Jakobs Sofa: “Jeg vil have hed sex og en varig kæreste”
Jakobs Sofa: “Jeg vil have hed sex og en varig kæreste”
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Jakobs sofa, podcast: episode 2

Jakobs Sofa: “Jeg vil have hed sex og en varig kæreste”

Det er ikke altid så let at finde en kæreste. En som man har det sjovt i sengen med, og som man elsker inderligt.

Efter nogle år på datingsitet Scor.dk og en masse dates, er det stadig ikke blevet til en varig kæreste. God sex, men ikke et decideret forhold.

Single: Ny måde at finde en kæreste?

Jakob Olrik spørger ind til kvindens interesser – ud over sex – og der er mange. Hun bliver udfordret til at søge efter en mand på en anden måde.

Dog erklærer hun, at hun ikke er så god til smalltalk og den indledende kommunikation live, hvorfor netdating føles bedre. Hun er også bange for at møde en mand, der måske er kedelig i sengen.

Men er Scor.dk det rette sted for at finde en varig partner? Hun bliver udfordret på sine vaner, og det bliver en samtale om at bringe sig selv i spil på nye måder.

Abonner på Jakobs Sofa

Vil du gerne få nye episoder direkte på din mobil, når de udkommer. Så gå ind på din podcast app og find Jakobs Sofa og tryk på abonner. 

Andre læste også

Dorte hun kommer tættere på og vil ikke give slip. Hun er overbevist om, at hun er kæreste med Jakob og udefra ligner det en lidenskabelig parringsdans.

Det er dejligt at have selvindsigt. Men er det kammet over? Læser du konstant selvudviklingsbøger og tager kurser – hånden på hjertet? Eller er du ovre i den helt anden grøft? Undersøg det ved at tage denne test.

Hold da op, hvor er jeg træt af at se på og høre om Kim Kardashians store rumpe. Jo, den ser da sjov og unaturlig ud, men alle går jo i selvsving over den bagdel. Jeg er personligt blevet ringet op af omkring 8 journalister fra både tv, aviser og magasiner, som vil have mig til at sige, at den store røv er det nye kropsideal. Hvorfor skal jeg dog sige det?

Nu ruller endnu en session af DR1’s ”Gift ved første blik” over skærmen. Programmet, der forsøger at bringe folk sammen i lykkelige ægteskaber. Uden de helt store resultater. Drømmen om ægteskab holdes i hævd, for det er jo trods alt vores alle sammens drøm at blive gift, er det ikke?

Forelsket. Jens er meget forelsket i Nanna. Selvom han ikke selv ville bruge det ord, så stråler det ud af ham. Det her og denne kvinde er noget helt særligt, mener han. En føljeton.

Vi lever i et samfund, hvor vi har let adgang til præstationsfremmende midler. Sexekspert Jakob Olrik mener, at et alarmerende højt antal af mænd indtager Viagra, selvom de ikke er impotente. Jakob advarer imod brugen og kommer med bedre alternativer.

Der bliver flirtet alt, alt for lidt i det offentlige rum i Danmark – og det kan du som mand vende til en stor fordel for dig selv! Kvinder elsker komplimenter, og du kan ikke fornærme nogen ved at komplimentere deres udseende eller udstråling. Men det gør vi danske mænd næsten aldrig!

Endnu engang har modebranchen chokeret og skabt røre. Jo tak, hvem har ikke set billedet af den underernærede unge model, de bragte i magasinet Cover fornyligt? Forståeligt nok satte billedet gryderne i kog, folk hidsede sig op på de sociale medier og mente at kz-looket ikke er til gavn for alle de unge piger, der lader sig påvirke af moden. Og jeg giver dem ret. Det er sørme da ikke særligt flatterende, smukt eller elegant at fremstille en ung model på den måde i tøjreklamerne.

Jeg har altid været ham, man rynkede øjenbrynene spørgende af: ”Jakob, har du ikke snart løbet hornene af dig? Kan du slet ikke finde en ordentlig kæreste, så du kan få dig nogle flere børn?” Og nej, jeg har ikke helt kunnet leve op til det, der er idealet herhjemme.

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har med mig fra fortiden, lige så meget lort er der også i min bagage.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind