Kvindetyper

Det første, du skal tænke på, hvis du skal forføre en kvinde, er at gå efter det, der er muligt. Her taler jeg ikke om, hvilke begrænsninger du mener, du kan have, for dybest set er ingen kvinde for god/pæn/interessant/smuk til dig.

Men rigtig mange kvinder, du møder i byen, er bare slet ikke klar til at blive forført. De kan enten være gifte eller i parforhold, de kan have menstruation, de kan være optagede af deres veninder, eller de er allerede sammen med en anden.

Derfor er det utrolig vigtigt, at du, med det samme du kommer ind et sted, tjekker øjenkontakten ud.

Du lader dit blik glide rundt i lokalet et par gange og de steder, hvor du fornemmer, at der er en slags øjenkontakt, det er der, dine chancer er bedst.

Lad være med at spilde din tid på den smukke, sjove kvinde, der allerede er omringet af mænd. Eller hende, der ved, hun skal hjem til sin mand og sit barn.

Der findes basalt set 4 typer kvinder: smukkepigen, sjove-pigen, klogepigen og stillepigen.

Inden for hver kategori er der naturligvis en masse varianter, ligesom masser af kvinder indeholder lidt af 2 eller 3 kategorier. Men du kan næsten altid placere en kvinde i en af de 4 hovedkategorier. Og det er vigtigt at gøre sig klart, før du skal forføre, for det er helt forskellige strategier, du skal have på banen til de 4 kvindetyper:

Klogepigen
Hvis du selv er godt begavet, kan du sikkert sagtens få en lang og spændende snak med klogepigen – men det får du altså ikke meget fisse af! Hvis du skal score hende, så glem alt om, hvor klog du selv er, og forsøg i stedet at få hende til at grine. Klogepigerne er tit lidt anspændte i kroppen, fordi de hele tiden er ude at konkurrere om, hvor kloge de er. Så du skal få hende til grine. Få hendes krop til at slappe af, så grinet går lige i trussen på hende.

Sjovepigen
Hun skal faktisk scores på det, hun er. Fortæl hende en joke og grin ad det, hun siger. Hvis du ikke synes, hun er sjov, er hun ganske enkelt forkert til dig. Find en anden. For med sjovepigen er det essentielt, at I har det sjovt sammen. Og med hende må du også gerne være rimelig fysisk pågående i din forførelse.

Stillepigen
Hende skal du vælte komplimenter ned over. Selvfølgelig ting, der er sandfærdige, som f.eks.: ”Du har simpelthen det dejligste smil, jeg nogensinde har set. Jeg bliver helt glad og let indeni, når du smiler på den måde.” Eller: ”Dine øjne er så grønne, at jeg slet ikke kan kigge væk.” Med stillepigen er det ekstremt vigtigt, at du får hende til at føle sig udvalgt. Du har valgt hende frem for nogen af de andre kvinder, der er til stede. Lad være med at sidde skjult og kigge efter andre kvinder – for så lukker stillepigen helt i.

Smukkepigen
Med smukkepigen er det et absolut must, at du ikke prøver at score hende ved at fortælle, hvor skøn og dejlig hun ser ud. Det har hun hørt tusinde gange og ved det garanteret også selv, fordi hun står i timer foran spejlet derhjemme og er tilfreds med, hvad hun ser. Her skal din strategi være at komme i snak med hende og så for guds skyld lytte til, hvad hun siger. Hun siger helt sikkert et eller andet, der er interessant nok til, at du kan fokusere på det og så i stedet komplimentere hende på, at hun er enormt spændende at tale med eller siger et eller andet, du aldrig selv havde tænkt på, men som virkelig imponerer og interesserer dig. Du skal med andre ord få hende til at føle, at du synes, hun er et klogt og spændende menneske, som du har det super godt med at tale med. Så bliver det ikke sidste gang, du ser hende – hvis du vil!

Sæt dig ind i de fire kvindetyper.

Forsøg kun forførelse af de kvinder, du har gensidig øjenkontakt med.

Et lille fif, der virker på alle typerne, når du er kommet godt i gang med en dialog, er at spørge: ”Kysser du godt?” Kvinder bliver et eller andet sted lidt småprovokerede af spørgsmålet, og hvis der er den mindste interesse, kan du være sikker på, at det får hun nu lyst til at vise dig, at hun gør!