Hank og mr. Big

Stort set alle kvinder stifter bekendtskab med den slags mænd, der vælter sig i kvinder og som det måske nok er let nok at score, men utroligt svært at holde fast i.
De klassiske arketyper er Bad Boy og Sugardaddy, der begge er utroligt godt beskrevet i tv serierne ’Sex in the city’ og ’Californication’.
I Californication er hovepersonen Hank Moody ’the bad boy’. Her i en intellektuel udgave hvor han som berømt forfatter oprigtigt forsøger at holde fast i sit livs kærlighed, Karen, men konstant bukker under for sin evindelige trang til kvinder, sprut og fester. Han vil leve og ikke mindst opleve nu’et. Det gør ham på en gang til en spændende eksponent, for at kvinderne omkring ham vil opleve noget sjovt, samtidigt med at alle mærker han har et dybere lag. En melankoli og indsigt i verden, som man gerne vil dele med ham. Det tiltrækker en meget stor del af kvinder.
Den anden del af kvinderne, der måske finder Hank Moody-typerne for barnlige og umodne, bliver så ofte tiltrukket af Mr. Big’erne. I Sex in the City er han fremstillet som manden, der har alt, kan alt og ved alt. Samtidigt har han de smukkeste brune øje, og udstråler en meget maskulin beskyttertrang. Han er sugardaddy, der både vil bære seriens kvindelige hovedperson, Carrie, rundt på et glaspiedestal, men som også vil beskytte hende mod verden, og som elsker når hun fjoller og er fuldstændig sig selv.
Begge er meget maskuline og ofte meget afklarede med, hvem de er og hvad de vil. (Selvom Hank’erne har svært ved at holde fokus på et større mål, hvis noget bedre dukker op lige nu og her, og Mr.Big’erne uden problemer kan ændre de store mål, hvis noget bedre dukker op i det hele taget.)
I den ekstreme afdeling som arketyperne er beskrevet i tv-serierne, bliver man som kvinde nødt til at gøre op med sig selv, om man på sigt ville kunne leve med enten en Hank eller en mr. Big.
Er det et endegyldigt; ja!, fordi du har en bestemt i tankerne. Så får du her nogle tip til, hvordan du så holder på ham.