https://www.jakobolrik.dk/kurser/datemedhjertet
Date med hjertet
Date med hjertet
5 · 17 anmeldelser
Køb adgang
kr. 399,-

Et online forløb bestående af videoer, som du kan se når som helst. Podcast du kan hører i skoven, opgaver du løser i løbet af dagen og et certifikat du printer om aften.

11+ timer 8 kapitler 17 lektioner
Date med hjertet
Date med hjertet
5 · 17 anmeldelser
11+
timers varighed
17
lektioner
8
Kapitler
Få øjeblikkelig adgang til hele kurset for kun kr. 399,-

Et online forløb bestående af videoer, som du kan se når som helst. Podcast du kan hører i skoven, opgaver du løser i løbet af dagen og et certifikat du printer om aften.

Køb adgang
Læs mere
Date med hjertet Date med hjertet
 • Varighed
  11 timer og 25 minutter
 • Sprog
  Dansk
 • Indhold
  8 kapitler · 17 lektioner
 • Kompatibilitet
  Mobil, tablet og computer
 • Adgang
  Øjeblikkelig
 • Tilgængelighed
  Få adgang når som helst
 • Rapport
  Personlig Kursus Rapport
 • Certifikat
  Certifikat ved endt kursus
 • Pris for fuld adgang
  kr. 399,-
Oplysninger
 • Varighed
  11 timer og 25 minutter
 • Sprog
  Dansk
 • Indhold
  8 kapitler · 17 lektioner
 • Kompatibilitet
  Mobil, tablet og computer
 • Adgang
  Øjeblikkelig
 • Tilgængelighed
  Få adgang når som helst
 • Rapport
  Personlig Kursus Rapport
 • Certifikat
  Certifikat ved endt kursus
Det fokuserer vi på
Er du træt af at møde de forkerte?

Det er langt fra unormalt, at mennesker igen og igen tiltrækkes af den samme type. Du kender det sikkert godt… Men hvorfor sker det at vi gentagende gange ender i velkendte mønstre, og bliver ved med at begå samme fejl? Når du bliver opmærksom på dine handlinger og tankerne bag, kan du undgå faldgrupper og finde frem til hvad det virkelig er, der er det rigtige for dig.

Kan du holde fast i dig selv når du er forelsket?

De fleste har nok prøvet at miste sig selv til en kraftig forelskelse- og gør det egentlig noget? Ja! Skal der være håb for at en forelskelse kan blive til mere, noget seriøst, er det vigtigt at holde fast i sig selv. Også hvis forholdet ikke skulle holde, kan det få store konsekvenser, at miste sig selv undervejs. Men bare rolig, det kan sagtens lade sig gøre, og du kan stadig være forelsket på fuld skrue!

Vil du gerne blive klogere og afprøve nye sider af dig selv?

Selvudvikling er godt for krop og sjæl. Jo bedre vi kender os selv, desto mere kan vi være for andre. At være bevidst om egne styrker- og begrænsninger, gør at du kan videreudvikle dig som person, og være den bedst mulige version. En proces der lærer dig at være et menneske andre elsker, og ikke mindst at elske dig selv.

Søger du mere glæde og nydelse i kærlighedslivet?

Det er vigtigt at forstå, det ikke er op til ens partner at skabe glæde og nydelse i vores parforhold og kærlighedsliv. Alt for sjældent er vi opmærksomme på hvad vi selv bidrager med og bringer til bordet, og det står i vejen for lykken. Du er nemlig selv ansvarlig for at realisere at dine drømme bliver til virkelighed.

Dette er et forløb til dig, der vil have meningsfyldte dates og skabe grobund for et længerevarende forhold. Kurset vil guide dig gennem øvelser, viden og redskaber, så du kan date på en sund, tryg og legende måde. Samtidigt vil du lære og forstå dig selv og dine behov, så du kan opnå det du længes efter, uden at miste håbet undervejs og uden at falde i de fælder, du kender alt for godt. Kærligheden er en muskel, som skal trænes. Lad os komme i gang!

Kursus Rapport

Kursus Rapport

Når du har gennemført dette kursus vil du kunne hente en kursus rapport som uddyber dit forløb i detaljeret format så du kan arbejde videre selv. Kursus rapporten giver dig et dybdegående indblik i dit forløb som du kan bruge til at lære dig selv bedre at kende. Du vil kunne se et overblik over dit forløb, dine resultater ved quiz, samt hvordan du har udført diverse opgaver i kurset. Alt sammensat og skræddersyet af dine egne inputs og lavet til at give dig en endnu bedre lærerig oplevelse med dette kursus.

Få din Kursus Rapport
Certifikat
Certifikat for Date med hjertet

Certifikat

Når du har gennemført kurset vil du modtage et printvenligt personligt certifikat som bevis på din deltagelse i kurset. Dit certifikat er personligt og vil indeholde dit navn, kurset du har deltaget i, dato for afsluttet kurset samt en underskrift af Jakob Olrik.

Få dit Certifikat
Print og vis frem
Certifikat for Date med hjertet
Hent på telefon
Speaker Camera
Kapitler
8 kapitler · 17 lektioner
1
Date med hjertet

Det er ikke svært at få en date! Men hvordan er kvaliteten? Lær hvordan du får det bedste frem i dig, får mest muligt ud af din tid og skaber dates af værdi, når jagten på den eneste ene går ind. Velkommen til Date med hjertet.

30 minutter
30 minutter
2
De fire datingtyper

De fire datingtyper er kærlighedsystemet, der lærer dig mere om dig selv og andre. Ud fra personlighedstesten får du dit eget testsresultat, der skal hjælpe dig videre i dit datingliv.

1 time og 40 minutter
1 time og 40 minutter
3
Værdi er noget du sætter

Hvordan gør vi op med fortidens fortællinger? Kan vi lære at elske singlelivet? Og hvad er vores egen værdi egentlig for en størrelse? Velkommen til modul 3.

2 timer og 40 minutter
2 timer og 40 minutter
4
På en date

Kender du det at dates har det med at blive ligesom et jobinterview? Naturligvis skal vi lære hinanden at kende, men kan vi gøre det på en sjov måde, så det bliver til en leg mellem os fremfor en tjekliste der skal opfyldes?

2 timer og 5 minutter
2 timer og 5 minutter
5
Dating & forpligtelse

Hvad skal der ske når vi har haft den første date? Hvem skal tage det første skridt mod at ses igen? I datingverdenen er mange regler!

45 minutter
45 minutter
6
Forelskelsens ligning

Hvad sker der egentlig når vi forelsker os, og er det noget som vi selv kan beslutte os for at blive?

1 time
1 time
7
Den eneste ene

Hvem er den eneste ene egentlig?

20 minutter
20 minutter
8
Bonus materiale

Eksklusivt bonusmateriale: Interviews med parterapeut Martin Østergaard og sexolog Sara Skarup, samt indblik i Jakob Olriks private konsultation, hvor du får lov at lytte med til to forskellige terapisessioner.

2 timer og 25 minutter
2 timer og 25 minutter
Anmeldelser
5 · 17 anmeldelser
Anmeldelse af Anders

Hvis man er træt af dating, er dette en rigtig god reminder til hvorfor man skal blive ved. Der er interessante tekster, gode film og konkrete råd omkring hvordan man bedst muligt griber datingprocessen an. Er super tilfreds

Anmeldelse af Melissa

Et kursus der går meget i dybden hele vejen rundt. Jeg elsker de fine film med Jakob og sjove tests.

Anmeldelse af Therese H.

Mit første online kursus- kæmpe succes! Mine varmeste anbefalinger herfra

Anmeldelse af Lotte

Er rigtig træt af online dating, og tænkte at dette måske var et godt alternativ. Jeg er virkelig blevet inspireret til at komme ud i den virkelige verden og væk fra skærmen, der sjældent leder til noget seriøst. Håbet er genvundet og jagten på kærligheden sat ind <3

Anmeldelse af Lars

Fedt interaktivt kursus. Rigtig mange brugbare tips og tricks, men også dybere tekster med plads til eftertanke. Testen var en sjov og interessant måde at blive klogere på mit rette match.

Anmeldelse af Katrine E.

Super fedt kursus og en rigtig god oplevelse og virkelig let at navigere sig rundt. Jeg har taget mange kurser online, men Jakobs kurser er de aller sjoveste at tage. Har allerede købt dem alle og glæder mig til flere

Anmeldelse af Louise

Er så glad for at min veninde anbefalede mig dette kursus, det har lært mig rigtig meget om hvem jeg er og hvad jeg vil.

Anmeldelse af Rikke S.

Hold da op hvor er det lærerigt og mega morsomt

Anmeldelse af Charlotte

Træt af at swipe? check. Træt af de forkerte typer? check. Vild med dette kursus? CHECK!

Anmeldelse af Anja A.

Har fuldt Jakob Olrik på facebook i mange år og købte dette kursus lige da det kom ud. Tak Jakob fordi du tager dig tid til at hjælpe os andre

Anmeldelse af Sandra P.

Mødte den dejligste mand 2 uger efter jeg tog dette kursus. Skæbne eller tilfældighed det er ligemeget, jeg er så glad

Anmeldelse af Else

Elsker at grine og lære med Jakob, både i live events, foredrag og det her, det så underholdene

Anmeldelse af Trine B.

Kan ikke sige andet end at det har været meget givende at tage dit kursus. Tak for det

Anmeldelse af Hanne

Var lidt skeptisk til at starte med da jeg typisk ikke tænker at en mand kan lære mig om kærlighed. Alligevel tog jeg chancen og kan varmt anbefale dette kursus, der er rigtig meget indhold og nogle underholdende videoer. Glæder mig til at se hvad Jakob mere finder på.

Anmeldelse af Lise C.

Elsker de personlighedstest og de video svar man får, de er spot on ligemeget hvor mange gange jeg tager dem

Anmeldelse af Camilla A.

Man kan virkelig mærke at Jakob ved hvad han snakker om og det synes jeg at jeg lærte rigtig meget af. Kan varmt anbefales herfra.

Anmeldelse af Michelle P.

ej men altså hvor det det bare fedt det her, det skal helt sikkert opleves

Date med hjertet
Date med hjertet
5 · 17 anmeldelser
11+ timers varighed
Videoer, quiz, opgaver m.m.
17 lektioner
fordelt i 8 kapitler
Kursus Rapport
og personligt certfikat
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind