Mandeklubben #3 - Uddrag fra Natsværmer

Den kolde luft, der slog imod hende, føltes befriende. Hånd i hånd løb de gennem nedfaldende blade og grene om i haven, som han åbenbart kendte som sin egen bukselomme. Han førte hende hen i en mørk krog, stoppede op og strøg spindelvæv væk fra hendes ansigt. Forpustet af spænding og forventning tog han fat i hende og holdt hende hårdt op mod muren. Som om det var en ordre, og han ikke ville acceptere, at hun gjorde mod­stand. Murstenene var kolde mod hendes ryg, men hun lod sig ikke mærke med det. Hans hænder kørte op og ned ad hendes krop. I lyset fra månen kunne hun se, at hans blik var sløret af drifter. Med ét greb han endnu hårdere om hendes håndled, og hans brystkasse masede sig ind i hendes.

Så overraskede han hende ved at bøje sig frem og kysse hen­de. Han var god til at kysse, fantastisk, faktisk. Der var noget uimodståeligt ved måden, han sugede sig fast til hende på som en søstjerne. Artistisk kørte han tungen rundt og kunne ikke få nok. Hans kys var grådige og vilde. Livsbekræftende. Varmen bølgede igennem hende sammen med alt det frydefulde, der på ny fandt vej ud i alle kroge af hende.

“Rør mere ved mig,” mumlede hun ind mod hans bløde, kræ­vende mund. “Og tag ordentligt fat!”

Hun lukkede hjælpsomt sin bh op, så han kunne nå hendes brystvorter, og trak også trusserne ned og kjolen op, så han kun­ne komme til. Samtidig lyttede hun ud i natten. Der stod nogle rygere rundt om hjørnet på terrassen og småsnakkede. Bag det lave stakit anede hun et par, som var på vej ud til deres bil på gårdspladsen. I bygningen bagved stod et vindue ind til spisestu­en åbent, og hun hørte folk le og snakke derinde. Heldigvis stod hun og Kasper godt gemt. ingen havde fået øje på dem endnu.

Kasper mumlede lavmælt komplimenter til hende. Hans stærke hænder hev hendes trusser længere ned og lod dem hæn­ge om hendes ankler. Så krængede han sine egne bukser ned, løftede hende op mod muren og trængte ind i hende. Musk­lerne på hans arme spændtes, og senerne på hans hals strakte sig. Så fast han holdt. Øjeblikket føltes så perfekt og åndeløst, at hun var ved at besvime. Men så var det for hurtigt overstået. Efter et øjeblik åbnede han munden og råbte stumt ind mod hendes hals.

Da hun igen fik jord under fødderne, prøvede hun at række en hånd ned og tilfredsstille sig selv, men ophidselsen var væk. Bagefter hjalp han hende med at få hendes tøj i orden og vim­sede beundrende rundt om hende. En af serveringspigerne stak hovedet ud ad et vindue og råbte til rygerne, at der var kaffe og cognac.

Luna og Kasper sneg sig langs muren hen til bagdøren og blev hviskende enige om, at Luna skulle gå først ind og fortsætte ud på toilettet, og at Kasper skulle gå direkte tilbage til selskabet.

På toilettet satte hun sig og gav sig selv den nydelse, hun var gået glip af. Gned hektisk og mindede sig selv om Kaspers bløde læber og de hårde muskler, som holdt hende oppe lige før. Hun blev ved, indtil orgasmen bruste op i hendes hoved. Så bragte hun sit tøj i orden, fjernede blade fra håret og rettede igen op på sin makeup.

Selskabet var i mellemtiden flyttet ind i de tilstødende stuer. Ingen reagerede på, at hun havde været væk. Kun Ulrik, der skulede og sendte hende frosne blikke resten af aftenen.

Næste dag kom han op til hende på værelset tidligere, end han plejede, og spurgte, hvad der var sket mellem hende og Kasper.

“Ingenting, du skal vide noget om,” sagde hun.
“Så der skete altså noget?”
“Hvis det kan glæde dig, var det ikke specielt vellykket.” Som hun forventede, så han tilfreds ud. Mænd var så nem­me, tænkte hun. De ville bare gerne stå øverst på sejrsskamlen. Fortravlet kyssede Ulrik hende og skyndte sig nedenunder til søndagsfrokosten med sin kone og sine børn.