Onani: Nyd dit private fantasihus

 

Hvis det er gået helt i stå eller altid kører rundt i den samme halvpornografiske visuelle fantasi, så er her lidt inspiration til, hvordan du (både mand og kvinde), kan udvikle dine seksuelle fantasier.

Lav et fantasihus

Prøv at lave en skitse til et fantasihus. Det vigtige er, at huset indeholder de rum, du finder pirrende eller interessante.

Øvelsen går nu ud på, at du skal forestille dig, hvad der kan ske i de forskellige rum.

Her hører mine ideer op – her er det kun dine egne, der dur. Jeg vil bare give eksempler på, hvad man kunne fantasere om.

Og husk…

Det her er 100% dit eget. Du behøver aldrig at fortælle nogen, hvad du forestiller dig. Det behøver overhovedet ikke at være seksuelle eskapader, du kunne tænke dig skulle ske i virkeligheden.

Det er dit hemmelige seksuelle hus. Her kan der godt forekomme voldtægtsfantasier, som mange faktisk har, men som uendelig få har lyst til at opleve i virkeligheden.

Her kan du have sex med samme køn – også selvom du er heteroseksuel og aldrig ville gøre det i virkeligheden. Her kan nære venner, sågar familiemedlemmer, komme på banen.

Ja, her kan alting ske.

Husk: Du bestemmer statisterne og plottet

Du kan befolke rummene i dit fantasihus med præcis dem, du vil.

Har du mødt den søde far fra børnehaven nede i supermarkedet, så sidder han måske i saunaen i dit hemmelige hus. Eller er det den meget ældre kvinde, der lidt underligt sendte dig et frækt smil hos frisøren – så er hun måske iklædt lak og læder på besøg i dit master bedroom.

Deltag i Jakob Olriks nye online kursus ‘Orgasmens hemmeligheder’ HER

Øvelsen går ud på, at du forsøger at gennemtænke og/eller visualisere samlejer i hvert eneste rum i dit seksuelle hus. Jeg kommer med lidt forslag herunder.

Så er jeg næsten sikker på, du finder en fantasi, der vil give dig lyst til at onanere, og som med tid og øvelse vil give dig orgasme.

Når det så er opnået, kan du fortsætte legen i dit seksuelle hus og finde varianter af din fantasi, så der vil være flere og flere varianter i dit onaniliv.

Her er lidt inspiration: 

1) Fantasien i køkkenet

Er du kvinde, og onanerer du trivielt eller slet ikke, så er der garanteret én eller anden mand, du har en svaghed for. Det kan være en filmstjerne, en venindes bror eller den unge dreng ved kassen i supermarkedet.

Igen: Det er dit hemmelige valg.

Nu forestiller du dig, at du lige er kommet løbende hjem fra arbejde. Huset er sat til salg, og du ved, der står en mulig køber og venter.

Ejendomsmægleren har lukket ham ind. Da du kommer ud i køkkenet, er det selvfølgelig din fantasimand. Brad Pitt f.eks. Han har taget en flaske champagne med, fordi han regner med, I skal bruge lidt tid på at se på huset.

Han rækker dig et glas, og lige da jeres hænder rører hinanden, opstår der en lille gnist og en øjenkontakt. Det tager et splitsekund for lang tid at få glasset.

Han smiler og stirrer lidt overrasket og meget interesseret på dig. Så går han over til panoramavinduet og spørger, om du ikke vil fortælle om udsigten.

Du går også derover, og han stiller sig lige bag ved dig. Så tæt, at du kan mærke hans ånde i nakken. Han hælder lidt mere vin i dit glas og kommer ganske let til at berøre din hals med sin mund.

Om du nu vil have ham til at smide dig hen over køkkenbordet til vild sex, eller du gerne vil lade romancen udvikle sig til en middag, en tur i jacuzzien eller til, at to af hans superlækre venner også dukker op – det er helt op til dit temperament.

Onani øvelser: Eksperimenter og nyd dig selv

2) Fantasien i kælderen

Det vil jo være det oplagte sted til voldtægtsseancer, hvis man er kvinde. Men det kan også sagtens være en fantasi, hvor man spiller mod den mand, man drømmer om.

Han kan stå tæt bagved og vise dig, hvordan du holder køen.

Tættere og tættere, til han tager dig bagfra ind over bordet eller smækker dig op på bordet og slikker dig for bagefter at have penetreringssex.

3) Fantasien i køjesengen

Her kan fantasien om nabopigen eller nabodrengen f.eks. udspille sig. Hun/han vil så gerne have sex med en erfaren person.

Du indvilliger og opdager, at du får lov til alt! Det er aldrig prøvet før, men vedkommende er myndig og meget sensuel.  

Ja, igen: Det bestemmer du jo selv!

Hun eller han kunne også have en tvillingesøster, hvis det er din fantasi. Eller din egen kone/man kunne være med.

4) Fantastien i swimmingpoolen eller jacuzzien

Behøver vel næppe mange ideer. Lidt solnedgang til romantikken. Vild fest til den liderlige fantasi.

Du kan som sagt bygge alle mulige rum, du selv har lyst til.

En skolestue, hvor du får særundervisning. Et sygestue, hvor du bliver behandlet. En fangekælder, hvor du har en frivillig gæst – eller selv er det?

Hurtige tips til onani

  • Onani er sex med én, du elsker – dig selv!
  • Udforsk og undersøg din krop – lær at elske din krop
  • Varier og eksperimenter med dine onanirutiner
  • Jo mere eksperimenterende, varieret og fantasifuldt du onanerer, desto bedre bliver du i sengen
  • Husk: Du elsker, som du onanerer
  • Drop dildoen – skærp dine sanser