Mandeklubben #5 - Uddrag fra Natsværmer

Hun fortæller, hvordan der igen var dækket op på herregården med arvesølv, rækker af krystalglas til de dyre vine og stearinlys i de nypudsede kandelabre. Denne gang var Luna den eneste kvinde til stede. Hun sad mellem mændene og glippede med øjnene, skjulte et gab bag sin hånd og spekulerede på, hvordan hun kunne snige sig uset op på sit værelse. Måske blev det ikke så svært. De fleste omkring hende var halvsnalrede, og hendes to bordherrer diskuterede ophidset politik hen over hovedet på hende.

Utålmodig skænkede hun mere vin til sig selv.
 Pludselig blev der stille.
Alle vendte sig mod Ulrik, der havde gjort tegn, uden at hun havde opdaget det.
 Han så ned på Luna. “Må jeg bede dig om straks at komme hen til mig,” beordrede han ned igennem lokalet.
 Hun rejste sig og fumlede med stolen bag sig. Manden ved siden af hende hjalp hende med at få den ud, så hun kunne gå hen til Ulrik i god orden og stille sig ved siden af ham.
“Har i alle set, hvor smuk denne pige er,” sagde Ulrik. Han rejste sig, vendte sin stol og satte sig foran hende. Så trak han sine sorte smokingbukser med de skarpe pressefolder ned til anklerne. Indenunder var han nøgen, og hans pik stod lige op i luften.

Han spredte benene og gjorde tegn til, at Luna skulle komme nærmere.
“Giv mig et blowjob,” sagde han. 
Luna kiggede tøvende på ham og derefter over skulderen på de andre, der stirrede som hypnotiserede tilbage. Alt i hende var i alarmberedskab. Et øjeblik havde hun lyst til at flygte. Så brænd­te mændenes blikke sig ind i hendes ryg og nakke og opildnede hende. Hun samlede mod, hev op i sin lange, dyre kjole, rullede den op om det øverste af lårene og satte sig på hug, balancerende på de sylespidse hæle. langsomt spredte hun benene og lænede sig frem. Hun tog Ulriks pik, der svulmede i hendes hånd, slik­kede på den og tog den i munden, mens hun vred sig rundt, så de andre bag hende også havde noget at se på. Hun kunne høre, hvordan de gispede og sukkede højlydt og trak vejret i tunge stød. Det fik hende til at sutte og slikke endnu mere intenst, indtil Ulrik fik orgasme med et sejrrigt brøl.

Der var stadig stille, da hun trak kjolen ned og gik tilbage til sin plads og satte sig. Men så rejste først en af mændene sig, og derpå en til. Snart stod de alle op og klappede og stirrede be­undrende på hende. Hendes indre var delt. Hun følte afsky ved det, hun havde gjort, men nød intenst opmærksomheden. Ulrik var forsvundet. Mændene satte sig røde i hovederne, vendte sig lidt generte væk fra hende og begyndte at snakke lavmælt med hinanden. Hun rejste sig og gik ud igennem hallen til toilettet. Derinde stod Ulrik bag døren og ventede på hende. Han sprang glædestrålende frem og krammede hende. Der var en dejlig, ophidsende ømhed imellem dem. Næsten på højde med den første gang i vaskekælderen.

“Jeg er sindssygt stolt af dig,” sagde han og trak hende kærligt ind til sig. “Alle kunne se, hvor vidunderlig og unik du er, min blomst.” Han kyssede hendes kinder, næse og mund og hviske­de hæst ind i hendes øre. “Nu vil jeg elske at se dig knalde med en anden mand.”

Hun for lidt sammen. “Hvad siger du?”

“Du hørte mig, jeg vil elske at se dig elske med en anden mand. Det vil de alle sammen. Så du ikke, hvor vilde med dig de er?”

“Jo, men … hvordan kan du … har jeg ikke allerede gjort rige­ligt?”

“Tænk over det. Jeg ved, jeg presser dig nu.”

Han holdt fast om begge hendes hænder.
“Jeg tænker,” svarede hun.
“Så kan jeg ikke ønske mig mere. Jeg venter udenfor.”
Da hun kom ud til ham, greb han begejstret hendes hånd.

