Orgasmer #3
Orgasmer #3
Jakob Olrik Jakob Olrik · 10 minutters læsning

Klitorisorgasme
Den kender vi alle sammen. Kvinden får orgasme ved stimulering af klitoris. Klitoris er på mange måder orgasmeknappen! Du eller hun selv kan stimulere den, og her vil langt de fleste kvinder få en orgasme. Det er den klassiske. Hun bliver mere og mere forpustet og ophidset, kroppen vrider sig, skeden bliver våd, og til sidst kommer klitoris faktisk frem og bliver helt erigeret. Så får hun kramper i skeden og dermed orgasme.

Urinrørsorgasme
Ja, det kan man godt. Men det er helt klart fåtallet, der kan få orgasme her. Og også meget få, der overhovedet kan lide at blive rørt der. Urinrøret er meget følsomt både på kvinder og på mænd, så man skal ikke starte en sexakt med at stimulere urinrøret. Det kan næsten gøre ondt. Tænk bare på, hvordan du selv har det, hvis du er blevet podet med en vatpind ind i urinrøret hos lægen! Men er hun først meget ophidset, så kan du meget forsigtigt enten med tungen eller fingeren stimulere urinrøret så meget, at kvinden også kan få urinrørsorgasme. Hvis hun siger fra og ikke kan lide, at du er i nærheden af urinrøret overhovedet – så glem det!

Skedeorgasme
Mange kvinder oplever skedeorgasmen sammen med klitorisorgasmen. Nogle få kan få skedeorgasme, uden at klitoris samtidig bliver stimuleret. Skedeorgasmen er en helt fysisk sammentrækning af knibemusklerne, der ligesom kramper sammen. Som mand kan det være en fantastisk oplevelse, hvis man er inde i hende, og hun får skedeorgasme! Men endnu en gang: Lad være med at forfølge det som et mål. Vær i stedet glad for, at hun kan få orgasme overhovedet. Og vil du gerne eksperimentere med skedeorgasme, så prøv enten selv eller få hende til at stimulere klitoris, mens du er inde i hende.

G-punktsorgasme
Kvinder kan godt være i tvivl om, hvor g-punktet sidder, og om de overhovedet har et. Det har de! Det sidder 3-4 cm inde i skeden ud mod kønsbenet. Du kan køre en finger op langs indervæggen, så vil du først mærke nogle små riller lidt ligesom fiskegæller. Når de hører op, er der en lille fordybning – derinde sidder g-punktet.

Der er mange myter om g-punktet. Ham, der helt officielt fandt det, hedder Ernst Gräfenberg (derfor g), og rent anatomisk er det faktisk bagsiden af klitoris. I virkeligheden er det, du ser af klitoris i kussen, kun toppet af isbjerget. Klitoris er et meget større organ, der går langt ind i kvindens skede. Og bagsiden er altså g-punktet.

Hvis du er inde i hende og rører g-punktet, f.eks. når du slikker fisse, og så lige så forsigtigt gnider og pumper lidt på det, så vil det forstærke hendes orgasme enormt.

I nogle stillinger, f.eks. Kalkunen, hvor hun ligger på ryggen med benene helt bøjet op eller hen over dine skuldre, vil du kunne ramme g-punktet med din pik.

Igen er det vigtigt at understrege, at det er ufattelig få kvinder, der kan få orgasme alene ved stimulering af g-punktet. Det fungerer for de fleste bedst i kombination med en klitorisorgasme.

Numsehulsorgasme
Mænd har let ved at få numsehulsorgasmer, fordi der lige efter endetarmsåbningen er et meget tyndt stykke væv ind til vores prostatakirtel, som derfor let bliver stimuleret gennem numsehullet. Nogle siger, at den form for orgasme skulle minde lidt om, hvordan kvinder føler, når de bliver penetreret.

Din kvinde kan give dig numsehulsorgasme med sin finger. Prostatakirtlen sidder ca. 3-4 cm inde med retning ud mod pikken. Den skal som g-punktet gnides, trykkes på, stimuleres. Den føles som en lille udbuling ca. på størrelse med en valnød,og du kan sagtens selv nå den, hvis du vil undersøge den.

Hvis I er til de lidt vildere sexlege, kan hun også stimulere den iført en penisattrap.

På kvinder er numsehullet også følsomt. Du kan stimulere det med tungen eller med fingeren, men også her er det vigtigt at huske, at det er ekstremt sjældent, hun får orgasme alene i numsehullet. I kombination med klitorisorgasme kan stimulering af endetarmsåbningen dog være rigtig godt.

Pikorgasme
Det forholder sig faktisk sådan, at en mand godt kan få udløsning i pikken, uden at han får orgasme i resten af kroppen.

Han kan også få orgasme i det hele taget uden at få udløsning! Og det kan godt nogle gange være ret smart at vide, hvis man ikke lige har et sted at gøre af sæden, eller ikke gider skifte sengetøj en gang til.

