Slip dit erotiske væsen løs – flirt, grin og lev!
Slip dit erotiske væsen løs – flirt, grin og lev!
Jakob Olrik Jakob Olrik · 5 minutters læsning

Vi går så sindssygt meget op i at træne alt muligt. Vi træner kroppen; kæmper med fitnessmaskinerne for at få sixpack og høje baller.

Og så læser vi aviser, vi holder vores mentale styrker intakte ved at sætte os ind i politiske holdninger og tage på kurser og ekstrauddannelser.

Sundhedsmusklen træner vi også; vi går på kure, blender grønsager og forkaster heroisk det hvide onde brød.

Men hey, hvad med den erotiske muskel? Husker vi også at træne den, eller er den slap som en gummitarzan-arm?

De to fælder

Jeg oplever, at mange har et anstrengt forhold til at træne den side af sig selv.

Kunsten at gå i hi

Mange vælger at droppe erotikken til ‘den rette dukker op’. Og det kan tage noget tid. Nogle år. Og når man i mellemtiden ikke vil gå i seng med ‘de forkerte’ og ikke vil kysse nogen, man alligevel ikke skal giftes med.

Så kører den ene bus efter den anden forbi én ved busstoppestedet. Reglerne for, hvad der gør ‘den rigtige’ til ‘den rigtige’, bliver stadig strengere, og den erotiske muskel forbliver slap og utrænet.

Kunsten at gå amok

Og så er der dem, der gør det modsatte:

Kysser alle de kan komme i nærheden af, går i seng med alle, og i det hele taget kaster sig rundt i høstakken som evighedssingler, der konstant er på jagt efter nålen.

Den ene seksuelle oplevelse overtages af den næste. Der er ikke tid til at fordøje. Eskapaderne bliver til præstationer uden kontakt til hjertet, uden dyb tilfredsstillelse.

På den måde havner disse to typer samme sted: De føler sig i bund og grund dybt alene.

Hvis vi træner vores erotiske muskel, vil vi ikke føle os alene!

Omfavn din livsglæde og åbenhed

Vores erotiske muskel er ikke bundet op på præstationer, situationer eller set ups.

Det handler ikke om, hvor mange vi kan nå at kysse, eller hvor mange vi går i seng med, eller hvem der er den rigtige for os i et forhold.

Den erotiske muskel er bundet op på vores væsen. Den er en del af os, den er en del af DIG, det er energi, livsglæde, åbenhed og optimisme.

Og vi kan enten vælge at gemme vores erotiske side væk, spærre den inde, eller vi kan vælge at slippe den ud og græsse frit!

Og bare rolig, den er ikke farlig! Kære kvinde, bare fordi du har en kæreste, kan du godt kigge op fra indkøbsposerne og sende stråler ud, uden at dit indre vilddyr går amok og vil have sex med fem mænd på én gang.

Din erotiske udstråling er ikke farlig og utæmmet. Det er bare en del af dig og din livsgnist.

Og kære mand; din værdighed forsvinder ikke, fordi du flirter med en der ”er under din standart”. Slap dog af. Vi er sgu da alle lige!

Drop den indre fejlfinder

For mig at se, træner vi vores muskel ved at droppe den negative mentalitet. Drop den indre fejlfinder, der tænker: Han/hun er ikke god nok til sådan en som mig. Jeg synes han/hun er kedelig, grim, for tyk/tynd eller for forkert.

Drop forestillingen om, at der er noget, der er in og yt. Hvis vi ikke dropper den indstilling, slagter vi vores erotiske muskel og bliver til en flok vatpikke og primadonnakontrolfreaks.

Hallo. Du går ikke efter én kvinde, du går efter kvindeligheden!

Du går ikke efter én mand, du går efter mandligheden!

Se det smukke i ALLE kvinder og i ALLE mænd. Find det smukke og erotiske ved ethvert menneske. Det er positiv energi. Alle er sexede, lækre og søde på hver sin måde.

Flirt og slip dit erotiske væsen fri

Luk op! Flirt! Du skal ikke giftes med dem, du flirter med. Du skal ikke (nødvendigvis) i seng med dem. Du træner bare din erotiske muskel og åbner dig kropsligt og åndeligt.

Lad dit erotiske væsen møde andre erotiske væsner.

Det vil sætte bål og brand i gaderne, og lad for pokker bare flammerne rase!

 

Tidligere publiceret i Politiken

Andre læste også

Nu ruller endnu en session af DR1’s ”Gift ved første blik” over skærmen. Programmet, der forsøger at bringe folk sammen i lykkelige ægteskaber. Uden de helt store resultater. Drømmen om ægteskab holdes i hævd, for det er jo trods alt vores alle sammens drøm at blive gift, er det ikke?

Vi stiller for lidt spørgsmålstegn ved tingene, synes jeg. Noget af det vigtigste i livet, må være at stoppe op og spørge sig selv; hallo, hvor er du på vej hen og – HVORFOR? Vi har så utrolig travlt, men hvad er det egentlig, vi skal nå? Hvorfor halser vi afsted uden at mærke efter?

Dorte hun kommer tættere på og vil ikke give slip. Hun er overbevist om, at hun er kæreste med Jakob og udefra ligner det en lidenskabelig parringsdans.

Måske er jeg ved at blive gammel og mavesur, jeg ved det ikke, men der er noget, der går mig på. Det er tomheden. Eller rettere dyrkelsen af tomheden. Ja, og her snakker jeg om tendensen; at værdisætte flad mave og pænt hår helt latterligt højt. Nu skal vi næsten udelukkende elskes for at være slanke, lækre og velklædte

Slikkepinden Det er en af de mere orale teknikker. Kvinden skal her forestille sig, at hun har fået en af de kæmpestore slikkepinde fra Tivoli, der er alt for stor at have i munden på en gang. I stedet slikker hun alt sukkeret af den, hele vejen rundt. Specielt ved pikstrengen.

Oplever du ligesom mange andre kvinder, at mænd er svære at gennemskue? Når de bliver sure, er de enten tavse eller går deres vej, men hvad er der galt?

Engang blev vi danskere betragtet som et af de mest frigjorte og rummelige folkeslag på kloden. Det er dog meget længe siden. I dag har vi forvandlet os til en flok sundhedsfreaks og urealistiske romantikere, der fylder sig med medicin for at undgå at føle noget som helst.

Forelskelse gør mærkelig ting ved en. Det ene øjeblik er jeg nede, det andet oppe. Jeg har oplevet så meget, at jeg ind imellem bliver bange for, hvad der vil afsløre sig i mit nye forhold hen ad vejen. Lige så mange skønne oplevelser med kærligheden, jeg har med mig fra fortiden, lige så meget lort er der også i min bagage.

Venskab vokser, når de plejes. Men husker du at pleje venskaberne, når du er i parforhold, eller bliver de taget for givet og skubbet til side?

Mange kvinder spørger mig: ”Kan jeg blive et erotisk menneske?” De spørger, fordi de betvivler, om de er sensuelle, måske fordi de ikke lige er i kontakt med den side. Og her må jeg sige; jamen, du behøver ikke blive det, for du ér det allerede.

Jakob Olrik
Jakob Olrik

Jakob Olrik giver håndgribelige værktøjer til selvudvikling og et fuldtonet kærlighedsliv. Hans studier i filosofi, psykologi og sexologi har inspireret og hjulpet tusinder af mennesker. Gå på opdagelse i Jakobs bøger, foredrag og kurser og få kærligheden til at gro. Kærlighed er en musklen du kan træne, sæt igang!

Læs mere om Jakob Olrik
Kurser Bøger OnLive Coaching Uddannelse Billetter Blog Om Jakob Kontakt
Din shoppingbag
1
Online Kursus
Date med Hjertet
kr. 349,- Øjeblikkelig adgang
Log ind