Iris, min stalker: “Du er i avisen!” #9
Iris, min stalker: “Du er i avisen!” #9
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Selvom Iris stalkede mig på mere og mere vanvittige måder, blev jeg enig med mine venner om, at den bedste strategi stadig var, at hun skulle ignoreres.

Ingen skulle svare på hendes hadefulde, anklagende mail, og slet ikke mig. Hun skulle ikke have noget ud af at sende den, ingen kontakt og særligt ingen skænderier om mig eller om, hvordan jeg i hendes øjne havde svigtet hende på det groveste.

Alle omkring mig sagde, at det nemlig præcis var, hvad hun ville opnå.

Hun levede i en fantasiverden, hvor hun og jeg var kærester, stærkt forbundne og dedikerede til hinanden, og alt hvad der kunne bekræfte hende i, at der var lidt sandhed i det, ville få hende til at juble og køre videre med nye påfund.

Tavsheden gjorde hende skør

I dag ved jeg ikke, om det var den rigtige strategi.

Måske var det netop det, at jeg ikke reagerede, som gjorde, at hun blev endnu mere skør. Måske havde hun et eller andet sted undervejs glemt, at jeg var et menneske, som hun var i stand til at såre og gøre alvorligt ondt med sine påfund.

I stedet var jeg blevet til et projekt, som hun følte, hun havde ret til at kanalisere hele sit mindreværd og sin længsel efter kærlighed ind i.

I hvert fald var det, som om min tavshed bare fik hendes sindssyge til at accelerere.

Heftig sex med min kusine?

Det næste hun gjorde, var, at hun gennem en journalist, hun kendte, fik trykt en artikel, hvor jeg optrådte under et andet navn, men alligevel let genkendelig, i hvert fald for mine venner.

Ifølge artiklen var hun kommet ind i min lejlighed og havde taget mig på fersk gerning, mens jeg havde heftig sex med mine kusiner. En temmelig langt ude påstand.

Jeg har nogle dejlige kusiner, som jeg er meget glad for og jævnligt har kontakt med, men jeg kan garantere, at jeg aldrig har haft et forhold til nogen af dem. For at være sikker på, at jeg læste artiklen, skrev hun en sms til mig. ”Hej Jakob, se lige! I dag er du i Politiken.”

Naturligvis for jeg straks ned på gaden og købte avisen. Men bagefter smed jeg den hurtigt ned i den nærmeste papirkurv.

”Det må stoppe nu,” tænkte jeg. ”Der må være en måde, jeg kan få det her til at holde op på.”

 

Andre læste også

Tantrastillinger: Igen skal jeg understrege, at der ikke er tale om akrobatik. Det essentielle er, at man kan se hinanden i øjnene – så må man forsøge at tillempe stillingerne, så man fysisk kan være med.

Ja, det kan en mand sagtens! Her taler vi naturligvis ikke om fuldbyrdet samleje, men om at få en kvindes telefonnummer eller måske endda overtale hende til en drink på en cafe med det samme. Det er ikke hende nede i pladeforretningen, som du har bagt på de sidste 4 måneder, du pludselig skal rykke så hurtigt på, men hende, du møder på gaden eller til sønnens fodboldkamp

Oralsex er en af de bedste måder at stimulere en kvinde på. De fleste kvinder ELSKER det! Det er ganske enkelt favoritten … og vi kan jo også godt lide det! Der også nogle kvinder, der ikke bryder sig om det – og der er i høj grad mænd, der ikke er gode til det! Men alle kan lære det. Både nydelsen ved at modtage og nydelsen ved at slikke.

I tantraen forestiller man sig, at kroppen har 7 centre, hvor forskellige energier primært rammer os. De kaldes chakraer. Dem skal man være opmærksom på, for jo mere du kan åbne op for, at du bliver ramt af universets energistrømme, jo mere oplyst vil du blive. Hvis du forestiller dig, at du sidder i lotusstilling, hvor din front er helt lige, kan du placere dine 7 centre i en lige linje fra dit skridt og op til dit hoved.

[vc_row row_height_percent=”0″ back_color=”color-801764″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column column_width_use_pixel=”yes” align_horizontal=”align_center” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”2″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ width=”1/1″ column_width_pixel=”850″][vc_custom_heading […]

Der bliver flirtet alt, alt for lidt i det offentlige rum i Danmark – og det kan du som mand vende til en stor fordel for dig selv! Kvinder elsker komplimenter, og du kan ikke fornærme nogen ved at komplimentere deres udseende eller udstråling. Men det gør vi danske mænd næsten aldrig!

Vi leger for lidt. Vi er røvsyge, alt for alvorlige, alt for seriøse. Slap dog af og kom ind i legen! Det er JUL! I morgen er det juleaften. Det er børnenes fest, de elsker alt det overnaturlige og mystiske; nisser, alfer, store tykke julemænd, der drøner rundt på rensdyr, og små gaver, der pludselig dukker op de underligste steder. Julen får hele armen! Og ungerne elsker det!

Det er ikke altid så let at finde en kæreste. En som man har det sjovt i sengen med, og som man elsker inderligt. Efter flere år på datingsitet Scor.dk og en masse dates, er det stadig ikke blevet til en varig kæreste. God sex, men ikke et decideret forhold. Jakob Olrik guider hende til at lede nye steder.

Dette blogindlæg er tænkt til dig, der virkelig oplever, du godt kunne bruge lidt hjælp til, hvordan du forfører en kvinde. Det er et bud på, hvordan du lærer dig selv bedre at kende, og i høj grad hvordan du bruger dine styrker – men sandelig også dine svagheder – bedst muligt.

Forelsket. Jens er meget forelsket i Nanna. Selvom han ikke selv ville bruge det ord, så stråler det ud af ham. Det her og denne kvinde er noget helt særligt, mener han. En føljeton.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind