Onlive Events
 • Orgasmens Hemmeligheder
  5. december 18:00-19:00

  Orgasmer er essentielle for os mennesker. Jo flere orgasmer du får, både som mand og som kvinde, jo mere succes får du! Det giver dig overskud, det giver dig selvtillid, det får dig til at udstråle en stor libido. Hvis et par (eller en single) har svært ved at få orgasme, uanset om det er ham eller hende, behøver der slet ikke at være noget galt med nogen af dem. Men de skal træne – øve sig – og sikkert i en periode dæmpe jagten på selve orgasmen, så den ikke bliver målet for al seksualitet i forholdet. Det er et spørgsmål om at blive bedre til at få orgasmer – både fysisk og mentalt! Det kan man træne. Det kan man lære. Orgasme er nemlig ikke noget, man ”får”. Det er noget, man tager! Du har ansvaret for, at din krop, din hjerne og du selv er indstillet på, at du vil have orgasme!

  • Pladser i alt
   30
  • Pladser tilbage
   0
  Bestil plads
  Ingen ledige pladser
 • Elsk Dig
  12. december 18:00-19:00

  Tør du være dig og lade selvkærligheden stråle? Hvornår er en kvinde mest lækker og tiltrækkende for en mand?Det er hun når hun ligeglad med, om hun er lækker! Jeg er træt af, at alt den overdrevet kropsdyrkelse og selvkontrol i vores kultur. For at opretholde et selvbillede af at være god nok, dyrker vi kroppen, udseendet, kost og tøj, og den dyrkelse fjerner os i sidste ende fra nydelsen. For hey, det handler jo ikke om at DYRKE livet, det handler om at NYDE livet. Det er derfor jeg gerne vil slå et slag for, at vi alle siger: Fuck idealerne! Hvordan lærer vi i stedet at elske os selv som vi er, nyde os selv, bære os selv og give det videre til andre omkring os?

  • Pladser i alt
   30
  • Pladser tilbage
   0
  Bestil plads
  Ingen ledige pladser
 • Jalousiens Magt
  16. december 18:00-19:00

  Online foredraget ‘Jalousiens magt’ hjælper dig/jer til at lære og forstå hvorfor de svære følelser opstår, hvornår de gør det og hvad man kan gøre for at lære at håndtere dem på en ordentlig måde – Både for din egen og din partners skyld. Godt 40 procent af danskerne har taget deres kæreste eller ægtefælle med snuden begravet i deres private sms’er, mails, breve eller billeder. Hver tredje adspurgte indrømmer, at de har forsøgt at snage i kærestens private sager. Vi stiller høje krav til os selv om at fremstå som stærke personligheder med succes i livet. Vi deler derfor helst ikke ud af vores sårbare erfaringer fra tidligere forhold. Undersøgelsen afspejler, at mange danskere bag facaderne blot er bange for at miste deres kærester, og de er dårlige til at fortælle om deres usikkerhed. Alligevel er snagerri eller mistro ikke vejen frem. Det ødelægger mere end det gavner kærligheden og romantikken i et forhold. Jalousi er en mærkelig størrelse, og den kan være ekstremt svær at slippe, når først det grønne monster har fat i os. Jalousi kan betyde enden på jeres parforhold, eller gøre at en ny relation aldrig når at udvikle sig til mere. Det er så ærgerligt.

  • Pladser i alt
   30
  • Pladser tilbage
   0
  Bestil plads
  Ingen ledige pladser
Ingen planlagte shows denne måned
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind