Mandeklubben #2 - Uddrag fra Natsværmer

Nu blev det hedt. Under bordet konkurrerede Kasper og Ulrik om at gnubbe og gnide hende og stikke fingre ind, hvor de kunne komme til. Hun stirrede på tallerkenen med kød og rodfrugter og kunne mærke, at hun blev ildrød i kinderne og op ad halsen. I panik tog hun servietten op til munden for at skjule, hvor meget hun gispede. Uden at ville det begyndte hun også at rokke frem og tilbage for skiftevis at give plads til den ene og den anden. De var ferme begge to. Ulrik rykkede tættere på og lod, som om han fortalte hende om vinen. Ophidset pressede hun sine læber hårdt sammen, men kunne ikke holde de forpustede støn tilba­ge, da hans fingre tog hårdere fat. Alt i hende kogte.

På et tidspunkt kiggede Alice på hende tværs over bordet, spærrede øjnene forskrækket op og spurgte, om der var noget galt. “Du er jo helt opkogt. Jeg håber ikke, at du besvimer ned i maden,” sagde hun bekymret.

De to mænd holdt en kort pause. Nok til at hun kunne få kræfter til at ryste på hovedet og svare. “Jeg fik bare noget galt i halsen.”

Ulrik kiggede beroligende på sin kone. “Jeg holder øje med hende,” sagde han.

Kasper bøjede sig omsorgsfuldt ind mod luna, bankede hen­de på ryggen og skænkede iskoldt vand op fra karaflen. Endnu nogle minutter fik hun til at drikke og puste ud i.

Men lidt efter var de der igen med deres fingre. Fyldt til bri­stepunktet af fryd kunne Luna ikke lade være med at sprede benene endnu mere og glide længere ned på stolen for at nyde det intense, der skete i hendes underliv. Det var Ulrik, som tog hårdest fat, sikkert fordi han havde de længste arme. Med en elegant bevægelse lod han en serviet dumpe ned i hendes skød, så det var endnu mere skjult. Stakåndet gav han hende lavmælt besked på, at hun skulle tage fat i stolesædet på hver side og løfte sig op, så han kunne presse to fingre højere op i hende. Kasper opgav kampen om at komme indenfor og gnub­bede i stedet hendes klitoris med roterende bevægelser.

Lidt efter dumpede Luna tilbage på sædet og kæmpede for at holde sig oprejst. De mange spændinger i hende fik ekstra kraft af de safter af lyst og fryd, der spredte sig fra hendes fisse. Til sidst var hun nødt til at krumme sig sammen. Hun trykkede servietten ind mod munden og kamuflerede den første orgasme med et nys. Den anden, der fulgte lige efter, var voldsommere. Gispende lænede hun sig ind mod Kasper og lod, som om hun var intenst optaget af at kigge på noget på hans mobil.

De to mænd tog først hænderne til sig, da serveringsdamen kom for at tage tallerknerne ud. Lettet trak Luna sine trusser op på plads. De var revnet og ødelagte, men blev siddende. Hun rejste sig, undskyldte over for sine bordherrer og styrtede ud på toilettet i hallen. Det summede stadig i hendes krop. Hun bø­jede sig over vasken og plaskede koldt vand i hovedet fra den gyldne hane. Så sneg hun sig ud bag køkkenet og ovenpå til sit værelse. Hun tog nye trusser på og rettede op på sin makeup og sin frisure foran spejlet.

Da hun vendte tilbage til spisestuen, lagde hun ud af øjen­krogen mærke til, at Kasper havde rejst sig. Han stod foran vin­duerne ud mod haven og snakkede med sin far. Lidt efter fik han øje på hende og gav bag den gamle mands ryg tegn til, at Luna skulle gå ud i hallen. Egentlig havde hun også brug for at komme væk. Hun var stadig varm og rundt på gulvet.

I hallen kom Kasper op på siden af hende og stønnede ophid­set ind i hendes øre. Hans kinder var mindst lige så røde som hendes. “Jeg var bange for, at du helt var forsvundet.” Han trak hende med ind i et mørkt hjørne under trappen. Der lugtede støvet og indelukket. “Jeg har aldrig mødt nogen som dig,” sagde han og tog med voldsomme bevægelser på hendes bagdel og bryster og kyssede hende på halsen.

“Rolig, rolig nu,” hviskede hun. “lad os finde et mere uge­neret sted.”

“Du har ret.” Han så hende liderligt i øjnene og nikkede. Tog hende i hånden og førte hende med gennem en tung mahog­nidør. De gik videre gennem en lang gang og ud ad en bagdør.