Forelsket! Hvem har stjålet remotekontrollen over dine følelser?

Du er single, og du jagter forelskelsen. Du svæver højt og falder til jorden med et bump. Det ene øjeblik er du happy-happy, det næste ligger du i et grædeanfald hos veninden. Ups, du har mistet styringen over din egen lykke.

Din date er vildt sød, det føles som at have vinger, når en romantisk sms tikker ind. Det er næsten for godt til at være sandt. Du svæver hen over jorden som om du er på LSD …

men pludselig vågner du op badet i sved, for det viser sig at at din date er en idiot, eller i hvert fald en kæmpestor skuffelse!

Han svarer ikke på dine sms’er. Han er nærig. Rigid. Utilregnelig. Møgirriterende!

Du har mistet remotekontrollen

Det farverige LSD-trip føles som et bad-trip. Du har mistet remotekontrollen over dine rolige følelser: Hvorfor fanden svarer han ikke på den fucking sms???

Du har abstinenser, du savner suset, glæden. Du overmandes af tristhed, ensomhed, forladthed. Åh, hvis du bare kunne finde den person, der kunne gøre dig hel. Ham, du kan smelte over i.

Og nu troede du lige, du havde fundet ham. Du følte dig glad, fuldendt. Reddet på målstregen. På vej i den rigtige retning … men splat!

Så ligger du gudhjælpemig på gulvet igen. Fortabt. Gennemgnasket. Mellem gulvbrædderne.

Slap lige af, du forelskede

Men slap lige af engang! Tag magten tilbage til dig selv! Inden du går på jagt efter endnu en forelskelse, skulle du måske lige se på dit eget liv. Spørg dig selv: Hvad er det egentlig, jeg savner i mit liv?

Udlever jeg mine drømme? Røvkeder jeg mig faktisk? Skulle jeg tage ud og rejse og opleve eventyr? Skifte arbejde? Hvad er det i virkeligheden, jeg drømmer om?

Faktisk er det en del lettere at tage vare på sine egne behov og drømme, i stedet for at jagte og favne et andet tilfældigt menneske. For det menneske hiver dig måske bare endnu længere væk fra dig selv … og pludselig afhænger hele dit liv af en sød sms fra en tilfældig type.

Dit hjertes hjem

Kærligheden skal nok komme. Den kommer og sparker benene væk under dig en dag.

Men indtil da, så drop jagten på ”et hjem til dit hjerte”, for dét hjem det er inde i dig selv! Gør dig selv hel. Gøre dig stærk. Opfyldt. Frigjort. Og livsbegejstret. Ved at følge dine drømme.

Sæt i gang!! 

Læs også 10 ting kvinder hader ved mænd – og hvad de elsker