I 2013 skrev Jakob bestselleren Kvinde, kend din mand (Politikens Forlag), der viser vej ind til mandens hjerte, og stadig sælger rigtig godt! Senere byggede han videre på ideen og skabte de på én gang oplysende og stærkt underholdende sceneshows Kvinde, kend din mand og Mer’ og bedre sex, hvor han optræder med en blanding af standup og foredrag.

Med dem har han turneret siden 2013 og fået mere end 100.000 danskere til at se på deres sexliv med nye øjne.

Køb billet til Kvinde, kend din mand HER

Foredrag: Kvinde kend din mand

Køb billetter!

KVINDE, KEND DIN MAND

– Foredraget, hvor en mand endelig tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om selv om andre mænd.

Køb bogen

– Foredraget, hvor en mand endelig tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om selv om andre mænd.

Køb bogen

Artikler

Ret din mand i sengen på den gode måde

Bliver din partner såret, hvis du kritiserer ham i sengen? Sexolog Jakob Olrik giver dig et simpelt redskab til at vejlede din elsker på en blid og effektiv måde.

Læs mere

Mænd og dickpicks

Der kan ske mange misforståelser, når mænd og kvinder forsøger at forføre hinanden med frække selfies. Begge køn kan have glæde af at krydre de nye tricks med de gode gamle.

Læs mere

KLUMME Ti ting kvinder hader ved mænd

Mange mænd oplever kvinder som uforståelige og lunefulde. Men så er det altså heller ikke mere indviklet. Her giver sexologen Jakob Olrik dig en guide til det, der kan tænde en kvinde totalt af, og som du skal smyge dig udenom, hvis du vil erobre og beholde…

Læs mere

Hvorfor utro?

Mænd er knaldhamrende dobbeltmoralske, når det kommer til utroskab. I bund og grund ser vi det som lidt af en bedrift. For mig at se, er der to klassiske grunde til at være utro for en mand. Grund nummer et: Knas i mandigheden.

Læs mere