikke lykkes at få det store ene øje frem, så er det en super øvelse for sensitivitet og nærhed, og jeg kan næsten garantere, at I bagefter får lyst til det dybeste, mest inderlige kram!

Øreorgasme
Det er principielt det samme, som du kender fra bryst- og mundorgasme. Stykket lige bag og under øret er utrolig sensitivt og kildent. Selve øret er også meget erogent. Så alt her kan nulres, kæles og slikkes, så det er helt fantastisk.

Multiorgasmer

Kvinder er ikke bare i stand til at få flere orgasmer under et samleje, de kan også få serieorgasmer. For at opnå det skal du efter en orgasme fortsætte med det samme og stimulere hende til endnu en orgasme. Her skal du være opmærksom på, at hun efter orgasme er hypersensitiv og måske endda vil gøre en smule modstand. Det skal du blidt ignorere og så fortsætte med en anden af dine teknikker, lidt blidere end du måske normalt ville gøre, fordi hun nu er hypersensitiv. Så kan hun komme igen næsten med det samme!

Simultanorgasme
Simultanorgasme er fantastisk at opleve, men også meget svært at opnå. Her er min opskrift: Du skal kunne styre din udløsning!

Det kan du sagtens træne, når du onanerer med dig selv. Prøv de næste gange at stoppe dig selv, lige før du får udløsning. Så går du i gang igen – kører lidt – og igen: Stop før udløsning!

Hvis du træner det op, mens du onanerer, kan du lære at kontrollere din udløsning.

Når du så er sammen med en kvinde, så bed hende om at sige til, lige før hun kommer, så du er klar til at frigive din orgasme – din udløsning – på samme tid som hende.

Husk, at kvinder nogle gange kommer i op til flere minutter – i hvert fald meget længere end vi gør – så du har et vindue, hvor du godt kan nå at ramme hendes orgasme, så I kommer på samme tid.

Et lille ekstra trick er, at når hun skriger, hvisker eller stønner, at nu kommer hun, så råber du tilbage: ”Det gør jeg også! Bliv ved!”

Det er utrolig stimulerende for hendes orgasme, og så kan I komme fuldstændig simultant.

Mentalorgasme
Hvis man vil give hinanden mentalorgasme, er det vigtigt at holde sig for øje, at kvinder er auditive, mens vi mænd er visuelle.

Kvinder elsker fortællinger. Små erotiske fantasier. Forestillingen om golflæreren, der tager hende med sin kølle ude på greenen. Lægeromaner. Den frække håndværker. Osv.

Vi mænd er i den sammenhæng ret så primitive. Vi skal bare se closeup af en kusse eller et korporligt samleje – kød, der klasker mod kød – så er vi tændte.

I dag kan man via mobil eller internet tænde hinanden så meget, at det faktisk er muligt at få en mentalorgasme helt uden fysisk at mødes. Vi skal pirre deres fantasier med frække sms’er om alt det, vi vil gøre ved dem, når vi mødes. De kan gøre det samme – og har man mulighed for en lille mms af et bryst eller et par pikante trusser, så er vi totalt på! Her sætter kun fantasien grænser, og hvert enkelt par må eksperimentere sig frem til, hvad der er hottest for dem. Hvis de da ikke allerede dybest set godt ved det!

Læs også: Sex i det fri

Men husk: Stop orgasmefikseringen!

Pointen med at kende alle disse forskellige former for orgasmer er jo, at man kan blive inspireret til alle mulige former for sexlege. At man fornemmer, at hele kroppen er fyldt med erogene zoner. Så mange, at vi faktisk kan kalde den vores orgastiske krop. Og det kan fjerne fokus lidt fra skedeorgasmen eller klitorisorgasmen, så man nyder vejen og omvejene derhen frem for at jagte den som slutresultat.

I forvejen er selve mandens udløsning som før nævnt kun de der 5-15 sekunder (absolut maksimum), og når det først er sket, skal vi jo gerne have den ligeså førnævnte lille lur. Så i stedet for at jagte din egen udløsning kan du forlænge nydelsen ved samlejet ved at gøre ting alle mulige steder på hendes krop og hun på din.

4 hurtige:
1. Brug alle kroppens erogene zoner.
2. Lad ikke orgasmen (udløsning) blive målet for sexseancen.
3. Giv hende serieorgasme ved at fortsætte stimuleringen, så snart hun har fået udløsning.
4. Eksperimenter med andre orgasmer end skede- og klitorisorgasme.

Læs også: Sådan bliver du den ultimative slikkemester!