KØB BOGEN
NY BOG KÆRLIGHEDENS MYSTERIER
AF JAKOB OLRIK

TAG MED PÅ EN OPDAGELSESREJSE IND I KÆRLIGHEDENS MYSTERIER. LÆR AT ELSKE MERE OG BEDRE

Bogen til par der ønsker at udvikle kærligheden, singler der drømmer om at forende sig med en anden eller til dig der blot vil have at kærligheden gror.

Vi skal ikke være bange for at fejle, det giver indsigt

Jakob Olrik

KØB LYD ELLER E-BOG
  • 7H 2m
  • 240 sider
HØR UDPLUK FRA BOGEN

Vi kan vælge hengivenheden fra, melde os ud og få sex overstået på to minutter. Eller vi kan give hos hen til erotikken, mærke hvert et strøg, hver en sitrende fornemmelse, hvert gys på huden og hver en fryd i maven, nyde duftene og lydene, tyngden fra en andens krop og den andens støn i vores øre.

Jakob Olrik

OM BOGEN
I sin nye bog, Kærlighedens mysterier er Jakob Olrik gået på opdagelse i følelsernes verden og søger efter forklaringer på, hvorfor vi så tit snubler i vores parforhold. Svarene søgte han i psykologi, litteratur og videnskab. Han gik på opdagelse i gamle og nye kulturer, talte med antropologer, sociologer, lærere, venner og ekskærester og rejste ud i verden for at studere andres kærlighedsliv. Lyttede til de problemer, som kvinder og mænd på hans foredragsturnéer betroede ham. Gribende, skøre, skønne,
lunefulde, liderlige, sørgelige, lykkelige og vanskelige kærlighedsforviklinger, som læserne kan dykke ned i og få løsningerne på. Blandt andet tager han stilling til, hvorfor nogle hurtigt får rollen som den afvisende i et forhold og har svært ved at gå helhjertet ind i kærligheden, mens andre konsekvent holder krampagtigt fast i deres partner. Og hvorfor kan skænderier om penge, utroskab, sex og manglende nærvær lynhurtigt udvikle sig til jordskælv i vores liv? I sin søgen går Jakob tilbage til de tilknytnings-
mønstre, vi udvikler i barndommen og undersøger, hvordan de påvirker vores voksne kærlighed. Det store spørgsmål er: Kan vi omskrive vores kærlighedsfortællinger, så vi bliver bedre til at elske og bedre til selv at tage imod kærligheden? Kan vi lære at vise mere ømhed, hengivenhed og respekt overfor vores kære? Svaret er et stort, rungende JA!

Læs hvordan i Kærlighedens mysterier og lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: KÆRLIGHEDEN
ANMELDELSER
❤ ❤ ❤ ❤ ❤

”Så fin en bog om kærlighed, ægteskab, håb og medmenneskelighed. Kan anbefales til både hanner og hunner evt som oplæsning for hinanden”

- Majken Langager
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Denne bog fik mig til at tro på kærligheden igen og har givet mig mod til at åbne op. Kan anbefales til alle der som jeg, søgte et håb.

- Lise Andersen
❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Endelig forstår jeg min kone.

- Henrik Bøgegård
❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Dyb, indsigtsfuld og rørende bog.Spændende og rørende at følge de forskellige historier fra den virkelige verden. En ny side af Jakob.

- Frederikke Mark
OPLEV JAKOB LIVE
KÆRLIGHEDSKOMPASSET

Tag med når Jakob Olrik tager fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder. Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn?

Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer. Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: KÆRLIGHEDEN. Foredraget er baseret på Jakob Olriks nye bog ‘Kærlighedens Mysterier’