Hvor finder du kvinden?
Hvor finder du kvinden?
Jakob Olrik Jakob Olrik · 10 minutters læsning

Du bliver nødt til at tage en beslutning om, hvor du vil gå hen at score, før du går i byen. Dels er der enormt store forskelle på, hvilken prisklasse du havner i. Dels kan det være vigtigt, at du er klædt rigtigt på, og så er det også vigtigt, at du ved, hvilken type kvinde du vil gå efter – og at du er forberedt på mødet med lige præcis hende.

Ligesom med kvindetyperne vil jeg mene, at der groft inddelt er 4 slags steder, du kan gå i byen og forføre kvinder:

Værtshuset, der her er ment mere som det sted, man hænger ud, og hvor man både møder stamkunder, men også alle mulige typer – fra direktøren til gymnasiepigerne og de smarte reklamefolk.

Instedet, der hvor de kreative i området hænger ud og – ikke mindst – networker.

Jetsetstedet, hvor de rige, berømte og ofte også ret unge kommer.

Og Diskoteket/Natklubben. Hvor alle kommer for at snakke med hinanden, møde mennesker, have det sjovt – og danse!

Du finder de 4 forskellige steder overalt i landet. Uanset om du bor i hovedstaden eller i provinsen. Bor du i en af de mindre provinsbyer, skal du muligvis tage til en af de større byer i området for at finde jetsetstedet.

Og husk så lige, at for alle steder og alle former for scoring er det absolutte must, at du er generøs, velsoigneret og i stand til at lytte interesseret og stille relevante spørgsmål tilbage til kvinden, du har udset dig.


Værtshuset
Her tænker jeg ikke på stamstedet, hvor det sjældent er hyggeligt at gå alene hen – hvis der sidder en lækker dame der, så sidder hendes meget store bodybuilder af en mand, der lige er kommet ud fra fængslet, der nok også!

Men det er stedet, der ligner det traditionelle værtshus med lerkrukkelamper og træstole om runde borde og er så tilrøget, at du næsten kan tro, du er havnet på et silderøgeri på Bornholm.

Det er også her, den gamle dranker fra torvet lige nu sidder og rafler med en mand i Armani-jakkesæt, mens det første, du hører, er bartenderen, der skælder ud over, at et par smarte unge studiner tror, de kan få en caffe latte i baren!

Her er der alle mulige slags kvinder. For her mødes alle mulige folk, enten før og som regel efter, at de har været på et af de andre steder.

Værtshuset er som regel propfyldt allerede fra ved 22-tiden, og løbende gennem aftenen og ud på natten (for det lukker sikkert først sent) kommer der flere og flere til.

Her er der ingen dresscode overhovedet. Du kan have jeans og en sweater på eller det dyre Armani-sæt – det er lige meget, for på Værtshuset er man ligeglad med, hvor rig eller fattig du er. Her er det vigtigste, at du er imødekommende. Alle taler med hinanden på kryds og tværs, og du har også lov til at falde ind i samtaler og endda gå hen til et interessant bord og sætte dig, hvis du har lyst.

Det bedste udgangspunkt på Værtshuset er at stille sig i baren og bestille en øl. Endelig ikke noget fancy med drinks eller cocktails, men en ganske almindelig håndbajer eller en fad.

Nu kan du så stå og danne dig et overblik over, hvem der er på Værtshuset, og hvor der sidder kvinder, du finder interessante.

Det er her, du skal være meget opmærksom på øjenkontakten, når du lader dit blik køre et par gange rundt i lokalet.

Når du så har tjekket ud, at der sidder en spændende kvinde ved et bestemt bord, kan du rykke lidt tættere på det bord. Hvis du er meget åben som type, kan du sagtens spørge direkte, om du må sidde ved deres bord.

Du kan også stå lidt i høreafstand og lytte med til deres samtale – måske falder snakken på et emne, du naturligt kan falde ind i.

Sidder der andre mænd ved bordet, er det vigtigt, at du taler til dem først. Det er dem, der er din entrebillet til at komme tættere på kvinden, du har i søgelyset.

Mændene i selskab med kvinder, de kender, fungerer som en slags pikdetektorer. Hvis mændene synes, du er latterlig, eller din mission alt for gennemskuelig, så aflæser kvinderne i selskabet det lynhurtigt, og så bliver du ikke accepteret.

Men i det hele taget er det en utrolig enkel måde at skaffe sig ”venner” og adgang til selskaber på værtshuse på.

Du kan f.eks. for en overkommelig pris købe en omgang til bordet. Det vil sikre, at mændene synes, du er en guttermand – og at du er velkommen i selskabet.

Nu er du så bænket. Du kan allerede med det samme begynde med de små blikke til kvinden, du er interesseret i, men så diskret, at hun nærmest er lidt i tvivl om, om det er rettet mod hende. Og det er slet ikke hende, du skal starte med at tale med.

Det er veninderne. Pikdetektorgruppe 2.

Hvis veninderne synes, du er for direkte og gennemskuelig, mister de sympatien for dig, og igen: Det gør den udvalgte også.

Så første træk er at starte en samtale med en af veninderne. Men endelig ikke for intenst. Hun må ikke blive så interesseret i dig, at de andre veninder – inklusive den udvalgte – bakker ud for at give plads til den forkerte. Men få veninden til at grine, spørg hende om noget, der kan være en fællesinteresse, så I får en samtale i gang. Når veninden er afvæbnet og har lagt mistroen til den ”nye fremmede” i flokken på hylden – så rejser du dig og går på toilettet!

Fidusen her er, at mens du er væk, kan du være sikker på, at kvinderne taler om dig. Veninden vil måske sige, at han er da rigtig sød/sjov/interessant, alt efter hvordan dit udspil nu har været.

Og helt op til dette punkt har du holdt dig for øje, at din taktik udelukkende har handlet om at afvæbne pikdetektorerne: mændene og veninderne.

Hvis først gruppen synes, du er o.k., så synes den kvinde, du har udvalgt, det også.

Ekstrabonus ved denne metode er, at du gennem snak med mændene og veninden har fået et arsenal af viden om kvinden, du vil forføre. Så, når du er tilbage fra toilettet, er det let at starte en samtale med hende.

Nu er det så, du skal huske på de 4 kvindetyper og score hende efter den kategori, hun passer ind i.

Hvis du bor i nærheden, er det altid et trumfkort at invitere hele selskabet hjem til afterparty hos dig.

Her er der så mulighed for, at det bliver meget sent, men stadig er der god chance for at få din udvalgte kvinde listet ind i soveværelset. Og hvis hun – og du selv – er for træt eller fuld til sex den nat … ja, så ligger hun jo og hygger ved siden af dig næste morgen!

3 hurtige tips til værtshuset:

– Køb adgang til kvindens selskab med en omgang fra baren.

– Gør dig gode venner med først mændene, så veninden og først til sidst kvinden, du vil forføre.

– Bliver det nødvendigt, så inviter til afterparty hjemme hos dig selv.

Andre læste også

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har med mig fra fortiden, lige så meget lort er der også i min bagage.

Mænd er knaldhamrende dobbeltmoralske, når det kommer til utroskab. I bund og grund ser vi det som lidt af en bedrift. For mig at se, er der to klassiske grunde til at være utro for en mand. Grund nummer et: Knas i mandigheden.

98 procent af døgnet er pikken slap, og dens stivelse skal ikke diktere en mands værd eller den seksuelle energi. Manden skal have ret til en slap pik, uden at hverken kvinden eller manden drukner i en lavine af lavt selvværd og lukker af overfor hinanden, mener sexekspert Jakob Olrik.

Det er i særdeleshed vigtigt for danske mænd, at de lærer nogle stødteknikker. Vi har ikke nogen kulturel opdragelse, der naturligt lærer os at bruge vores underliv rytmisk.

Vi gentager ofte de samme kærlighedskatastrofer, med nye partnere. En morgen vågner du op ved siden af en ny kæreste, som du i starten er dybt forelsket i, men som du nu opdager, ligner den gamle i uhyggelig grad. Her giver Jakob Olrik et bud på, hvad der skal til for at komme fri af de destruktive mønstre.

Hvordan kommer man videre, når ens elskede gennem tyve år har forladt en? Kærestesorgen efter skilsmissen er det sværeste, ugens gæst nogensinde har oplevet, den har slået hende fuldstændig omkuld.

Oralsex er en af de bedste måder at stimulere en kvinde på. De fleste kvinder ELSKER det! Det er ganske enkelt favoritten … og vi kan jo også godt lide det! Der også nogle kvinder, der ikke bryder sig om det – og der er i høj grad mænd, der ikke er gode til det! Men alle kan lære det. Både nydelsen ved at modtage og nydelsen ved at slikke.

Vi ønsker at være lykkelige. Men hvordan opnår vi den salige lykke? hvad med bare at leve efter de gode gamle tre S’er?

I kan øve jeres seksuelle nærvær ved at blokere for nogle af sanserne. Her er en guide til, hvad I kan gøre i sengen for at opleve og sanse mere.

Sexolog Jakob Olrik mener, at vi mænd har brug for en pik-revolution. Vi lever i et pik-tyranni, som vi også selv er skyld i. Han vil have pikken på dagsorden, og den næste måned rusker han liv i lillemanden og sætter hver uge fokus på, hvordan du kan befri din pik gennem konkrete fysiske, mentale og sociale øvelser.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind