Foredrag

Køb billetter her!

Foredragstitler

KÆRLIGHEDSKOMPASSET – Tag med når Jakob Olrik tager fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder.

Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn? 

Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer. 

Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: KÆRLIGHEDEN

Foredraget er baseret på Jakob Olriks nye bog ‘Kærlighedens Mysterier’

BOOK ET FOREDRAG HER.

DET PERFEKTE LOOK

Aldrig før har vi haft så meget kropsdyrkelse og så lidt kropsnydelse. Der bliver spenderet ufattelige summer på mode og dyrkelse af kroppens look – antallet af skønhedsoperationer og kosmetiske indgreb har fået fat i befolkningen. Vi vil være unge, smukke og nå helt uopnåelige idealer, når det kommer til både ansigt, krop og sågar også når det handler om intime steder.

Foredraget er en hyldest til det naturlige og giver en grundlæggende forståelse af vores tiltrækningseffekter; hvad virker, hvad signalerer vi og hvorfor søger vi i voksende grad vores selvforståelse i ydre værdier, når vi alle ved at skønhed kommer inde fra? Det er et humoristisk og indsigtsfuldt foredrag, der giver værktøjer til at styrke troen på, at vores vigtigste virkemiddel over for andre er vores selvopfattelse.

Så tøser, mænd, kærester, mødre, fædre og alle jer andre – kom til en aften, der for altid vil ændre jeres liv!

BOOK ET FOREDRAG HER.

KVINDE, KEND DIN MAND

Her er foredraget, hvor en mand endelig tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd.

Hvad sker der bag manden? Og sker der overhovedet noget? Hvordan skal du tyde hans sms’er? Og hvorfor kan sex løse alle problemer, når samtalen er gået i stå? Bliver du gang på gang frustreret over din mands reaktioner eller har du ledt efter Mr. Right i årevis? Nu kommer endelig foredraget, der giver dig gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham på en god måde.

”Kvinde, kend din mand” er et foredrag, der kommer ind på, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Den røber, hvorfor alle mænd er vilde med porno og har lyst til sex med alle kvinder. Den afdækker mænds ubehag ved al for megen sniksnak og forklarer, hvorfor mænd på hele planeten har samme store glæde ved at holde sit eget lem i hånden.

Så tøser, kærester, mødre, og alle jer andre – kom til en aften, der for altid vil ændre jeres liv!

BOOK ET FOREDRAG HER.

 

MER’ OG BEDRE SEX

Sex er grundforudsætningen for et lykkeligt liv. ’MER’ og bedre SEX’ er et foredrag i alt det, du ikke vidste, du gerne vil vide om sex.

Jakob Olrik har en mission. Han vil forbedre nationens sexliv. Vi har så travlt med at bruge vores energi på at forbedre vores kost, boligindretning og fitness-kroppe – så hvorfor ikke også få styr på vores sexliv?

I løbet af foredraget vil du få konkret info, udførlige manualer og lettilgængelige tips om alt, hvad der vedrører sexteknikker, parforhold, følelser og forførelse.

Du vil lære at blive bedre til at slippe dig selv fri og få værktøjer til at blive en hengivende kvinde eller en potent mand.

’MER’ og bedre SEX’ er en inspiration til alle, der gerne vil have et bedre sexliv og ad den vej optimere deres lykke og succes på alle planer i livet.

Tag dine venner, veninder eller kæreste med under armen og kom til et underholdende og lærerigt foredrag, der for altid vil ændre dit liv.

BOOK ET FOREDRAG HER.

DEN ENESTE ENE

Kærlighed er svaret på alt. Men hvad er spørgsmålet? Hvem er det der styrer vores drømme? Hvem dirigerer vores lykke? Og hvem er det, der hele tiden holder os tilbage?

Det er tid til at finde modet frem og slippe os selv løs.

Kærlighed er liv- Og livet skal leves

Et levende, humoristisk og inspirerende foredrag, der sætter gang i tanker og i handling. For singler og par, mødre og fædre, venner og veninder

BOOK ET FOREDRAG HER.

BOOK ET FOREDRAG MED JAKOB OLRIK HER.