Har Dorte kastet sin kærlighed på en anden? Føljeton
Har Dorte kastet sin kærlighed på en anden? Føljeton
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Festen vi begge er til … Føljeton, Afsnit 10

Denne gang var jeg til en fest hos venner, der viste sig også at være Dortes venner. Jeg spottede hende med det samme, jeg kom ind ad døren.

Hun sad i en sofagruppe midt i stuen, rank og med benene over kors. Vores blikke mødtes og jeg kunne mærke sveden springe frem, men hun nøjedes heldigvis med at vinke uinteresseret og fortsætte sin samtale med en yngre, flot mand, så jeg tog for givet, at jeg kunne slappe af.

Hendes besættelse eller hvad det nu var, der havde fået hende til at klynge sig til mig, var åbenbart overstået.

Dansefest

Det var en dansefest, værtsparret havde bestilt et livligt cubansk salsaorkester til at underholde, og uddelt balkort, der skulle være fyldte, inden aftenen var omme, så de var sikre på, at alle kom på gulvet i hvert fald nogle gange. Det generede flere af mændene.

Jeg hørte dem hviske i krogene om, hvor meget de hadede at danse. Alt for få mænd er klar over, at dans er klart den bedste måde at komme i kontakt med kvinder på.

Det er tæt og sensuelt, og man mærker med det samme, om der er en tiltrækning. Det var også grunden til, at jeg gik til den med nogle af de dygtigst dansende kvinder, og oplevede det som en fest, som gjorde mig i strålende humør.

Dorte kom dansende

Efter et par timer tog jeg mig forpustet en pause og drak et glas vin i et hjørne ved en spændende bogreol.   

Ud af det blå dukkede Dorte op og smøg sig halvvejs dansende op ad mig. Jeg gryntede noget afvisende, alligevel fortsatte hun, lagde hånden på min skulder og aede den, gned sin mave ind mod min og lagde sit hoved mod mit bryst. Jeg satte glasset fra mig.

”Dorte, lad nu være. Jeg troede, vi var forbi det her. Jeg er ikke interesseret, hvornår fatter du det?”

”Det siger du hele tiden, men jeg tror dig ikke.” Hun stak hånden ind under min skjorte, tog fat i mine brysthår og nulrede dem.

 Jeg fjernede hendes hånd. Tankerne kogte i mig, og jeg kunne mærke vreden ulme. Nu var jeg ved at have fået nok.

Læs hele føljetonen

Andre læste også

Der bliver flirtet alt, alt for lidt i det offentlige rum i Danmark – og det kan du som mand vende til en stor fordel for dig selv! Kvinder elsker komplimenter, og du kan ikke fornærme nogen ved at komplimentere deres udseende eller udstråling. Men det gør vi danske mænd næsten aldrig!

Snart får ”Fifty Shades of Grey- Ikke flere hemmeligheder”, den sidste i trilogien, premiere. Personligt er jeg blevet ringet op af de første 50 journalister, der vil høre om blid rigmands-S/M stadig er en tendens. Og så vil de høre, om vi kan bruge ham mr. Grey til at forstå kvinder bedre.

Det er i stillingerne, vi virkelig udtrykker vores seksualitet. Stillinger er vores seksuelle kropssprog. Og det er utrolig vigtigt, at vi lærer at tale kropssprog, når vi har sex. At vi kan læse og kommunikere med hinanden. Helt simpelt ved mænd udemærket, at stikker kvinden røven struttende og indbydende i vejret, betyder det, at hun gerne vil have sex.

Vi danskere opfører os som om det er os, der står svagt. Os der ikke har nok. Os der er ved at miste vores land. Hvad sker der for Danmark? Vi er mætte, vi spiser masser af mad, vi smider masser af mad ud, vi henter nyt mad nede i butikken. Flasker med bobler, flødedesserter og fredags-guf. Vi har penge i banken, dyre huse, fornuftig påklædning til dårlig vejr, og børn der går i gode folkeskoler.

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har med mig fra fortiden, lige så meget lort er der også i min bagage.

Sexekspert Jakob Olrik guider til øvelser, der frisætter dig og din pik fra mentale fikseringer. Træner du dette bliver du blandt eliten af elskere, der er i stand til at være til stede med kvinden og bølge mellem seksuelle energier.

Oplever du ligesom mange andre kvinder, at mænd er svære at gennemskue? Når de bliver sure, er de enten tavse eller går deres vej, men hvad er der galt?

Det er dejligt at have selvindsigt. Men er det kammet over? Læser du konstant selvudviklingsbøger og tager kurser – hånden på hjertet? Eller er du ovre i den helt anden grøft? Undersøg det ved at tage denne test.

Det er i særdeleshed vigtigt for danske mænd, at de lærer nogle stødteknikker. Vi har ikke nogen kulturel opdragelse, der naturligt lærer os at bruge vores underliv rytmisk.

Jakob stormede ud i gangen efter et grænseoverskridende møde med Dorte. Værten løb efter ham. Det var et særligt syn, der mødte Jakob, da han kiggede tilbage i stuen. Hans rolle var uden tvivl tildelt.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind