Kan du ikke li’ dig selv, når du er vred?

Mange synes at vrede er kontroltab. Vreden er grim og skal holdes væk med et sødt smil. Men hvorfor? Vreden er da god at ha’ ved hånden!

Vrede er noget der altid er blevet tilegnet manden. Den vrede mand, der slår i bordet. Ham, alle er bange for. Fars voldsomme udbrud. Smækken med dørene. Hidsige brøl. Drengene i skolegården langer knytæver ud, råber og skriger, og smadrer ting.

De bliver direkte rost for at klare deres konflikter ved at give hinanden én på sinkadusen, for så er den potte ude! Pigerne derimod laver intrigante dramaer der varer i måneder og år … mens de smiler stift og prøver at se søde ud.

Vreden har været forbeholdt manden, og derfor er det ikke altid let for kvinder at vise vrede. Vrede er, for mange kvinder, forbundet med noget grimt, noget taberagtigt, et kontroltab, en pinlig side der ikke skal udstilles foran andre mennesker.

Kvinder er jo opdraget til dydighed, og til at være pæne og betænksomme. Vrede er forbundet med noget grimt, noget uæstetisk, noget ukvindeligt.Og det er ærgerligt og tåbeligt, for vrede er vigtig! Vrede er en naturlig følelse.

 

Det handler ikke om at DYRKE livet, det handler om at NYDE livet. Derfor vil jeg gerne vil slå et slag for, at vi alle siger: Fuck idealerne! Elsk DIG! Et online foredrag i 2 dele om at elske DIG & elske livet

Vrede er ild, der raser!

Et vredt menneske, er et menneske der siger stop! Vrede er et urinstinkt, der hjælper os til at sætte grænsen, når noget er farligt eller usundt for os. Når vi mærker vrede, er vi i gang med at passe på os selv, og ja, det ser ikke særlig pænt eller æstetisk flot ud.

Vrede er dræber-ild! Drage-ild der raser! Og det er hele idéen med den; den er højrøstet, den er voldsom, og den skal komme prompte!!

Vreden skal komme rettidigt. Hvis vreden er noget man går og bygger op, og gør til noget sufistikeret ved at ligge små giftige stikpiller rundt omkring, så er det usundt, og ender med bitterhed.

Vrede der kommer i dét øjeblik den er på sin plads, om det så er nok så voldsomt, er sund kropslig reaktion! HALLO! HERTIL OG IKKE LÆNGERE!

Vrede og sex hænger sammen. Ser man på de kvinder der har svært ved at få orgasme, er det ofte kvinder der ikke bryder sig om at vise vrede. Sex-energien hænger sammen med vrede-energien.

Der er en intensitet i vrede som i god sex. Når vi skændes er vi tilstede i øjeblikket. Vi er SÅ fucking meget tilstede! Alt sitrer og knitrer i os. Kroppen tager over, og vi antager dyriske bevægelser. Ligesom i god sex.

Så hvis du gerne vil have et godt sexliv, er det en god idé at komme i kontakt med din vrede. Få kontakt til alle dine ærlige behov og grænser, mærk dig selv og dine drifter!

Kom i kontakt med den ”grimme” energi, der er vild og voldsom, men er fuldstændig menneskelig og sund! Wrrrrrrrr.

Se alle Jakob Olriks online foredrag & kurser HER

Donation

Det koster ikke noget at læse mine indlæg, men hvis du føler, at det du lige har læst, har inspireret, belært eller blot underholdt dig. Så vil jeg sætte utrolig meget pris på en donation. Det er helt op til dig, hvor meget du vil donere.

MOBILEPAY: 736078

[/vc_column_inner]
[/vc_row_inner]Del