Onani #2

ØVELSE: Mænd

Vi mænd har om nogen tendens til at finde ”grebet”. Og det passer bare som hånd i handske, så det fortsætter vi med gennem livet. Hårdere og hurtigere for at genfinde samme nydelse, som da ”grebet” blev født.

Helt banalt tror mænd, at onaniudvikling er det samme som vittigheden om, at ”skal man prøve lidt ’fremmed’, så skifter man hånd!”

Forsøg i stedet at lave en ring med din pege- og tommelfinger. Klem så denne ring rundt om pikroden. Hårdt. Så hårdt, at du lukker for blodtilbagestrømningen i din pik. På den måde vil kalorius svulme op, og du får bedre mulighed for at eksperimentere med forskellige berøringer.

Helt enkelt kan du starte med lidt spyt eller glidecreme på den anden hånd, kilde med to fingre op langs bagsiden af din stolthed og så ende oppe ved pikhovedet, hvor du nu skal kilde, som du ville gøre, hvis det var en kvindes klitoris. Afprøv, hvor hårdt eller blidt det skal gøres.

Det her går ud på at undersøge og træne din følsomhed forskellige steder.

Du må meget gerne stå op, når du gør det. Og endnu bedre stiller du dig foran et spejl, så du virkelig kan nyde synet af, hvor stor og svulmende din rejsning er.

Det her er onani. Alt er tilladt. Dyrk dit lem!

Tænk: Hold da op, hvor er den flot og lækker. Hvor er jeg flot og lækker!

Overdriv. Vær endelig for meget.

Opbyg din kærlighed til dig selv og din krop. Forsøg at onanere, uden at du dykker ind i en halvpornografisk fantasi under dynen, som du plejer. Se på dig selv i spejlet. Rør gerne din brystkasse. Dine brystvorter. Mærk, hvor dejlig din krop er – hvor fantastisk en mand du er.

Onani er selvkærlighed. Her kan du ikke overdrive din selvfedme nok.

I kapitlet om handjob kan du finde en masse teknikker, du kan afprøve på dig selv.

Prøv at gøre det til en regel, at du altid skal røre dig selv på en ny måde, hver gang du onanerer!

Og forsøg virkelig at lade være med at komme! Hvis du onanerer udelukkende for at få udløsning, så er det lidt som at investere i aktier, der går ned dagen efter, i stedet for det mere langsigtede perspektiv.

Ved at undgå udløsningen opsparer du din seksuelle energi. Den kan du bruge på en kvinde og dermed opnå en meget større orgasme med hende.

ØVELSE: Kvinder

I princippet gælder det samme for kvinden. Hun skal eksperimentere med den sex, hun har med sig selv. Ikke ved at bruge kunstige hjælpemidler som dildoen, men ved at udforske og undersøge sig selv.

Jeg har mødt kvinder langt oppe i tyverne, der aldrig har set deres egen kusse! Jamen altså. Frem med spejlet, undersøg din skede. Du kan endda prøve at onanere, mens du kigger med, så du kan se, hvor du rører, og hvordan det føles. Og tænk på samme måde som med manden: Nej, hvor er min fisse smuk. Hvor er jeg smuk.

Er du én af dem, der bruger dildo – så stop det! Det er faktisk synd for alle de små, lækre tissemænd, der senere skal komme på besøg i din kusse, for de kan ikke leve op til din dildo!

Dildoen er et forsøg på at løse et problem ved at hente ting udefra. Træn hellere din sensitivitet. Styrk din kærlighed til dig selv.

Den hengivenhed og kærlighed, en kvinde kan give, er helt unik. Så lær at give dig hen – til dig selv og til din mand. Elsk dig selv i stedet for din mekaniske latexpik.

En god lille øvelse for kvinder, der gerne vil udvikle deres onani og dermed blive bedre partnere i dobbeltsengen, kan være, at du aftenen forinden beslutter, at i morgen skal jeg have sex med mig selv på toilettet på arbejdet.

Det er muligt, du ikke får gennemført hele planen – i hvert fald ikke de første par gange – men bare tanken om, at du skal sidde der og flirte med ideen. Ja, flirte med dig selv, mens du vælger et tidspunkt, hvor du diskret kan være væk mindst 5 minutter, og så derefter går på toilettet for at røre ved dig selv. Det alene er et eksperiment værd.

Har du meget svært ved at elske din egen krop og dermed dig selv, kan det være en rigtig god ide, at du forsøger at gå nøgen rundt, mens du er alene hjemme.

Af med tøjet. Lav mad nøgen. Spis mad nøgen. Se fjernsyn nøgen. Og husk hele tiden at røre lidt ved dig selv. Du kan som en lille luksus til dig selv og din krop starte din nøgenseance med at gnide dig helt langsomt ind i en lækker kropsolie. På den måde får du både rørt dig selv overalt på kroppen, og der vil være en god grund til, at du skal være nøgen mindst en halv time, mens olien trækker ind i din hud.

Det her er så vigtigt, at jeg faktisk vil foreslå, at du gør det helt systematisk.

Sæt 10 minutter af hver dag, hvis du kan – og gå så bare nøgen rundt. Eller mindst 2-3 gange om ugen. Pointen er, at du skal få et afslappet forhold til dit evakostume. Og også vænne dig til at røre ved dig selv på en rar måde. For sådan starter onani.

Det handler ikke om orgasmer, men om at forkæle sig selv.

Som par kan det være rigtig frækt og tilmed også meget lærerigt at onanere sammen. Her kan man rigtig se, hvordan den anden tager fat, når han/hun elsker med sig selv.