“Jeg håber, du har tænkt færdig. Og husk, at jeg aldrig vil glem­me, hvad du har gjort for mig i aften.” Ved fløjdørene ind til spisestuen lagde han armen fast om hendes skulder og førte hende med strunk autoritet hen til sin plads. Han satte sig og trak hende stolt ned på skød. Drak det sidste af sin vin og snak­kede med manden ved siden af sig, mens han kælede for Luna og bed i hendes brystvorter uden på kjolen. Som for at holde hende varm og villig.

Mændene rejste sig fra bordet og sivede i samlet flok ned i havestuen. Midt i flokken gik Luna og Ulrik tæt sammenslynge­ de. De skiltes først, da de nåede til baren.

Stemningen havde ændret sig fuldstændig. Mændene grine­de og drak whisky, men allermest kredsede de om Luna. Svær­mede, klæbede, kunne slet ikke lade hende være, slet ikke få nok af at spise hende med øjnene. Hun svævede rundt imellem dem, høj af al den opmærksomhed, men også lidt rastløs og uden et fast holdepunkt.

Ulrik måtte have mærket det. Han kom hen, lagde armen om hende og førte hende hen til en bred sofa, der stod i hjørnet fyldt med farverige puder. “Her kan du holde hof,” sagde han lavmælt og blødt og blinkede til hende.

Hun lagde sig. En høj, slank mand med et stort, sort overskæg kom hen og lagde sin hånd på hendes hals. Han strøg hen over hendes kraveben og flyttede begge stropper på hendes kjole ned over hendes skuldre, så det øverste af hendes bh kom til syne. Så satte han sig på knæ, masede hendes bryster ud af bh’en og begyndte at sutte hæmningsløst på først den ene, så den anden af hendes brystvorter. Hun vred sig af nydelse.

En anden mand, lille, lyshåret og bred, stillede sig bag sofa­en, bøjede sig frem og hev op i hendes kjole, så hendes lingeri fra Agent Provocateur blottede sig. Han hev hendes trusser ned og af i én lang bevægelse. En anden stak hovedet frem og kys­sede hendes skød.

Nu stimlede alle sammen om sofaen. Manden med over­ skægget var ved at trække sine bukser af. Han verfede den kys­sende mand væk, kravlede op på sofaen, spredte hendes ben og kørte sin stive pik ind i hende.

De andre mænd havde også taget deres pikke ud af bukserne, så Luna. Indtil nu havde hun nydt det, men nu begyndte det at blive lovlig overvældende. De stod i en ring omkring hende og onanerede. En drejede hårdt hendes hoved og tvang sin pik ind i hendes mund, en anden tog hendes hånd og lod den i stød spille den af på ham. De prustede og stønnede i kor, hev og sled i hende. Arrigt skubbede hun dem væk, så hun kunne koncentrere sig om manden med overskægget, der pumpede løs. Orgasmen var lille og piblende. Hun lukkede øjnene, fast besluttet på at holde fast i den så længe som muligt.

Og med ét var det overstået. Manden med overskægget havde fået orgasme, men lå stadig og holdt om hende. En tog fat i ham og fik ham til at rejse sig.

Hun hørte Ulriks stemme. “Nu tror jeg, vi skal lade hende være,” sagde han.

Mændene forsvandt over til baren. Ulrik bukkede sig over hende og kærtegnede blidt hendes bryster, mave og skød. Han kiggede appellerende over på mændene. “Skal vi lige give hen­de en applaus igen, drenge?”

 

Mændene, der nu alle havde fået deres pikke indenbords igen, satte deres drinks fra sig og klappede endnu mere begej­stret end sidst.

Ulrik hjalp Luna op at sidde. Hun trak kjolen ned. Lidt skæl­vende kom hun op at stå, men kiggede sig fast omkring. Galant tog Ulrik hende under armen. “Det var en kraftpræstation. Du klarede det til topkarakter. Jeg antager, at du gerne vil op på dit værelse nu,” sagde han.

Hun nikkede. Sammen gik de ud af rummet.