Frygter du Tinder-morderen?

Datingsideren blomstrer, Tinder styrer for vildt og Facebook er ét stort scoremarked. Seksualiteten er åben. Markedet er frit. Men er det ikke lidt farligt? Og er det ikke kun for billige kvinder? 

En morgen tjekkede jeg ind på Tinder (mens jeg stadig lå i sengen), en halv time efter dukkede en fantastisk lækker dame op hos mig til kaffe og ”morgenboller”. Vi var sammen i en times tid (hun skulle videre ud i lufthavnen), og vi så ikke hinanden igen. Jeg var glad og kærlighedsfuld resten af dagen…

Hvad er reaktionen på den her historie?
De kvinder, jeg har fortalt oplevelsen til, har sagt:
– Dét kunne jeg aldrig finde på. Hun er da billig. Hvorfor vil hun ikke have kærlighed med i det seksuelle? Tænk, at hun TØR. Du ku’ jo være en seriemorder, en voldtægtsforbryder, eller det der er værre!!!

Drop ordet ”billig”
Det er egentligt ret sjovt, for det er IKKE mig, der bliver kaldt billig, det er kun kvinden. Hvorfor det? Det er fordi, det er socialt accepteret, at mænd har en udfarende, eksplicit og utæmmelig seksualitet. Mænd har altid blæret sig med scoringer og seksuelle præstationer. Men sådan er kvinder i hvert fald ikke!!! De er renheden og pænheden selv.
Men hallo, undskyld mig lige, I har sgu da overtaget de fleste af mændenes privilegier alligevel; I er kommet på arbejdsmarkedet, I tjener penge, I har erobret universiteterne, og fyrer den af på alle områder. Hvorfor må I så ikke også have en aktiv rolle i sexlivet?
I er da lige så frække og vilde som mænd er, så stå dog ved det! Og lad være med at kalde jeres lyst for billig og forkert. Vær dog stolte!

Vold?
Og så er der dén der med, at det er farligt at date. Farligt hvordan? Så vidt jeg ved, florerer der ikke en eller anden Tinder-morder der ude et sted. Så ville vi have hørt om ham. I det hele taget har jeg ikke hørt om voldtægter, drab og strangulering i forbindelse med det danske dating-marked. Tværtimod har jeg hørt om kærlige, kælne mennesker, der giver og modtager ømhed, kram og kys. Hvis man er ude på slåskamp og vold, går man vel ikke på Tinder, så går man i byen, drikker sig lam og opsøger klammeri.
Folk, der opsøger hinanden på datingsiderne Tinder og Facebook, er for pokker bare mennesker, der står ved deres længsel efter berøring, nærhed og erotik. Romantikere. Kærlighedsmennesker. Længselsfulde godtfolk!

Frygt for sig selv
Men okay, selvfølgelig er det naturligt, at der kan være frygt forbundet med dating. Nogle kvinder kan frygte mandens seksualitet: Er han for dyrisk vild, er han for meget, er han for blød og usikker? Og kvinden kan frygte sin egen seksualitet: Bliver jeg fuldstændig vild, besvimer jeg af liderlighed? Kan jeg stoppe igen, når jeg først slår mig løs på Tinder, eller bliver jeg afhængig? Åh nej, tager underlivet kontrollen fuldstændigt, så jeg ender som en eller anden vild man-eater?
Jo, jeg har hørt mange kvinder fortælle om deres frygt for, at deres indre hun-ulv løber løbsk. Det er den udfarende seksualitet igen, den er bare ikke accepteret hos kvinder!
Næh nej, så er det meget finere at date den samme mand på den neutrale café ”Se-Mig”, og snakke cv’et igennem, inden man på 5. date inviterer ham hjem til vanilla-sex med 2 duftstearinlys ved siden af sengen. Dét er nemlig den rigtige måde at gøre det på!

Nydelse
Prøv at hør her. I bund og grund handler det hele om nydelse. Er det ikke okay at nyde hinanden? At nyde sin egen lyst til en anden. Der kan opstå de dejligste ting på Tinder-dates, også selvom man aldrig skal se hinanden igen. Kyssene er hede, for man har ikke hang på hinanden, der er ikke nogen opvask, der ikke blev taget i går, og som stadig ødelægger den gode stemning. Nej, nydelsen er centrum. Der krammes, kysses (så man skulle tro, man elskede hinanden), der slikkes, grines, leges og pjankes. Det er en leg. En smuk oplevelse man kan gemme indeni. Det er et møde. Det er sød musik. Men vigtigst af alt: Det er NYDELSE. Hvorfor ikke give sig selv lov til det? Vi bruger masser af penge på wellness, biografture, lækre drinks, middage på fine restauranter, rejser med luksus-udsigter. Det er også nydelse!!!
Hvorfor ikke også gå på Tinder? Det er ikke farligt – det er bare kærlighed.

Kærlig hilsen Jakob