Sex stillinger til hende

Her en lille oversigt over forskellige typer orgasme:

Klitorisorgasme
Den kender vi alle sammen. Kvinden får orgasme ved stimulering af klitoris. Klitoris er på mange måder orgasmeknappen! Du eller hun selv kan stimulere den, og her vil langt de fleste kvinder få en orgasme. Det er den klassiske. Hun bliver mere og mere forpustet og ophidset, kroppen vrider sig, skeden bliver våd, og til sidst kommer klitoris faktisk frem og bliver helt erigeret. Så får hun kramper i skeden og dermed orgasme.

Urinrørsorgasme
Ja, det kan man godt. Men det er helt klart fåtallet, der kan få orgasme her. Og også meget få, der overhovedet kan lide at blive rørt der. Urinrøret er meget følsomt både på kvinder og på mænd, så man skal ikke starte en sexakt med at stimulere urinrøret. Det kan næsten gøre ondt. Tænk bare på, hvordan du selv har det, hvis du er blevet podet med en vatpind ind i urinrøret hos lægen! Men er hun først meget ophidset, så kan du meget forsigtigt enten med tungen eller fingeren stimulere urinrøret så meget, at kvinden også kan få urinrørsorgasme. Hvis hun siger fra og ikke kan lide, at du er i nærheden af urinrøret overhovedet – så glem det!

Skedeorgasme
Mange kvinder oplever skedeorgasmen sammen med klitorisorgasmen. Nogle få kan få skedeorgasme, uden at klitoris samtidig bliver stimuleret. Skedeorgasmen er en helt fysisk sammentrækning af knibemusklerne, der ligesom kramper sammen. Som mand kan det være en fantastisk oplevelse, hvis man er inde i hende, og hun får skedeorgasme! Men endnu en gang: Lad være med at forfølge det som et mål. Vær i stedet glad for, at hun kan få orgasme overhovedet. Og vil du gerne eksperimentere med skedeorgasme, så prøv enten selv eller få hende til at stimulere klitoris, mens du er inde i hende.

LÆS OGSÅ: ORGASMER#1

G-punktsorgasme
Kvinder kan godt være i tvivl om, hvor g-punktet sidder, og om de overhovedet har et. Det har de! Det sidder 3-4 cm inde i skeden ud mod kønsbenet. Du kan køre en finger op langs indervæggen, så vil du først mærke nogle små riller lidt ligesom fiskegæller. Når de hører op, er der en lille fordybning – derinde sidder g-punktet.

Der er mange myter om g-punktet. Ham, der helt officielt fandt det, hedder Ernst Gräfenberg (derfor g), og rent anatomisk er det faktisk bagsiden af klitoris. I virkeligheden er det, du ser af klitoris i kussen, kun toppet af isbjerget. Klitoris er et meget større organ, der går langt ind i kvindens skede. Og bagsiden er altså g-punktet.

Hvis du er inde i hende og rører g-punktet, f.eks. når du slikker fisse, og så lige så forsigtigt gnider og pumper lidt på det, så vil det forstærke hendes orgasme enormt.

I nogle stillinger, f.eks. Kalkunen, hvor hun ligger på ryggen med benene helt bøjet op eller hen over dine skuldre, vil du kunne ramme g-punktet med din pik.

Igen er det vigtigt at understrege, at det er ufattelig få kvinder, der kan få orgasme alene ved stimulering af g-punktet. Det fungerer for de fleste bedst i kombination med en klitorisorgasme.

Numsehulsorgasme
Mænd har let ved at få numsehulsorgasmer, fordi der lige efter endetarmsåbningen er et meget tyndt stykke væv ind til vores prostatakirtel, som derfor let bliver stimuleret gennem numsehullet. Nogle siger, at den form for orgasme skulle minde lidt om, hvordan kvinder føler, når de bliver penetreret.

Din kvinde kan give dig numsehulsorgasme med sin finger. Prostatakirtlen sidder ca. 3-4 cm inde med retning ud mod pikken. Den skal som g-punktet gnides, trykkes på, stimuleres. Den føles som en lille udbuling ca. på størrelse med en valnød,og du kan sagtens selv nå den, hvis du vil undersøge den.

Hvis I er til de lidt vildere sexlege, kan hun også stimulere den iført en penisattrap.

På kvinder er numsehullet også følsomt. Du kan stimulere det med tungen eller med fingeren, men også her er det vigtigt at huske, at det er ekstremt sjældent, hun får orgasme alene i numsehullet. I kombination med klitorisorgasme kan stimulering af endetarmsåbningen dog være rigtig godt.

LÆS OGSÅ: ORGASMER#2

Pikorgasme
Det forholder sig faktisk sådan, at en mand godt kan få udløsning i pikken, uden at han får orgasme i resten af kroppen.

Han kan også få orgasme i det hele taget uden at få udløsning! Og det kan godt nogle gange være ret smart at vide, hvis man ikke lige har et sted at gøre af sæden, eller ikke gider skifte sengetøj en gang til.

Den her metode kan dog absolut ikke bruges som prævention! Allerede i starten af vores ophidselse kommer der en smule sæd ud af pikken, der gør den våd og fugtig – og det indeholder også sædceller!

Men for at undgå udløsning, men alligevel opnå orgasme, skal du tage en finger ned i mellemkødet mellem klunkerne og numsehullet. Hvis du mærker godt efter, vil du ca. i midten finde en lille fordybning, hvor det er meget blødt. Her presser du langfingeren ind, så dybt og hårdt du overhovedet kan, og holder fast og stramt, mens du kommer. På den måde lukker du nemlig for sædens vej op i pikken, og du kan få orgasme uden udløsning!

Det vil ikke have en effekt på, hvor træt du bliver, for det er stadig orgasmekickstoffet dopamin, der gør dig træt efter sex. Men som sagt er det smart at vide, hvis man er i en situation, hvor der ikke lige er en køkkenrulle eller en sok i nærheden!

Den første variant – at vi kan få udløsning uden orgasme – tror jeg de fleste mænd har prøvet. Det er, når vi bliver forstyrret lige før udløsning. Den lille barnestemme fra soveværelsesdøren: ”Faaar? Hvad laver I?” Klassiker!

Eller den afsindig pinlige, som nogle af os har prøvet som helt unge … måske ikke helt denne form, som jeg her vil fortælle … men I ved, hvad jeg mener.

Det her er en lille morgenhistorie fra min ungdom, hvor jeg, som teenagedrenge jo gør, vågner med en vis ”begejstring”:

Mine forældre er allerede stået op og rumsterer rundt i vores køkken, men jeg kan jo ikke lade min ”begejstring” gå ubenyttet hen, så jeg går i gang med at bearbejde den. Så begynder min mor at kalde fra køkkenet: ”Jakob, så er der morgenmad. Jakob! Du skal komme nu.” Og det er jo faktisk det projekt, jeg har gang i. Det foregår bare under dynen og på en lidt anden måde, end hun mener. Nå, jeg arbejder videre på sagen, eller lad os bare blive ved med at kalde den begejstringen, og nu bliver min mors råb mere intense. ”Jakob, kom så!” Og min far begynder med mere bestemt stemme at blande sig: ”Så er det nu, Jakob. Kan du så komme.”

Jeg kører løs i hektisk tempo for både at tilfredsstille mine forældre og naturligvis i høj grad mig selv. Og endelig er den lige ved at være der. Som jeg plejer, slår jeg dynen til side for at sprøjte klimaks af min teenagerbegejstring ud i dynetøjet. Og akkurat som jeg løfter dynen, smækker min far døren til mit værelse op og siger vredt: ”Så kommer du, Jakob!” Det gør jeg så – mens min far fuldstændig fastfrosset i døren stirrer mig direkte ind i øjnene, men ikke uden at han naturligvis får hele sceneriet med inklusive min sprøjtende udløsning. Det var, som om der opstod en lille tidslomme, hvor vi bare stirrede hinanden i øjnene i en evighed. Så lukkede han døren igen. Der blev ikke udvekslet flere ord den morgen, og jeg tror aldrig, mit hoved har været så langt nede i havregrynene.