Den her metode kan dog absolut ikke bruges som prævention! Allerede i starten af vores ophidselse kommer der en smule sæd ud af pikken, der gør den våd og fugtig – og det indeholder også sædceller!

Men for at undgå udløsning, men alligevel opnå orgasme, skal du tage en finger ned i mellemkødet mellem klunkerne og numsehullet. Hvis du mærker godt efter, vil du ca. i midten finde en lille fordybning, hvor det er meget blødt. Her presser du langfingeren ind, så dybt og hårdt du overhovedet kan, og holder fast og stramt, mens du kommer. På den måde lukker du nemlig for sædens vej op i pikken, og du kan få orgasme uden udløsning!

Det vil ikke have en effekt på, hvor træt du bliver, for det er stadig orgasmekickstoffet dopamin, der gør dig træt efter sex. Men som sagt er det smart at vide, hvis man er i en situation, hvor der ikke lige er en køkkenrulle eller en sok i nærheden!

Den første variant – at vi kan få udløsning uden orgasme – tror jeg de fleste mænd har prøvet. Det er, når vi bliver forstyrret lige før udløsning. Den lille barnestemme fra soveværelsesdøren: ”Faaar? Hvad laver I?” Klassiker!

Eller den afsindig pinlige, som nogle af os har prøvet som helt unge … måske ikke helt denne form, som jeg her vil fortælle … men I ved, hvad jeg mener.

Det her er en lille morgenhistorie fra min ungdom, hvor jeg, som teenagedrenge jo gør, vågner med en vis ”begejstring”:

Mine forældre er allerede stået op og rumsterer rundt i vores køkken, men jeg kan jo ikke lade min ”begejstring” gå ubenyttet hen, så jeg går i gang med at bearbejde den. Så begynder min mor at kalde fra køkkenet: ”Jakob, så er der morgenmad. Jakob! Du skal komme nu.” Og det er jo faktisk det projekt, jeg har gang i. Det foregår bare under dynen og på en lidt anden måde, end hun mener. Nå, jeg arbejder videre på sagen, eller lad os bare blive ved med at kalde den begejstringen, og nu bliver min mors råb mere intense. ”Jakob, kom så!” Og min far begynder med mere bestemt stemme at blande sig: ”Så er det nu, Jakob. Kan du så komme.”

Andre læste også

Jakob Olrik havde en kvinde inde i Jakobs Sofa. Hun ville gerne have en kæreste. Hvordan er det gået med gæsten, der søgte varig kærlighed på Scor.dk?Jakob Olrik anbefalede hende at søge efter kærligheden nye steder. Vi har taget fat i hende.

Jens leder efter kærligheden. Han er endelig på en fantastisk date. Kvinden er intelligent og lidenskabelig. Men der opstår et problem, som handler om mere end hendes forsvundne powerpoint. En føljeton.

Jakob er på bar med sin ven Michael, og pludselig dukker Dorte op. De har ikke set hinanden siden den der nat for nogle måneder siden, og alligevel kalder hun sig Jakobs elskede. Læs føljetonen fra det virkelige liv.

Der sidder man så efter vennemiddagen. Cognac i glasset og alle har lidt røde kinder af alkoholindtaget. Så bryder den mest frigjorte af kvinderne ud i en snak om sit sidste indkøb af sexlegetøj. En fænomenal ny dildo eller det helt hotte; en vibrator, der kan ryste hende til ekstatiske orgasmer på under 10 minutter. Og der er garanti på – ellers får man pengene tilbage.

Det er ikke sådan lige at få Dorte og hendes børn til at forstå, at hun og Jakob ikke er kærester. Nu er han begyndt at blive skidt tilpas. Hvordan får han hende ud – på en god måde?

Angsten har spredt sig derude i eros-land, og mange er krøbet i flyverskjul, efter at nyhedsdirektøren på TV2, Michael Dyrby, for nylig følte sig tvunget til at sige sin stilling op. Ifølge ham selv, fordi han har sendt sexede billeder og film til sin tidligere elskerinde, og de bagefter er endt på nettet.

Føler du dig heller ikke forstået? Oplever du, at blive banket tilbage i gamle roller, så snart du er i stue med familien? Ikke alle elsker “familiehygge”

Jens er forelsket. Men det gik lige vel stærkt. Nu har han overtalt Nanna til et mere løst forhold. Og det er hun gået med til. Men spiller han for højt spil? En føljeton.

Jens og jeg sidder og taler om, hvordan han kan overbevise Nanna om at få foretaget en abort. Er hans allergi mon svaret? Kan man overhovedet overtale en kvinde til en abort, og hvad er konsekvensen? En føljeton.

Vi skal turde blotte os Det vigtigste i et forhold er intimiteten, og her mener jeg ikke bare sex og nøgenhed, men den følelsesmæssige intimitet.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind