Dorte kom på uanmeldt og frækt besøg. Føljeton
Dorte kom på uanmeldt og frækt besøg. Føljeton
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Dorte kom på uanmeldt og frækt besøg, Afsnit 2

Dorte kom brasende ind og satte sig i min sofa. 

I hånden havde hun ganske rigtigt en flaske champagne, som hun satte fra sig på gulvet.

”Finder du ikke nogle glas frem?” spurgte hun frimodigt, smed frakken og støvlerne og trak benene op under sig.

 I begyndelsen var jeg irriteret og havde mest lyst til at smide hende ud igen. Det var lige frækt nok at komme uanmeldt og endda ligge der og sno sig og føle sig hjemme.

Besværligt bekendtskab eller sjov og impulsiv?

Tanken strejfede mig, at hun var skør og kunne blive et besværligt bekendtskab. Men jeg fik den skubbet til side, for hvorfor egentlig være så negativ?

Impulsivitet har sine fordele, og hun var en flot kvinde, buttet, med halvlangt mørkt hår og brune, livlige øjne – vigtigst af alt var hun overraskende frisk og sjov.

 Meget hurtigt fik hun mig til at grine højt over, hvad der kunne være sket, hvis hun havde gjort alvor af sin trussel og skreget.

   ”Jeg er ret god til at skrige,” sagde hun og gav mig en lille prøve, som beviste det.

   ”Hvad ville du have skreget?”

   ”Rør mig ikke, dit svin.”

   ”Rimeligt groft, når jeg nu sad intetanende på den anden side af døren.”

   ”Du har ret, men jeg tror, det ville have fået dig til at åbne. Og så ville jeg have skreget, ’ring efter politiet’”

   ”Så havde jeg været arresteret nu.”

   ”Men jeg er sikker på, du ser lækker ud bag tremmer. Det ville have været sindssygt sexet.”

   ”Synes du?” Det var der, jeg ikke kunne lade være med at le.

   ”Jeg skulle nok være kommet med varm suppe til dig,” drillede hun.

Underholdende historier

Vi kom til at snakke om at skrive bøger. Hun havde læst min roman, og var glad for den, og i øvrigt var hun selv ved at skrive en roman, viste det sig.

Hun fortalte så underholdende med store fagter om sine vanskeligheder med grammatikken og med at få den optaget på et forlag.

Hun var forgæves mødt op på forlagsredaktørens kontor og havde tilbudt at smide blusen og vise alt frem, bare de i det mindste læste manuskriptet igennem, at vi besluttede at åbne champagnen.

Rakte ud efter min hånd

Mens vi drak den og spist sushi, fortalte hun om dengang, hun var statist i en Lars von Trier-film og for vild på filmsettet.

Det var på det tidspunkt, hun rakte ud, tog min hånd og placerede den på sit bryst.

Hun fortalte også med frygtindgydende detaljer om, da hun blaffede i Sydafrika på egen hånd, og samtidig lagde hun benene op i mit skød og strejfede kærligt mit lem med foden.

Mens vi sad halvnøgne og kælede og kyssede, fortalte hun om den korte periode, hun levede af at være jazzsangerinde (en af grundene til, at hun var så god til at skrige) og om sine erfaringer som nøgenmodel (en af grundene til, at hun var så god til at kneppe).

Og, nåh ja, så førte det ene til det andet, og vi endte i soveværelset.

Frækt uanmeldt besøg

Hun havde ganske rigtigt temmelig frækt undertøj på, rødt, stramt og småt, trusserne understregede hendes baller og den minimale bh hendes fyldige bryster.

Da jeg fik vristet de skrøbelige beklædningsgenstande af hende, havde vi god, livlig og (hvis jeg skal være ærlig) lidt forvirrende sex.

Ofte var det, som om hendes opmærksomhed fløj ud af vinduet, og hun tabte interessen. Men jeg tror, vi begge blev tilfredsstillede til sidst.

Problemet var egentlig heller ikke at få hende ud af døren. Ved midnat stod hun op, tog sit tøj på, kyssede mig på kinden og gik, uden at afkræve mig løfter af nogen art.

Problemet opstod, da jeg modtog ikke bare en, men ti sms’er fra hende næste dag.

 Læs hele føljetonen

Andre læste også

Tantrastillinger: Igen skal jeg understrege, at der ikke er tale om akrobatik. Det essentielle er, at man kan se hinanden i øjnene – så må man forsøge at tillempe stillingerne, så man fysisk kan være med.

Vi skal turde blotte os Det vigtigste i et forhold er intimiteten, og her mener jeg ikke bare sex og nøgenhed, men den følelsesmæssige intimitet.

Vi har så travlt med at dyrke kroppen i dag. Kvinder får indirekte at vide, at de skal helst se ud på en bestemt måde på Instagram – og i det vi kalder virkeligheden. Posere, lave kyssemund, have et eller andet hul mellem lårene. Men hey, det er IKKE det, der gør dig smuk og uimodståelig. Tværtimod.

I parforholdet lover vi hinanden troskab. Et sidespring dræber kærlighed. Død. Bum … men hvad er alternativet?

Tit og ofte kaster vi os i forelskelsens rus lige direkte ind i parforholdet uden overhovedet at sætte spørgsmålstegn ved, hvilke forventninger vi har – både til hinanden og til parforholdet. Langt de fleste har jo nogle drømme om, hvordan deres perfekte liv skal være. Og de drømme bliver den nye partner automatisk puttet ind i.

Ja, det kan en mand sagtens! Her taler vi naturligvis ikke om fuldbyrdet samleje, men om at få en kvindes telefonnummer eller måske endda overtale hende til en drink på en cafe med det samme. Det er ikke hende nede i pladeforretningen, som du har bagt på de sidste 4 måneder, du pludselig skal rykke så hurtigt på, men hende, du møder på gaden eller til sønnens fodboldkamp

Det er ikke sådan lige at få Dorte og hendes børn til at forstå, at hun og Jakob ikke er kærester. Nu er han begyndt at blive skidt tilpas. Hvordan får han hende ud – på en god måde?

Sexolog Jakob Olrik guider dig til, hvad du kan gøre, for at få din partner med på en trekant. Sørg for at det bliver en god oplevelse, der styrker jeres forhold og sexliv fremfor at fjerne jer fra hinanden.

Oplever du ligesom mange andre kvinder, at mænd er svære at gennemskue? Når de bliver sure, er de enten tavse eller går deres vej, men hvad er der galt?

Jetsetstedet kan både være et diskotek, en klub og en meget fancy bar. Kendetegnet er, at der altid er en dørmand og et sindssygt langt cocktailmenukort med priser, der får skyskraberne i Dubai til at ligne afrikanske lerhytter. Der er også meget tit et avanceret rangordenssystem for, om man overhovedet kan komme ind. Især i landets største byer som København og Århus.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind