Længes den danske kvinde efter lak og læder?

Da Fifty Shades of Grey triologien havde premiere, blev jeg personligt ringet op af de første 50 journalister, der vil høre om blid rigmands-S/M stadig er en tendens.

Og så vil de høre, om vi kan bruge ham mr. Grey til at forstå kvinder bedre.

Målrettet mand

Ja, hvad vi kan lære af disse film, der jo ikke er stor filmkunst, er for mig at se:

At den danske kvinde savner en mand, der kan tage teten. JA.

Hun længes efter en mand, der er målrettet, når det kommer til at være pirrende, drilsk og forførende over for hende. Hun ved jo godt, at manden kan være målrettet, når det handler om at træne, og når det kommer til bilkøb, udfyldning af pensionsopsparings-regnearket og valg af skiudstyr.

Men hvad med erotikken? Jeg hører det hele tiden, når jeg er ude og holde foredrag, at kvinderne spørger: Hvordan skal jeg få min mand til at tage initiativet? Hvordan får jeg ham til at tage styring, og ja, måske gi’ mig et lille klask i numsen?

Læs også: Ti ting, kvinder hader ved mænd- og det, de elsker

Søger det overraskende

Jeg tror ikke, den danske kvinde går og drømmer om kvælnings-sex og hårde lussinger i en lind strøm.

I filmene er det jo altså også små søde piske med diamanter på, der bliver brugt, samt silkebånd og andre pæne, rene ting.

Det er ikke det beskidte, vi er ude i. Det er det overraskende! Det hele handler om spillet op til sexakten, det er det, der sker inden friktionen, kvinden tænder på. Eventyret.

Hun vil forføres ud på dybt vand, hun vil ind i den forbudte skov, hvor hun overlader styringen til sin store stærke mand. Hun vil slippe kontrollen!

Manden skal kunne forføre


Den danske mand er blevet alt for pleasende, simpelthen. Han pleaser sig til sex. Problemet er bare, at det netop er forførelsen op til sexseancen, kvinden pirres af. Hun tænder på noget overraskende, noget spændende. Hun vil være utryg, og samtidig tryg ved tanken om, at han ved, hvor hun skal hen.

Han skal have styr på hende. Han skal tage teten. Han skal guide. Han skal kunne gribe. Det er dét, den danske kvinde skriger på: Forfør mig! Kast mig ud på dybt vand og klask mig i røven til jeg skriger! Overrask mig.

Få mig ned i kroppen, ud af hovedet, ind i kvindeligheden, så jeg mærker, jeg er i live! Vær en mand! Leg med mig! Vis mig, at du ved, hvad du vil med mig.

Længes efter den målrettede og eventyrslystne

Jeg følger dig, selvom det er forbudt område, vi betræder, usikker grund, selvom det er stik i mod den pæne opdragelse, jeg har fået! Ta’ mig med ind i dit frække univers, mand!

Så nej, det handler ikke om kors, gummidragter og dildoer i numsen. Det handler bare om, at manden skal vise sig som en målrettet mand, der har et eventyrligt og overraskende univers til sin kvinde.

Kærligst fra Jakob